הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

איך משיגים מרשם לאובטריל?

• פותח/ת השרשור
תבקש מהדילר שלך שיביא לך מה בעיה
איך אתה מעז להזריק לגופך חומר שאתה אינך מודע על אופן איחסונו והוא נקנה ע"י דילר שמטרתו רווח כספי ולא בריאותך?

והחשוב מהכל, שאוביטריל\HCG הוא החומר החשוב ביותר בכל סייקל או PCT כי הוא זה ששומר על האשכים, לכן אתה חייב שיהיה לך חומר שבאמת מקורי ופעיל.
אוסיף על כך, שאוביטריל חומר רגיש מאוד ומצריך קירור ואיחסון הדוק אחרת הוא עלול להיפגע - ואני אישית אין לי אמון בכל דילר אשר הוא שאכן ישמור על התרופה ע"פי ההוראות.

תמיד טוב לקנות תרופות רגישות מבית מרקחת. - אם לא מבית מרקחת, יש לבצע בדיקת הריון על התרופה לפני שימוש.

• פותח/ת השרשור
ואת הסטרואידים שלך אתה גם רוכש בבית מרקחת?
תארתי לעצמי שמישהו יגיד לי את זה 😃

סטרוידיים אינם רגישים לטמפרטורה כמו אוביטריל.. הם יחזיקו מעמד בלי קירור. בנוסף, סטרויידים דבר נגיש מאוד בשוק וקל להביא אותו מהרבה מקורות, חלק מחברות אלה יש להם קוד שאתה תוכל לאמת אותן.

אוסיף על כך שאני באופן אישי נשאר חושש אפילו אם לקחתי סטרוידים מאומתים כאלה ותמיד עושה בדיקת דם ובודק כמות הטסט בדם. ולאת לאת אני רוכש את אמון החברה שאני משתמש בה..
חוץ מבדיקת הדם, אני שם עין על ההתקדמות במראה.. ובמשקל..
תמיד אבל תמיד יש לקחת את ה - WORST CASE..

למרות זאת, אם אנחנו ננתח את זה בצורה אחרת, עדיף לך להשתמש בסטרוייד מזוייף מאשר להשתמש ב אוביטריל פגום.. כי הארשון לא יגרום לך ל- Testicle Atrophy אבל השני בהחלט כן !!!!!

איך אתה מעז להזריק לגופך חומר שאתה אינך מודע על אופן איחסונו והוא נקנה ע"י דילר שמטרתו רווח כספי ולא בריאותך?

והחשוב מהכל, שאוביטריל\HCG הוא החומר החשוב ביותר בכל סייקל או PCT כי הוא זה ששומר על האשכים, לכן אתה חייב שיהיה לך חומר שבאמת מקורי ופעיל.
אוסיף על כך, שאוביטריל חומר רגיש מאוד ומצריך קירור ואיחסון הדוק אחרת הוא עלול להיפגע - ואני אישית אין לי אמון בכל דילר אשר הוא שאכן ישמור על התרופה ע"פי ההוראות.

תמיד טוב לקנות תרופות רגישות מבית מרקחת. - אם לא מבית מרקחת, יש לבצע בדיקת הריון על התרופה לפני שימוש.
מה בעיה? תגיד לדילר שאתה רוצה לבוא איתו לעמוד מחוץ לבית מרקחת שהוא מוציא לך אותו משם אם לא שילך להזדיין.

חד משמעית שום סיכוי.
במיוחד לא לגבר.. ואני משער שגם כזה בלי שום אינדיקציה קלינית אמיתית.
אח אין לי מושג מה איתך
אני קיבלתי מהרופא משפחה…
פשוט סיפרתי לו שאני משתמש ואמרתי לו שמע זה או שאני משיג מבחוץ ואז לך תדע מה האיכות
-או שתעזור לי…וואללה עבד….
לכן זה תלוי מאוד בכמה הרופא פתוח לשמוע את הדברים האלה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

חושב שהתדיינו בזה בעבר בשרשור אחר ששם ענית לי.
לי יש מרשם לאוביטרל ולא בגלל בעיות רפואיות אלא בגלל שנפלתי על רופא גבר. אני מוציא את החומר בעצמי מהבית מרקחת ומאחסן קבוע בבית
-אבל לאחר מספר פעמים שבדקתי גיליתי שזה לא נותן תוצאה חיובית בבדיקת הריון. לומר שהחומר לא עובד לא רלוונטי גם בגלל שעשיתי השבוע ספירת זרע ואני על טסט כבר קרוב ל30 שבועות (אוביטרל במינון 520 iu ב4 חודשים אחרונים)
-תוצאה תקינה לגמרי…
מסתבר שבשביל לשקף הריון צריך כמות hcg בכמות מאוד גדולה שלטפטף כמה טיפות על מקל לא ייתנו לך תוצאה חיובית גם אם החומר תקין
-אם יש לך כסף לבזבז על 2-3 בקבוקים רק כדי לבדוק את זה על בדיקת הריון בכבוד…אם לא פשוט תקנה אחי ממישהו שאתה סומך עליו ב100% או שתקנה את החומר בנפרד מהמים ותכין לעצמך אין ברירה אחרת

נערך לאחרונה:
אני קיבלתי מהרופא משפחה…
פשוט סיפרתי לו שאני משתמש ואמרתי לו שמע זה או שאני משיג מבחוץ ואז לך תדע מה האיכות
-או שתעזור לי…וואללה עבד….

ברור...
תבקש ממנו גם שיביא לך אמפולות של טסט ועל הדרך מזרקים ומחטים...
כי אחרת "שמע אחי" אני אשיג בחוץ.. ולך תדע@#$

זה כמו להגיד לדילר שלי שיוריד מחיר אחרת אני עובר דילר 😂 😂 😂 😂

ברור...
תבקש ממנו גם שיביא לך אמפולות של טסט ועל הדרך מזרקים ומחטים...
כי אחרת "שמע אחי" אני אשיג בחוץ.. ולך תדע@#$

זה כמו להגיד לדילר שלי שיוריד מחיר אחרת אני עובר דילר 😂 😂 😂 😂
אני יודע כמה שזה נשמע מגוחך לכן לא אמרתי לעשות את זה. לי אישית הרופא היה נראה בעניין הכל תלוי בהיכרות שלך עם הרופא.
מה שכן אני יכול להגיד לך שיש לי מתאמן שעשה אותו דבר (וזה אחרי שהוא מכיר את הרופא שלו הרבה זמן כמובן) וגם לו זה עבד.
יש הרבה רופאים שמודעים לכך שהתחום הזה נפוץ ושטיפולים כאלה ואחרים לגיטימיים לגמרי במקומות אחרים ובאמת רוצים לעזור רק שהם כפופים למערכת ו/או נתונים לביקורת.
אישית אני ביקשתי את זה בתואנה שהLH FSH נמוכים…כך לשאלה הספציפית שנשאלה האם אנדו יכול לעזור? התשובה היא בהחלט. רופא משפחה יכול לעזור וכל שכן אנדו…

• פותח/ת השרשור
רופא משפחה אינו רשאי לתת מרשם לאוביטרל.
זו תרופה מיועדת לנשים שמתקשות להרות.. ורק רופא נשים או אנדו רשאי לתת כזה מרשם.

רופא משפחה אינו רשאי לתת מרשם לאוביטרל.
זו תרופה מיועדת לנשים שמתקשות להרות.. ורק רופא נשים או אנדו רשאי לתת כזה מרשם.
אח אני אומר לך שיש לי מהרופא משפחה.
רופא שלא יכול להוציא מרשם לתרופה מסויימת אין לו גישה במערכת.
סיכוי גדול שהוא לא יסכים לתת לך כיוון שזה לא מעניינו אבל בהחלט יש לו את היכולת וזה לא נתון לוויכוח זאת עובדה😅

התשובה ברורה , רק רופא מומחה!

קבצים מצורפים

• Un.jpg
    Un.jpg
    KB 81.1 · צפיות: 43

זה לא כי הרופא לא יכול אלא כי זה לא המומחיות שלו.
כשביקשתי מהרופא משפחה מרשם לפינסטרייד, הוא אמר לי שהוא מעדיף שלא ושאעבור דרך רופא עור.
המערכת תתן לו לרשום מרשם ובגדול ל99.9% מהתרופות הקיימות. יש תרופות מאוד ספציפיות שאליהן צריך אישור של רופא מומחה, למשל קנאביס וכל מיני תרופות פסיכוטיות מתקדמות, תרופות קשות נגד כאבים כמו אוקסיקוד או מורפים

רפרנס: חברה שלי, קרדיולוגית.
היא יכולה לרשום לי טסט, אוביטרל, אינסולין ויש מצב שgh. אלו תרופות רגילות ולא מיוחדות.

אין לי מושג למה אני ממשיך להתווכח.
זה לא רלוונטי כי 99% שהוא לא יוציא אבל טכנית הוא יכול. מה כותבים באינטרנט לא תמיד רלוונטי.
מצרף את המרשם שלי (כמובן בטשטוש הפרטים שלי ושל הרופא) רק שים לב שכתוב רופא כללי! לא רופא אנדוקרינולוג. רופא כללי!

קבצים מצורפים

• IMG_8612.jpeg
    IMG_8612.jpeg
    KB 55.4 · צפיות: 44
אני יודע שרופא משפחה יכול לאשר שוב שימוש בתרופה לאחר שרופא מומחה כבר אישר את התרופה והפיק עבורו מרשם.
תשמעו... כל אחד והרופא שלו 😉

אני יודע שרופא משפחה יכול לאשר שוב שימוש בתרופה לאחר שרופא מומחה כבר אישר את התרופה והפיק עבורו מרשם.
תשמעו... כל אחד והרופא שלו 😉
תראה אני אסביר לך ממה שהרופא שלי הסביר לי.
כשאני ביקשתי ממנו מרשם לgh פה הוא כבר אמר לי שמע אני לא יכול, אני כן יכול להפיק מרשם אבל זה יצטרך לעבור בחינה של רופא מומחה וכמובן שזה לא יאושר. מה ההבדל? בגדול עולם התרופות זה העסק שמגלגל הכי הרבה כסף בעולם ולא סתם. וכמו בכל עסק יש מוצרים יקרים ופחות…כשאתה מבקש אוביטרל זה חומר שמאוד זול וקל לייצר כך שאת אף אחד זה לא מעניין אם הרופא משפחה ירשום לך (זה הגיע למצב שהפסיקו לייצר פרגניל אשכרה כי גילו שרוב המשתמשים של התרופה הם ספורטאים, ממחיש לך כמה זה בהישג יד) אבל gh לצורך הדוגמא לא חומר זול ותהליך הייצור שלו כנראה מורכב יותר (אני לא ביוכימאי אבל לפי מה שהוא הסביר לי)
-תרופה כזאת לא כלכלי לקופת חולים לאשר לך ולכן מן הסתם שיהיו עליה בדיקות מחמירות וכן פרוצדורה מורכבת כדי לאשר אותה…
לסיכום: טכנית הוא יכול לאשר וגם תקבל את זה. האם זה יקרה? כנראה שלא…

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית