הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ידעתם שיש חטיף חלבון צהלי?

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
החטיף חולק בעיר הבה״דים כי היה איחור עם ארוחת הצהרים. הביאו ארגז עם מאות בודדות של חטיפים בטעם שוקולד.

הערכים לא משהו, מבוסס חלבון סויה Isolate שמספקים את רוב 15g החלבון שהחטיף מכיל, מעבר לזה הוא כולל יותר מידי רכיבים מיותרים בהשוואה לחטיפי חלבון מוכרים יותר ומועשר בכמויות מינימליות של ויטמינים ומינרלים.

מתוך 65g שהחטיף שוקל, 36g זה מפחמימות ועוד 8g שומן. סך הכל 270 קלוריות לחטיף.

הטעם? דווקא מוצלח, לא מתוק מידי ולא מרגיש יותר מידי מלאכותי. שאר האנשים מסביב גם כן היו עם רשמים דומים. בכיף אני יכול לאכול 3-4 חטיפים כאלו.
הטעם טוב כנראה בגלל ריכוז הפחמימות הגבוה.

ייתכן ואתם מכירים את זה, אבל לי זה חדש ולכן הפוסט 🙂
IMG_5039.jpeg
IMG_5040.jpeg
IMG_5041.jpeg

יש בצבא גם דבר שנקרא "חטיף מבצעי" שגם הוא בתכלס חטיף חלבון טבעוני. יצא לי לנסות אחד בטעם אגוזי לוז (בשבילי הוא היה סביר, החיילת שהייתה איתי כמעט ירקה אותו חחח) ואחד בטעם חמאת בוטנים שגם היה סביר אבל מתוק מדי לטעמי. לגבי הערכים, גם כן פח אשפה חחח

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2024-02-23 at 18.14.03_71f0bfd7.jpg
    WhatsApp Image 2024-02-23 at 18.14.03_71f0bfd7.jpg
    KB 78.5 · צפיות: 206
  • פותח/ת השרשור
וכשאתה בפעילות ואין מה לאכול? זו אחת האופציות הכי שפויות שיש.
מה שהופך את החטיף לצהלי, זה האריזה שחרישית לפתיחה וקלה לפתיחה, עטיפה ללא גרפיקה, תוקף ארוך, מוצר שלא צריך הכנה וצורת החטיף שהיא שטוחה ודקה על מנת שיהיה קל לשים אותה באפוד או בכיס.

נערך לאחרונה:
בילטונג
מה שהופך את החטיף לצהלי, זה האריזה שחרישית לפתיחה וקלה לפתיחה, עטיפה ללא גרפיקה, תוקף ארוך, מוצר שלא צריך הכנה וצורת החטיף שהיא שטוחה ודקה על מנת שיהיה קל לשים אותה באפוד או בכיס.
1713803223386.png

זה לא יכול להיות מבוסס מי גבינה כי החטיף אמור להיות פרווה והאופציה היחידה לכך הוא חלבון סויה (או מיקס של קטניות).

סך הפחמימה היחסית גבוה זה כי סויה אייזולט בחטיף חלבון זה פשוט לא טעים אז היו צריכים לעדן את זה

וכשאתה בפעילות ואין מה לאכול? זו אחת האופציות הכי שפויות שיש.
מעדיף לאכול טונה
קיבלנו ארגזים של זה, טעמתי אחד והיה מזעזע אבל זאת דעתי

• פותח/ת השרשור
קופסת שימורים של טונה לא מתאימה לפעילות מבצעית. הרעש של פתיחת הקופסה, הריח שמסגיר והצורך בכפית\מזלג.

קופסת שימורים של טונה לא מתאימה לפעילות מבצעית. הרעש של פתיחת הקופסה, הריח שמסגיר והצורך בכפית\מזלג.
לא יודע מה איתך אבל רוב ה"פעילויות" שלי היה כשהייתי בעזה
אז או שלא אוכלים כלום/nature valley/חטיפי חלבון שקיבלנו של ALL IN

• פותח/ת השרשור
תעיז במארב לפתוח קופסת טונה או שתסכים שנוח ובטוח יותר לפתוח חטיף חלבון?

שמח לראות שיש עוד אופציות. אחד האתגרים העיקריים בתזונה בזמן פעילות מבצעית הוא הוצאה קלורית מאוד גבוהה. התיאבון לא תמיד בשמיים וכל גיוון שיכול לנסות לאזן את המשוואה הקלורית הוא מבורך. להיות בגירעון קלורי בתנאים האלו זה רעיון גרוע.
בעיה שנתקלתי אותה עם החטיפי חלבון שהצליחו לארגן לי שהם מותכים בחום. מקווה שיצליחו להתגבר על זה.
בעיה נוספת היא השילוב של סוכרים כהליים ומנת קרב שחלק עיקרי בה הוא שעועית בזמן לחימה בשהות ארוכה בטנק.

לא יודע מה איתך אבל רוב ה"פעילויות" שלי היה כשהייתי בעזה
אז או שלא אוכלים כלום/nature valley/חטיפי חלבון שקיבלנו של ALL IN
תעיז במארב לפתוח קופסת טונה או שתסכים שנוח ובטוח יותר לפתוח חטיף חלבון?
אתה מדברים על שתי פעילויות שונות לגמרי, ברור שבמארב אני מעדיף כמה שפחות מלכלך אבל בעזה אני אעדיף לפתוח ולעשן טונה

• פותח/ת השרשור
בעזה אנשים גם עושים על האש 🙂
אבל הדיון עוסק בתזונה לפעילות מבצעית, על זה כל ההודעות האחרונות.

בעזה אנשים גם עושים על האש 🙂
אבל הדיון עוסק בתזונה לפעילות מבצעית, על זה כל ההודעות האחרונות.
וסנורלקס הגיב לך על עזה, אז הסבתי את תשומת ליבכם ששניכם מדברים על משהו שונה, בזמן שאתה דיברת על מארב הוא דיבר על פעילות בעזה...

יצא לי לאכול במארבים כמעט הכל. במובן הצה״לי.
קבנוס, טונה, לוף, שוקולד, גבנ״צ, הכל.
כל עוד זה לא מרעיש או מאיר ולא משאירים עקבות, הכל הולך.

• פותח/ת השרשור
יש מגוון רחב של מארבים, החל מכאלו בהם פותחים שולחן עם שימורים ומשחקים שש-בש תוך כדי ועד כדי מארבים בהם לא מוציאים מילה לאורך כל 48~ שעות המארב ואוספים את הצרכים.

הנסיון שלי הוא בדרום לבנון.
כלומר מארבים בשטח, לא לש״ב.
שש בש לא היה אף פעם.
טונה וקבנוס כמעט תמיד.

במעט העזה שיצא לי לעשות, מארבים לא היו בתפריט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית