הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי הפחתת משקל

לוטם98

משתמש מתחיל
124
17
נק' מוניטין:
13
124
17
קראתי שבשעתיים אופניים על 30קמש פלוס על משקל 75 קילו שורפים 1800 קלוריות, בנוסף אני עושה לפחות 10 אלף צעדים.
ונמצא בגרעון קלורי של 400 קלוריות, אוכל 1800 קלוריות ביום על 75 קילו.
זאת אומרת שאני אשרוף 8000 קלוריות בארבעה ימים שזה קילו שומן.
השאלה שלי כמה זמן לוקח עד שרואים את התוצאות ומתי באמת רואים אחרי שאני מוריד קילו של שומן לפי 8000 שריפת קלוריות.
אני בנתיים 5 ימים בתהליך ואני לא בטוח אם יש שינוי לפי דעתי אין עדיין

קראתי שבשעתיים אופניים על 30קמש פלוס על משקל 75 קילו שורפים 1800 קלוריות, בנוסף אני עושה לפחות 10 אלף צעדים.
מופרך, אין סיכוי כזה.
ונמצא בגרעון קלורי של 400 קלוריות, אוכל 1800 קלוריות ביום על 75 קילו.
זאת אומרת שאני אשרוף 8000 קלוריות בארבעה ימים שזה קילו שומן.
יש פה הרבה טעויות.
-אם אתה בגירעון של 400 קל' ליום אתה בהכרח תוריד 1,600 קל' ב4 ימים.
-בהוצאה האנרגטית מתחשבים בחישוב של הניטרלי (PA)
-8,000 קל' זו לא עלות של קילו שומן, יותר לכיוון של 9,400 קל' - תזונה ותוספים - אינפוגרפיק - האם קילו שומן שווה ל-7,700 קלוריות?
-אין לך איך להוריד שומן בלבד ככה שהמספרים האבסולוטים לא רלוונטים.
השאלה שלי כמה זמן לוקח עד שרואים את התוצאות ומתי באמת רואים אחרי שאני מוריד קילו של שומן לפי 8000 שריפת קלוריות.
אני בנתיים 5 ימים בתהליך ואני לא בטוח אם יש שינוי לפי דעתי אין עדיין
אי אפשר באמת לענות על זה,
תיקח מדדים כמו משקל גוף, תמונות, היקפים וככה תוכל לדעת אם אתה מתקדם או לא.
5 ימים זה לא מספיק, תן לזה לכיוון של חודש כדי למדוד התקדמות ברמת ההיקפים, בנתיים אפשר לבצע מעקב עם משקל.
ובכללי תעזוב את המספר הזה של הקלוריות ושריפת שומן, החישוב לא מדויק ולא יתרום לך בשום צורה.

• פותח/ת השרשור
מופרך, אין סיכוי כזה.

יש פה הרבה טעויות.
-8,000 קל' זו לא עלות של קילו שומן, יותר לכיוון של 9,400 קל' - תזונה ותוספים - אינפוגרפיק - האם קילו שומן שווה ל-7,700 קלוריות?

5 ימים זה לא מספיק, תן לזה לכיוון של חודש כדי למדוד התקדמות ברמת ההיקפים, בנתיים אפשר לבצע מעקב עם משקל.
ובכללי תעזוב את המספר הזה של הקלוריות ושריפת שומן, החישוב לא מדויק ולא יתרום לך בשום צורה.
אז נגיד שאני לא שורף 1800 קלוריות בשעתיים ספינינג ושורף 1000 במקום, בנוסף אני עושה עשרת אלפים צעדים שזה 400 קלוריות בערך ליום ועוד גרעון של 400 קלוריות זה יוצא בערך גרעון של 1800 קלוריות ליום, זאת אומרת שבחמישה ימים אני מגיע בערך ל9400 קלוריות ששרפתי.
אז אני אשרוף קילו שומן בחמישה ימים?
פשוט לא ענית לי על השאלה.
אז אני לא אמור לראות התקדמות לפחות כל חמישה ימים? זה שגרת אימונים אינטנסיבית אין סיבה שלא אראה תוצאות בטווח הזה.
אני לפחות 20-23 אחוז שומן והמטרה לפחות 13-10 אחוז שומן ואני ממש רוצה להגיע לזה בטווח של חודש חודשיים מקסימום וכמה שצריך אני אעבוד קשה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מופרך, אין סיכוי כזה.

יש פה הרבה טעויות.

בנוסף לכל האירובי אני לוקח קרדרין ואני מניח שזה מעלה את קצב שריפת השומן.
אני תכלס מצפה לראות שינוי משמעותי בחודש עם כל העבודה הקשה

אז נגיד שאני לא שורף 1800 קלוריות בשעתיים ספינינג ושורף 1000 במקום, בנוסף אני עושה עשרת אלפים צעדים שזה 400 קלוריות בערך ליום ועוד גרעון של 400 קלוריות זה יוצא בערך גרעון של 1800 קלוריות ליום, זאת אומרת שבחמישה ימים אני מגיע בערך ל9400 קלוריות ששרפתי.
אז אני אשרוף קילו שומן בחמישה ימים?
פשוט לא ענית לי על השאלה.
כי השאלה שלך מסתמכת על נתונים שהם לא נכונים.

גירעון נגרע מהמאזן הניטרלי, חישוב המאזן הניטרלי מתחשב בהוצאה האנרגטית (לדוגמא עשרת אלפים צעדים ביום).
אחרי שיש לך את הניטרלי אתה גורע ממנו 400 קלוריות, וזה הגירעון שלך.
אז אני לא אמור לראות התקדמות לפחות כל חמישה ימים? זה שגרת אימונים אינטנסיבית אין סיבה שלא אראה תוצאות בטווח הזה.
לא בהכרח, ואתה לא צריך לשכנע אותי.
פשוט חלק מהפעמים לא תראה ירידה לינארית ובטח שלא כל 5 ימים, לפחות לא לטווח הארוך.
אני לפחות 20-23 אחוז שומן והמטרה לפחות 13-10 אחוז שומן ואני ממש רוצה להגיע לזה בטווח של חודש חודשיים מקסימום וכמה שצריך אני אעבוד קשה
אין סיכוי שאתה מוריד 10 אחוז שומן בחודש-חודשיים, אתה צריך להבין שהציפייה שלך לא תואמת את המציאות.
אולי עם החומרים זה אחרת, אני לא מבין בזה.
בנוסף לכל האירובי אני לוקח קרדרין ואני מניח שזה מעלה את קצב שריפת השומן.
אני תכלס מצפה לראות שינוי משמעותי בחודש עם כל העבודה הקשה
לא מכיר ולא משתמש בחומרים, אם אתה אומר אז לי נשאר רק לקוות ולאחל שתצליח.

• פותח/ת השרשור

גירעון נגרע מהמאזן הניטרלי, חישוב המאזן הניטרלי מתחשב בהוצאה האנרגטית (לדוגמא עשרת אלפים צעדים ביום).

פשוט חלק מהפעמים לא תראה ירידה לינארית ובטח שלא כל 5 ימים, לפחות לא לטווח הארוך.

אין סיכוי שאתה מוריד 10 אחוז שומן בחודש-חודשיים, אתה צריך להבין שהציפייה שלך לא תואמת את המציאות.

בעצם אבל אני לוקח מהמאזן הניטרלי שהוא 2200 קלוריות, נמצא בגרעון של 400 קלוריות ומבצע עוד 10000 צעדים ביום שזה עוד 400 שזה אומר 800 מינוס קלורי, בנוסף שעתיים אירובי ביום שזה בערך 1000 קל זה יוצא 1800 קל ליום.
איך בדיוק זה לא נכון?

אז מה בעצם הציפיה שלי צריכה להיות ללהוריד אפילו 7-8 אחוז שומן.
לא אפשרי אפילו בחודשיים?
עזוב עשר אפילו שבע

בעצם אבל אני לוקח מהמאזן הניטרלי שהוא 2200 קלוריות, נמצא בגרעון של 400 קלוריות ומבצע עוד 10000 צעדים ביום שזה עוד 400 שזה אומר 800 מינוס קלורי, בנוסף שעתיים אירובי ביום שזה בערך 1000 קל זה יוצא 1800 קל ליום.
איך בדיוק זה לא נכון?
כי מאזן ניטרלי צריך להתחשב בהוצאה האנרגטית, אני מבין מה אתה מתכוון אבל אפשט לך.
אני לא מדבר על החשבון שלך אלא על ההבנה.

העניין עם ההוצאה של האירובי הוא סופר בעייתי מכמה סיבות
-אין סיכוי שתצליח לדייק מספרית
-לרוב יש פיצוי של רעב על פעילות אירובית עצימה

בכללי גירעון של 1,800 קל' ליום זה טימטום.
כנס למחשבון TDEE בגוגל, תכניס את הנתונים שלך ותקבל את המאזן הניטרלי שלך בקירוב.

אז מה בעצם הציפיה שלי צריכה להיות ללהוריד אפילו 7-8 אחוז שומן.
לא אפשרי אפילו בחודשיים?
עזוב עשר אפילו שבע
לא יודע להגיד לך באחוזי שומן,
בין 0.5-1 אחוז ממשקל הגוף שלך בשבוע זה כיוון טוב.

קראתי שבשעתיים אופניים על 30קמש פלוס על משקל 75 קילו שורפים 1800 קלוריות
מופרך, אין סיכוי כזה.

שעה נסיעה, בזון 3-4, לגבר במשקל גוף של כ-75 קילוגרם זה בטווח של 600-700 קלוריות.
חד משמעית.
אז אולי לא 1800, שעתיים דיווש אנרגטי בהחלט ישרפו טווח של 1200-1400 קלוריות.

יודע, לא רק כי זה מתועד היטב - אלא גם מנסיון אישי ארוך שנים ברכיבה, שחייה וריצה במהלך סייקלים של מסה וחיטוב תוך ספירת צריכת קלוריות מדוקדקת ומעקב אחרי שינויים במשקל הגוף.

תביא בחשבון שמה שמשנה זו לא המהירות - אלא כמה אנרגייה השקעת.

שעה נסיעה, בזון 3-4, לגבר במשקל גוף של כ-75 קילוגרם זה בטווח של 600-700 קלוריות.
חד משמעית.
חד משמעית? נמדד בקלורימטריה לא ישירה?
אשמח לראות את הבדיקה על אנשים שעשו פעילות למשך שעתיים על 80-90 אחוז מדופק מירבי
באופניים ונמדדו באמצעים רלוונטים.
יודע, לא רק כי זה מתועד היטב - אלא גם מנסיון אישי ארוך שנים ברכיבה, שחייה וריצה במהלך סייקלים של מסה וחיטוב תוך ספירת צריכת קלוריות מדוקדקת ומעקב אחרי שינויים במשקל הגוף.

איפה זה מתועד היטב?
ניסיון אישי זה לא פקטור אני לא אגיב לזה בכלל.

"ספירת צריכת קלוריות מדוקדקת ומעקב אחרי שינויים במשקל הגוף" גם כן לא משהו שאפשר להתייחס אליו,
כל עוד לא נמדדת באמצעים רלוונטים והגעת למסקנה מספרית כל ההשערות שלך לגביך הן בגדר השערות בלבד.

בסדר חבריקו.
כבר היינו down this rabbit hole.
אני לא אלמד אותך על פיתוח גוף, ואתה אל תלמד אותי על אימוני סיבולת.
אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר אם אתה חושב שהמספרים שציינתי מוטעים.

בסדר חבריקו.
כבר היינו down this rabbit hole.
אני לא אלמד אותך על פיתוח גוף, ואתה אל תלמד אותי על אימוני סיבולת.
אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר אם אתה חושב שהמספרים שציינתי מוטעים.
אתה יודע מה ההבדל בנינו?
שאני מבקש ממך רפרנסים כדי להשכיל במידה ויש באמת משהו חדש או אחר שלא ידעתי עליו,
אתה פשוט בורח מהדיון כל פעם שמאמתים אותך עם הטענות שלך.

ובכיף, כל מה שתוכל ללמד אותי (כן, גם על פיתוח גוף) אקבל באהבה וברצון.

אתה יודע מה ההבדל בנינו?
שאני מבקש ממך רפרנסים כדי להשכיל במידה ויש באמת משהו חדש או אחר שלא ידעתי עליו,
אתה פשוט בורח מהדיון כל פעם שמאמתים אותך עם הטענות שלך.

ובכיף, כל מה שתוכל ללמד אותי (כן, גם על פיתוח גוף) אקבל באהבה וברצון.
אני לא מתכוון להיכנס איתך למלחמת הדבקת לינקים בנושא שבאופן ברור אין לך שום נסיון משמעותי או מומחיות, ושאתה מתעקש לטעות בו.

אז בוא נעשה את זה הפוך.
לך תשוטט במרחבי הרשת ותמצא את ההוכחות שמפריכות את הטענה שלי.

שעה רכיבה - HR zone 3-4 - גבר - משקל 75 קילוגרם - כ-600-700 קלוריות.

סע בצלחה.

*** עריכה: וכדי להקל עליך ושלא תתחכם - נניח שאין רוחות והרכיבה היא במישור.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חד משמעית.

תודה על המידע.
מה ההשערה שלך בנוגע לשעתיים אופניים ביום פלוס פעם ביומיים אימון משקולות של 45 דקות בנוסף לגרעון קלורי.
מה הציפיות שצריכות להיות לי מבחינת חיטוב

אין מה להשוות בין הוצאה קלורית של פעילות אירובית, ופעילות של תרגילי התנגדות.
45 דקות של הרמת משקלות - אפשר כמעט ולהתעלם. ההוצאה הקלורית זניחה בהנחה ומדובר באימון ״סטנדרטי״ - נכנס לחדר כושר, מושך קצת, מרים קצת, הולך הביתה.
אם אתה מתעקש על מספר, מנחש שכ-100-150 קלוריות.
זניח.

מבחינת ציפיות חיטוב - ענו לך נכון קודם.
חיטוב זה לא זבנג של חודש.
דיאטת רעב זו לא שיטה.
תכוון לדפיציט קלורי שיביא אותך לירידה של עד-1% משקל גוף בשבוע.
זו צריכה להיות המטרה שלך, ולכן גם הציפייה.

אני לא מתכוון להיכנס איתך למלחמת הדבקת לינקים בנושא שבאופן ברור אין לך שום נסיון משמעותי או מומחיות, ושאתה מתעקש לטעות בו.
מה המזל הכי גדול? שלא צריך להיות מומחה / ניסיון משמעותי כדי ללמוד, ואני מוכן תמיד ללמוד .
את השחצנות שלך תשמור לדיונים אחרים, זה פחות עובד עליי.
אז בוא נעשה את זה הפוך.
לך תשוטט במרחבי הרשת ותמצא את ההוכחות שמפריכות את הטענה שלי.
לא, נטל ההוכחה הוא על טוען הטענה ולא הפוך.

לצערי אין לך לא מושג ולא תרבות דיון, אז אעצור את זה פה ברשותך ואבקש ממך לא
להיכנס איתי לדיונים ולצטט הודעות שלי אם אתה לא יודע איך לגבות את ההשערות שלך.

בהצלחה

1. דיווח שריפה וצריכת קלוריות כנראה מוטעת, אני מדבר על שלך אבל גם אדגיש שאתה ממש לא שורף 1800 קלוריות מהאופניים

כנראה שצריך יותר לאזור ה10,000 קל' כדי לשרוף קילו שומן וזה מהתעלמות מוחלטת מזה שהקלוריות שאתה שורף הם גם נוזלים ומסת שריר )אולי לפחות אבל בהכרח בקצב גבוהה(

רוב מוחלט של האנשים לא משמרים את הירידה שלהם, לפי השאלה האחרונה אני יודע להניח שגם אתה, אם אתה רוצה להוריד משקל ולשמר את זה תצטרך לשנות אורך חיים ולא לעשות מאמץ תקופתי, הגוף מבצע אדפטציות שמקשות עליך להישאר במשקל "נמוך" ממילא מלבד לזה שתצטרך לא לחזור להרגלים ישנים שאני מניח שיש.

דבר אחרון 75קג זה לא הרבה למרות שהכל כמובן יחסי לגובה וכו, הייתי שוקל לשנות את התפיסה לחלוטין ולאו דווקא לשאוף לרדת הרבה במשקל, בטח שלא מהר ולאדם הממוצע שישקול 75 ונניח אפילו שהוא 1.65 גובה במידה והוא עושה אימוני כוח הוא לחלוטין בקו הבריאות ויראה אולי לא כמו דוגמן אבל כנראה שסבבה.

הרבה מהנאמר כללי אך איפה שהייתי ספציפי אני יכול לגבות.

תודה על המידע.
מה ההשערה שלך בנוגע לשעתיים אופניים ביום פלוס פעם ביומיים אימון משקולות של 45 דקות בנוסף לגרעון קלורי.
מה הציפיות שצריכות להיות לי מבחינת חיטוב

אגב כצמן שלא אובן לא נכון, זה אפשרי המספרים שנתת, זה סופר לא סביר שפותח הנושא תואם את המספרים שנתת.
ובלי קשר הגוף מפצה בחסר פעילות לא יזומה גם בצורה מודעת וגם בלא מודעת לאחר אירובי כמובן ששל שעתיים, אז תורידו מהחשיבות של זה בעוד קצת מהירידה במשקל.

נערך לאחרונה:
היתרון האדיר של פעילות אירובית בתקופת חיטוב זה שהיא מאפשרת לאכול יותר - הרבה יותר - משניתן היה בלעדיה.
כשאני בתקופות חיטוב, כשהיומית שלי היא כ-1900 קלוריות, רכיבה של שלוש שעות מכניסה לי לבנק עוד 1500-1800 קלוריות.
תלוי עצימות הרכיבה, זה יכול לצאת גם יותר.

יום של 3400-3700 קלוריות, זה יום שאוכלים בו פשוט טוב.
ממש טוב. ספגטי מיטבולז טוב. פיצה טוב.
ובסוף עוד מסיימים תוך עמידה במטרת החסך הקלורי.

פותח השרשור צריך להתייחס לפעילות האירובית ככלי להעמקת החסך הקלורי. לא ככלי לשריפת שומן.
ולוודא שהיעד הקלורי לא אגרסיבי מדי, בדיוק מהסיבות שדניאל ציין.

לגבי כמה קלוריות נשרפות ברכיבת אופניים בעצימות X, על ידי רוכב במשקל Y - זה לא מדע טילים ולא קריאה בקפה.
עולם האופניים זוכה ליתרון משמעותי על פעילויות סיבולת אחרות כיוון שניתן להשתמש ב-power meter שמודד כמה עבודה (watts) נעשתה.
זה מאפשר חישוב מדויק מאד של ההוצאה הקלורית.
אך גם חישוב על בסיס מידע דופק מרצועת חזה מספק חישוב סביר יחסית. דגש על סביר.
קל להבין שגם בעולמות הסיבולת, ניהול צריכת הקלוריות חשוב מאין כמוהו, ומתייחסים לזה כמדע מדויק.
בדיוק כמו מפתחי גוף, בפורום הזה.
אתם מוזמנים לפתוח גוגל, ChatGPT, מה שלא תהיה השיטה שלכם לברר עניין שאתם לא יודעים, ולבדוק.
10 דקות חיפוש יעלו לכם עולמות שלמים שעוסקים בדיוק בעניין הזה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1. דיווח שריפה וצריכת קלוריות כנראה מוטעת, אני מדבר על שלך אבל גם אדגיש שאתה ממש לא שורף 1800 קלוריות מהאופניים

כנראה שצריך יותר לאזור ה10,000 קל' כדי לשרוף קילו שומן וזה מהתעלמות מוחלטת מזה שהקלוריות שאתה שורף הם גם נוזלים ומסת שריר )אולי לפחות אבל בהכרח בקצב גבוהה(

רוב מוחלט של האנשים לא משמרים את הירידה שלהם, לפי השאלה האחרונה אני יודע להניח שגם אתה, אם אתה רוצה להוריד משקל ולשמר את זה תצטרך לשנות אורך חיים ולא לעשות מאמץ תקופתי, הגוף מבצע אדפטציות שמקשות עליך להישאר במשקל "נמוך" ממילא מלבד לזה שתצטרך לא לחזור להרגלים ישנים שאני מניח שיש.

דבר אחרון 75קג זה לא הרבה למרות שהכל כמובן יחסי לגובה וכו, הייתי שוקל לשנות את התפיסה לחלוטין ולאו דווקא לשאוף לרדת הרבה במשקל, בטח שלא מהר ולאדם הממוצע שישקול 75 ונניח אפילו שהוא 1.65 גובה במידה והוא עושה אימוני כוח הוא לחלוטין בקו הבריאות ויראה אולי לא כמו דוגמן אבל כנראה שסבבה.

הרבה מהנאמר כללי אך איפה שהייתי ספציפי אני יכול לגבות.

אגב כצמן שלא אובן לא נכון, זה אפשרי המספרים שנתת, זה סופר לא סביר שפותח הנושא תואם את המספרים שנתת.
ובלי קשר הגוף מפצה בחסר פעילות לא יזומה גם בצורה מודעת וגם בלא מודעת לאחר אירובי כמובן ששל שעתיים, אז תורידו מהחשיבות של זה בעוד קצת מהירידה במשקל.
סלמתק.
אמרנו שלא ישרוף 1800 קלוריות אבל ישרוף לפחות את ה1000 קלוריות לשעתיים אינטנסיביות.
אמרנו גם בנוסף 10 אלף צעדים וגרעון קלורי של 400 קלוריות.
עכשיו ברגע שאתה מכניס מספיק חלבון ועושה אימוני משקולות אתה כמעט ולא תרד שריר, זאת לא דיאטה קיצונית וכבר אני משמר משקל שירדתי ובעברי הייתי 92 קילו גם
בסופו של דבר אחרי הכל אני נגיד שורף 1400-1500 קלוריות ליום ויש ימים שאפילו יותר כמו 1800 אז זאת אומרת שבשבע ימים אני אשרוף 9800 קלוריות עם אימוני משקולות ואכילה של 160 גרם חלבון ביום וגרעון קלורי לא גדול בכלל אני אפסיד 99% אחוז שומן

היתרון האדיר של פעילות אירובית בתקופת חיטוב זה שהיא מאפשרת לאכול יותר - הרבה יותר - משניתן היה בלעדיה.
כשאני בתקופות חיטוב, כשהיומית שלי היא כ-1900 קלוריות, רכיבה של שלוש שעות מכניסה לי לבנק עוד 1500-1800 קלוריות.
תלוי עצימות הרכיבה, זה יכול לצאת גם יותר.

יום של 3400-3700 קלוריות, זה יום שאוכלים בו פשוט טוב.
ממש טוב. ספגטי מיטבולז טוב. פיצה טוב.
ובסוף עוד מסיימים תוך עמידה במטרת החסך הקלורי.

פותח השרשור צריך להתייחס לפעילות האירובית ככלי להעמקת החסך הקלורי. לא ככלי לשריפת שומן.
ולוודא שהיעד הקלורי לא אגרסיבי מדי, בדיוק מהסיבות שדניאל ציין.

לגבי כמה קלוריות נשרפות ברכיבת אופניים בעצימות X, על ידי רוכב במשקל Y - זה לא מדע טילים ולא קריאה בקפה.
עולם האופניים זוכה ליתרון משמעותי על פעילויות סיבולת אחרות כיוון שניתן להשתמש ב-power meter שמודד כמה עבודה (watts) נעשתה.
זה מאפשר חישוב מדויק מאד של ההוצאה הקלורית.
אך גם חישוב על בסיס מידע דופק מרצועת חזה מספק חישוב סביר יחסית. דגש על סביר.
קל להבין שגם בעולמות הסיבולת, ניהול צריכת הקלוריות חשוב מאין כמוהו, ומתייחסים לזה כמדע מדויק.
בדיוק כמו מפתחי גוף, בפורום הזה.
אתם מוזמנים לפתוח גוגל, ChatGPT, מה שלא תהיה השיטה שלכם לברר עניין שאתם לא יודעים, ולבדוק.
10 דקות חיפוש יעלו לכם עולמות שלמים שעוסקים בדיוק בעניין הזה.
אבל בעצם חסך קלורי זאת אומרת עוד קלוריות ששרפת זאת אומרת ש10000 קלוריות זה קילו שומן אז לא הבנתי מה הבעיה בזה

נערך לאחרונה:
סלמתק.
אמרנו שלא ישרוף 1800 קלוריות אבל ישרוף לפחות את ה1000 קלוריות לשעתיים אינטנסיביות.
אמרנו גם בנוסף 10 אלף צעדים וגרעון קלורי של 400 קלוריות.
עכשיו ברגע שאתה מכניס מספיק חלבון ועושה אימוני משקולות אתה כמעט ולא תרד שריר, זאת לא דיאטה קיצונית וכבר אני משמר משקל שירדתי ובעברי הייתי 92 קילו גם
בסופו של דבר אחרי הכל אני נגיד שורף 1400-1500 קלוריות ליום ויש ימים שאפילו יותר כמו 1800 אז זאת אומרת שבשבע ימים אני אשרוף 9800 קלוריות עם אימוני משקולות ואכילה של 160 גרם חלבון ביום וגרעון קלורי לא גדול בכלל אני אפסיד 99% אחוז שומן

אבל בעצם חסך קלורי זאת אומרת עוד קלוריות ששרפת זאת אומרת ש10000 קלוריות זה קילו שומן אז לא הבנתי מה הבעיה בזה
יש לך כלכך הרבה הנחות גרועות שאתה עושה.

1. 1000 קלוריות באותם שעתיים, מאוד יכול להיות, אין לי מושג מה אתה באמת עושה אבל זו סתם הערכה שלך.

2. גרעון של 400 קלוריות זה לאחר שחישבת את הפעילויות הגופניות שעשית, הליכה+השעתיים באופניים.

3. "עכשיו ברגע שאתה מכניס מספיק חלבון ועושה אימוני משקולות אתה כמעט ולא תרד שריר" עוד הנחה שהיא אולי שגויה, מאוד תלוי מה אתה עושה באימוני כוח ועל האם מדובר בגירעון של 400 קלוריות או כמו שאתה מציג "400 קלוריות גירעון ועוד ה10 אלף צעדים ועוד שעתיים באופניים"

4. "זאת לא דיאטה קיצונית" או שלא הסברת נכון מה אתה עושה או שאתה בהחלט בדיאטה קיצונית.

5. כדי לחזק את 4 אז הנה "בסופו של דבר אחרי הכל אני נגיד שורף 1400-1500 קלוריות ליום ויש ימים שאפילו יותר כמו 1800 אז זאת אומרת שבשבע ימים אני אשרוף 9800 קלוריות" שבלי קשר זה הנחות שגויות גם כן כי הגוף מפצה על הוצאה קלורית בפחות פעילות גם המודעת וגם הלא מודעת, זו דיאטה קיצונית מאוד ורמות הרעב שלך ינצחו מתישהו גם ככה.

6. "עם אימוני משקולות ואכילה של 160 גרם חלבון ביום וגרעון קלורי לא גדול בכלל אני אפסיד 99% אחוז שומן"
זו ההנחה השגויה מכולם, לא יודע מאיפה להתחיל בכלל, זה חוסר הבנה של מינימום ידע פיזיולוגי )לא משהו מורכב יעני באמת היגיון בסיס פיזיולוגי(

ברור לי שעם כל הנאמר יש סיכוי טוב שתצא למגננה כי אני כאילו תוקף את העמדה שלך, אבל אני באמת לטובתך וחשוב שתיהיה ביקורתי כלפי העמדות שאתה מחזיק בהן כי רק ככה נהיים חכמים יותר. בהצלחה בכל דרך!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית