הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש מאמן לליווי בסייקלים

לא צריך סייקל תלמד להתאמן קודם חבר
על פי מה קבעת שהוא לא יודע להתאמן? הוא לא רשם שום רקע שום כלום לא נתונים לא כלום...מסכים שמלא קופצים לחומרים בלי שיש להם ניסיון מועט בתור טבעיים אפילו.. שזה מפגר לגמרי בעיניי אבל ספציפית פה אין לנו מושג קלוש מי הבן אדם חחח בכול אופן לפותח הפוסט יש מאמנים נהדרים שמלווים סייקלים אבל זה מן הסתם לא רק ליווי סייקל זה ליווי כולל תזונה אימון סייקלים...מכיר כמה חברה באיזור המרכז,שלח הודעה פרטית

על פי מה קבעת שהוא לא יודע להתאמן? הוא לא רשם שום רקע שום כלום לא נתונים לא כלום...מסכים שמלא קופצים לחומרים בלי שיש להם ניסיון מועט בתור טבעיים אפילו.. שזה מפגר לגמרי בעיניי אבל ספציפית פה אין לנו מושג קלוש מי הבן אדם חחח בכול אופן לפותח הפוסט יש מאמנים נהדרים שמלווים סייקלים אבל זה מן הסתם לא רק ליווי סייקל זה ליווי כולל תזונה אימון סייקלים...מכיר כמה חברה באיזור המרכז,שלח הודעה פרטית
מכיוון שאנחנו לא עוסקים בלשלוח חלליות לחלל אנחנו מרגישים מספיק בנוח לשער השערות שכאלה, במקסימום יתברר שטעינו.
אבל מניסיוני האישי- מעט מאוד פעמים טועים בדבר כזה

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה לכולם על התגובות, בן 27, 185סמ , 75 קילו.
מתאמן קרוב ל 5 שנים עם מספר הפסקות עקב פציעות בתדירות 4-5 פעמים בשבוע.
לא לקחתי חומרים תמיד הייתי טבעי ונהניתי מגדילה טבעית. עם השנים התחלתי לסבול מממספר דברים (מחלות פציעות )שמפריעים לי שאיני מעוניין לפרט עליהם בפורם שמפריעים לי ומקשיים עלי לשבור את השיאים או ההישגים שהגעתי להם ואני מעוניין לקחת את עצמי צעד קדימה.

לא לקחתי חומרים תמיד הייתי טבעי ונהניתי מגדילה טבעית. עם השנים התחלתי לסבול מממספר דברים (מחלות פציעות )שמפריעים לי שאיני מעוניין לפרט עליהם בפורם שמפריעים לי ומקשיים עלי לשבור את השיאים או ההישגים שהגעתי להם ואני מעוניין לקחת את עצמי צעד קדימה.

מבקש ממך לשקול שנית כניסה לחומרים.
תבין רגע, חומרים זה המוצא האחרון..
למה אני מתכוון?
אתה מתאמן 15 שנים, אוכל טוב, עושה הכל. אבל..
הגעת לתקרת זכוכית גנטית שאין מה לעשות - אי אפשר להתקדם בצורה טבעית. ואז חומרים..
אבל אתה לא שם יקירי, אתה גם צעיר מאוד, וגם לא מנוסה מספיק.
תבין עוד משהו..
אין לנו אינטרס אם תתחיל חומרים או לא - איש הישר בעיניו וכו׳..
אבל תנסה להבין שאנחנו מנסים לעזור, ללא שום כל פניה מצידנו..
תחשוב על זה.
תנסה לקחת מלווה בתחום התזונה + אימונים.
חומרים יחכו לך גם בגיל 30..
במילים אחרות, תמיד תוכל להיכנס לחומרים, אבל מאוד קשה להפסיק אם כבר התחלת..
ואם אתה חושב להתחיל סייקל אחד או שניים ולהפסיק, זה באמת לא ייתן כלום כי תכולת הגוף תחזור למה שהייתה לפני השימוש בחומרים.

תחשוב על זה יקירי.

אם אני מבין ממך נכון, אם אלו פציעות של חדכ אז אתה יודע שסטרואידים מעלים את הסיכויי לפציעה, כן ?
אם נפצעת בצורה טבעית, בין אם זה טכניקה או תזונה/שינה לקוייה, אז הסיכויי שאותה פציעה תחזור על עצמה תהיה גדולה יותר ומסוכנת יותר.

תאפטם את האימונים והטכניקה שלך לפי שקופצים על חומרים. לא לוקחים חומרים כי נתקעים באימונים.

נערך לאחרונה:
לא קבעתי פשוט סטטיסטית עם האנשים בדפוס דומה לשלו זה תמיד מתאים לטיפוס..
אישית חושב שמיותר לקפוץ על סייקל אם אתה לא לוקח את התחום בצורה תחרותית / אתה מייצר מזה פרנסה / אדם בגילאי ה40+ שהפרשת הטסט שלו נעשתה אינה תקינה וחשוב לו הנראות שלו,

חבל לסכן את הבריאות בשביל שחברים שלך יגידו לך כמה טוב אתה נראה

דעתי האישית תמיד עדיף טבעי , יש גבול לגנטיקה ללא ספק , חומרים יקפיצו את התוצאות אבל זה מעגל מתמשך ללא הפסקה אין דבר כזה לעשות סייקל אחד וזה הכל , במידה ואתה רוצה להתחיל קח בחשבון טסט סולו בלבד 500 מג לשבוע , שוב אין טעם כמו שכתבו כאן אם אתה לא מתחרה לדעתי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית