עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחפש מישהו מאיזור המרכז רצוי בקעת אונו לייעוץ או ליווי בתחום
על פי מה קבעת שהוא לא יודע להתאמן? הוא לא רשם שום רקע שום כלום לא נתונים לא כלום...מסכים שמלא קופצים לחומרים בלי שיש להם ניסיון מועט בתור טבעיים אפילו.. שזה מפגר לגמרי בעיניי אבל ספציפית פה אין לנו מושג קלוש מי הבן אדם חחח בכול אופן לפותח הפוסט יש מאמנים נהדרים שמלווים סייקלים אבל זה מן הסתם לא רק ליווי סייקל זה ליווי כולל תזונה אימון סייקלים...מכיר כמה חברה באיזור המרכז,שלח הודעה פרטיתלא צריך סייקל תלמד להתאמן קודם חבר
מכיוון שאנחנו לא עוסקים בלשלוח חלליות לחלל אנחנו מרגישים מספיק בנוח לשער השערות שכאלה, במקסימום יתברר שטעינו.על פי מה קבעת שהוא לא יודע להתאמן? הוא לא רשם שום רקע שום כלום לא נתונים לא כלום...מסכים שמלא קופצים לחומרים בלי שיש להם ניסיון מועט בתור טבעיים אפילו.. שזה מפגר לגמרי בעיניי אבל ספציפית פה אין לנו מושג קלוש מי הבן אדם חחח בכול אופן לפותח הפוסט יש מאמנים נהדרים שמלווים סייקלים אבל זה מן הסתם לא רק ליווי סייקל זה ליווי כולל תזונה אימון סייקלים...מכיר כמה חברה באיזור המרכז,שלח הודעה פרטית
קודם כל תודה לכולם על התגובות, בן 27, 185סמ , 75 קילו.
מתאמן קרוב ל 5 שנים עם מספר הפסקות עקב פציעות בתדירות 4-5 פעמים בשבוע.
לא לקחתי חומרים תמיד הייתי טבעי ונהניתי מגדילה טבעית. עם השנים התחלתי לסבול מממספר דברים (מחלות פציעות )שמפריעים לי שאיני מעוניין לפרט עליהם בפורם שמפריעים לי ומקשיים עלי לשבור את השיאים או ההישגים שהגעתי להם ואני מעוניין לקחת את עצמי צעד קדימה.
אם אני מבין ממך נכון, אם אלו פציעות של חדכ אז אתה יודע שסטרואידים מעלים את הסיכויי לפציעה, כן ?קודם כל תודה לכולם על התגובות, בן 27, 185סמ , 75 קילו.
מתאמן קרוב ל 5 שנים עם מספר הפסקות עקב פציעות בתדירות 4-5 פעמים בשבוע.
לא לקחתי חומרים תמיד הייתי טבעי ונהניתי מגדילה טבעית. עם השנים התחלתי לסבול מממספר דברים (מחלות פציעות )שמפריעים לי שאיני מעוניין לפרט עליהם בפורם שמפריעים לי ומקשיים עלי לשבור את השיאים או ההישגים שהגעתי להם ואני מעוניין לקחת את עצמי צעד קדימה.
לא קבעתי פשוט סטטיסטית עם האנשים בדפוס דומה לשלו זה תמיד מתאים לטיפוס..על פי מה קבעת שהוא לא יודע להתאמן? הוא לא רשם שום רקע שום כלום לא נתונים לא כלום...מסכים שמלא קופצים לחומרים בלי שיש להם ניסיון מועט בתור טבעיים אפילו.. שזה מפגר לגמרי בעיניי אבל ספציפית פה אין לנו מושג קלוש מי הבן אדם חחח בכול אופן לפותח הפוסט יש מאמנים נהדרים שמלווים סייקלים אבל זה מן הסתם לא רק ליווי סייקל זה ליווי כולל תזונה אימון סייקלים...מכיר כמה חברה באיזור המרכז,שלח הודעה פרטית