אולי באמת עדיף שתעבור לסקוואט בסמית'..
בנוגע לקריאטין - אני חושב שתחכה עם זה.
קודם תהיה בטוח בטכניקה שלך, אכול כמו שצריך ושן מספיק שעות. רק אחרי שתגיע לסף מסוים של יכולת, תתסף בקריאטין בשביל לתת לך פוש לעוד משקלים.
תקנתי לך 😉.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי באמת עדיף שתעבור לסקוואט בסמית'..
קודם תהיה בטוח בטכניקה שלך, אכול כמו שצריך ושן מספיק שעות. רק אחרי שתגיע לסף מסוים של יכולת, תתסף בקריאטין בשביל לתת לך פוש לעוד משקלים.
אני ינסה סקוואט בסמית' נראה איך ילך לי..אולי באמת עדיף שתעבור לסקוואט בסמית'..
קודם תהיה בטוח בטכניקה שלך, תגיע לסף מסוים של יכולת ואז תתסף בקריאטין בשביל לתת לך פוש לעוד משקלים.
תקנתי לך 😉.
אני מאחל לך דרך עמוסה בדלקות ופציעות בתוכנית המהממת שלך,
שתיהיה לך פריצת דיסק, ויפול לך המוט על הפנים באמצע הפרס.
אמן.
לא שופטים אדם בשעת כעסו..תגובה דפוקה אחי
אין לי אפשרות אחי אצלי זה נתפס עם מין ווים כאלה שמחוברים למוט לא כמו בסמית' שהבאת בתמונהאתה עובר מכון בקרוב?? או שאתה מתכנן להישאר במכון הזה??
ואגב.. אם יש לך סמית' משין במכון אז יש כמה סוגים של סמית', בסוג שאצלי במכון יש חריצים למוט של הסמית' ואפשר לשים שם מוט רגיל. תבדוק את זה.
![]()
רואה, בסמית' הזה אתה יכול לשים מוט אולימפי ולעשות סקוואט רגיל.
לא שופטים אדם בשעת כעסו..
אין לי אפשרות אחי אצלי זה נתפס עם מין ווים כאלה שמחוברים למוט לא כמו בסמית' שהבאת בתמונה
בנתיים נשאר לי 4 חודשים ששילמנו עליהם ואמא שלי תרביץ לי אם אני יעז לא ללכת למכון :D
ושיגמר לי המכון אין לי אלטרנטיבה אחרת, אז כנראה שאם אני לא יקנה ציוד לבית אין לי אפשרות אחרת לעשות סקוואט חופשי..
אוקי תודה אחי..בסדר אין מה לעשות .. חכה 4 חודשים
אם אתה ממש רוצה וזה תנסה לאלתר מהספה של הבנץ' או משהו
חחחחחחחחח הצלחת של ה15 אצלנו יותר גדולה משל ה20 בהיקף אבל בעובי היא 3/4 בערך..שים כבר צלחת של 20 בדדליפט 0איך אתה עובד עד עכשיו עם צלחות קטנות ?)