הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנדקרינולוג / אורולוג מומלץ

המטרט

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
היי
בן 39, מקבל trt קבוע מהרופאת משפחה כמה חודשים.
זה ברור לגמרי שהיא לא מבינה בזה כלום, שואלת אותי איזה מינונים צריך לתת לי, לא מכירה את תופעות הלוואי וכו'.
אגב, מרגיש מדהים, שינה אנרגיה מצב רוח, ליבידו, פשוט וואו.
בבדיקות דם טסט' גבולי נמוך שמצדיק טיפול trt.
אני רוצה לפגוש אנדיקרנולוג / אורולוג מומלץ להתייעץ איתו באופן פרטי - לשקול קלומיד, hcg, חוסמי אסטרוגן ( המספרים שלי גבוהים בצורה ממש יוצאת דופן ), השפעות על בעיות כבד ועוד נושאים.
יש לי שני ביטוחי בריאות פרטיים, ככה שהעלות תהיה לגמרי על חשבון הביטוחים.
פחות הייתי רוצה לדבר על המוטיווציות שלי לפגוש רופא, אני בטוח שיש רופאים שבצד של המטופל שמתעניינים גם באיכות חיים.

האם פגשתם אורולוג / אנדו שהרגשתם שהוא בצד שלכם ומבין? אפשר גם לשלוח לי בפרטי.
ובכלל, הייתי שמח לדבר באופן פרטי עם חברה שמאוד מנוסים בעולם הזה.
תודה!

רופאת המשפחה שלך העלתה אותך על דעת עצמה על trt ?
ועוד שואלת אותך איזה מינונים לתת לך ? Wtf.

כלומיד וחוסמי ai אלו תרופות זבל שלא כדאי לקחת לטווח הרחוק. אם אין לך תסמינים של e2 גבוה (עקצוצים בפטמות, לחץ דם גבוה כתוצאה מנוזלים) אז תשאיר את הe2 גבוה.

אם הערכים שלך גבוהים בצורה בלתי רגילה אז פשוט תוריד מינונים ! באיזו תדירות את לוקח זריקות וכמה בכל זריקה ?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

נב.. אין לי המלצה אישית לרופא אנדו או אורולוג, אבל תבחר אחד שמתעסק עם היפגוניזם ולא כל רופא אנדו.

הייתי מת לדעת מה תהיה התגובה של האנדו שתפגוש ברגע שישמע שהרופאת משפחה שלך העלתה אותך ככה סתם על trt 🤣

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
250mg פעם בשבועיים, אני מבקש מהאחות לשים 80%, כי המנה המלאה משאירה אותי קצת "דלוק" מדי.
פגשתי אורולוג אחד פרטי, בתקווה שילווה אותי קצת, אבל אמר לי רק לרדת מהטסט ולשקול כלומיד, מתוך שיקולי פוריות.
אין מצב שמוותר על הטסט - זו תרופת קסם לשינה אנרגיה מצב רוח משיכה, אבל גם אין מצב שמוותר על הביצים..
חושב על מנה קטנה של hcg בשבוע, ואולי להוריד את הטסט לפעם בשלושה שבועות
אבל לא מצליח להבין איך להגיע ל hcg, לא במרשם ולא בלי מרשם.
ה E2 היה גבוהה מאוד אחרי חודש וחצי שלא לקחתי טסט, אז לא משוכנע שזה קשור.

pmol 87 e2
אני גם שוקל לעצור את הטיפול לעשות פרופיל הורמונלי בייסליין, אבל הזמן עד שהטסט מתאושש זה פשוט סיוט, ובטח ארצה לקחת משהו להקל / לקצר

250mg פעם בשבועיים, אני מבקש מהאחות לשים 80%, כי המנה המלאה משאירה אותי קצת "דלוק" מדי.
פגשתי אורולוג אחד פרטי, בתקווה שילווה אותי קצת, אבל אמר לי רק לרדת מהטסט ולשקול כלומיד, מתוך שיקולי פוריות.
אין מצב שמוותר על הטסט - זו תרופת קסם לשינה אנרגיה מצב רוח משיכה, אבל גם אין מצב שמוותר על הביצים..
חושב על מנה קטנה של hcg בשבוע, ואולי להוריד את הטסט לפעם בשלושה שבועות
אבל לא מצליח להבין איך להגיע ל hcg, לא במרשם ולא בלי מרשם.
ה E2 היה גבוהה מאוד אחרי חודש וחצי שלא לקחתי טסט, אז לא משוכנע שזה קשור.

pmol 87 e2
אני גם שוקל לעצור את הטיפול לעשות פרופיל הורמונלי בייסליין, אבל הזמן עד שהטסט מתאושש זה פשוט סיוט, ובטח ארצה לקחת משהו להקל / לקצר
מציע שתלך לאנדו ש**מתמחה בטיפול בהיפגוניזם**. הוא כמובן יגיד לך לרדת לחלוטין מטסט' ולחכות חודשיים שלושה עד שתתאושש ואז תחזור לעשות בדיקות נוספות.

כלומיד זו אופציה גרועה לטווח רחוק. הוא מודלורי לרצפטורים של אסטרוגן ולאסטרוגן יש תפקיד סופר חשוב אצל גברים.

לקחת טסט אנטט כל שבועיים זו טעות לפי דעתי. המחזור ההורמנלי של הגבר הוא 24 שעות (בניגוד לאישה שזה חודש) לכן צריך לשמור על רמות יציבות. זמן מחצית חיים של טסט אנטט זה בערך 4.5 ימים משמע צריך כל 5 עד 7 ימים על מנת לשמור על רמה יציבה בדם. לי באופן אישי כל 7 ימים גרם לאקנה אז הורדתי לתדירות זריקות כל 5 ימים ואז זה השתפר כשהייתי על trt במינון שבועי של 150 מג.
בסייקל אין לי אקנה בכלל כי אני לוקח כל 3.5 ימים למרות שהמינונים גבוהים הרבה יותר.

אם תרצה להכניס את הבת זוג שלך להיריון בזמן שימוש בtrt, רוב הסיכויים שהאנדו ירשום לך אוביטרל (אין hcg) אחרת לא מאמין שיתן לך כי גם אין לך למה.

שוב, כל זה אלו דיבורים. תקבע תור לאנדו ותמשיך משם. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שאוביטרל בזמן שאני על טרט + כלומיד אחרי יעזרו לי עם ההתאוששות של להפסיק טיפול?
כשהפסקתי אחרי חודשיים וחצי על טרט, הייצור עצמי ירד קרוב לאפס ( בבדיקת דם ), והייתי זומבי שבועיים עד שנשברתי.
אני מקים עכשיו עסק חדש ולא יכול להרשות לעצמי חודש של חולשה.
עוד שאלה - גם רציתי להוריד לזריקה שבועית ( של 100mg), אבל הרופאה אמרה לי שהטסטוירון מגיע רק כ 250, השתמשת בזה?

לא יודע.. לא מכיר אותך. אני לצורך העניין מתאושש בלי פרוטוקול pct.

לגבי המצב בו אתה נמצא בחיים שלך, לא יודע מה להגיד לך. אם אתה הולך לאנדו שמתמחה בהיפגוניזים, הוא לא יהיה מוכן לטפל בך כשאתה כבר על trt על דעת רופאת המשפחה שלך אבל אתה מוזמן לנסות.
החלטה שלך איך ולאן להמשיך עם זה.

לגבי הטסט' הרפואי, מה ש*אני* הייתי עושה אז בזמנו, טסט רפואי של באייר היה מגיע עם 1.3 עד 1.4 מל של חומר באמופלה ואני הייתי מעביר את זה לויאל על מנת לא לזרוק את החומר. זה לא הדבר הכי סטרילי לעשות, בלשון המעטה, אבל אני הסתדרתי עם זה.
אם אתה רוצה להימנע ככל הניתן מזיהומים, קח 0.4 מל שזה 100 מג כל שבוע ואת כל שאר החומר תזרוק לפח.

אתה חושב שאוביטרל בזמן שאני על טרט + כלומיד אחרי יעזרו לי עם ההתאוששות של להפסיק טיפול?
כשהפסקתי אחרי חודשיים וחצי על טרט, הייצור עצמי ירד קרוב לאפס ( בבדיקת דם ), והייתי זומבי שבועיים עד שנשברתי.
אני מקים עכשיו עסק חדש ולא יכול להרשות לעצמי חודש של חולשה.
עוד שאלה - גם רציתי להוריד לזריקה שבועית ( של 100mg), אבל הרופאה אמרה לי שהטסטוירון מגיע רק כ 250, השתמשת בזה?

טסטוירון מגיע בנפח של 1 מ"ל ובריכוז של 250 מ"ג. אתה יכול לחלק את התכולה שלו ל 2.
חצי תזריק, ואת החצי השני תשאב אל מזרק עם פקק.
תקפיד על סביבת עבודה נקייה, מעבר עם מטלית אלכוהול ואחסון במקום חשוך בטמפרטורת החדר.

טסטוירון מגיע בנפח של 1 מ"ל ובריכוז של 250 מ"ג. אתה יכול לחלק את התכולה שלו ל 2.
חצי תזריק, ואת החצי השני תשאב אל מזרק עם פקק.
תקפיד על סביבת עבודה נקייה, מעבר עם מטלית אלכוהול ואחסון במקום חשוך בטמפרטורת החדר.
מגיע בנפח של 1.3-1.4 מל, לא 1.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית