הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פתרון לפצעונים בגב ובכתפיים בסייקל?

נתי 899

משתמש מתחיל
117
18
נק' מוניטין:
18
117
18
בסייקל של טסט וננדרו קצר
יצאו פצעונים בגב ובכתפיים שלא מצליח להיפתר מהם
ניסיתי סבון עם חומצה סילצילית, סבון אלכוהול כמו של הבית חולים, משחת בנזק... וכלום
וזה מטריד אותי לאלללה

אם למישהו יש ידע מנסיון איך לצאת מהדרעק הזה אני אשלח לו לבית על חשבוני מנת ציט לבקשתו

ולא לבזבז לי תזמן עם תשובות כמו תפסיק עם החומרים יפסיקו הפצעונים למה גם ככה אני עצבני

בסייקל של טסט וננדרו קצר
יצאו פצעונים בגב ובכתפיים שלא מצליח להיפתר מהם
ניסיתי סבון עם חומצה סילצילית, סבון אלכוהול כמו של הבית חולים, משחת בנזק... וכלום
וזה מטריד אותי לאלללה

אם למישהו יש ידע מנסיון איך לצאת מהדרעק הזה אני אשלח לו לבית על חשבוני מנת ציט לבקשתו

ולא לבזבז לי תזמן עם תשובות כמו תפסיק עם החומרים יפסיקו הפצעונים למה גם ככה אני עצבני

מתמודד בדיוק עם אותה בעיה, אבל בניגוד אליך (או שלא כי לא פירטת), הפסקתי לקחת נוגדי אסטרוגן.
אז המשכתי על טסט 500 במשך כמה חודשים יחד עם ארומזין, ויצאתי ל-trt של 250 כל עשרה ימים אבל בלי נוגדי אסטרוגן.
אז יצאו המון פצעים באזור הכתפיים וקצת הגב, ומה שאני עשיתי החל מיום שני האחרון זה לקחת ארימדקס (רפואי בלבד) 3 פעמים בשבוע. כבר רואה שיפור, כמובן שבהמשך לרדת לכדור אחד כל 4-6 ימים.

מתמודד בדיוק עם אותה בעיה, אבל בניגוד אליך (או שלא כי לא פירטת), הפסקתי לקחת נוגדי אסטרוגן.
אז המשכתי על טסט 500 במשך כמה חודשים יחד עם ארומזין, ויצאתי ל-trt של 250 כל עשרה ימים אבל בלי נוגדי אסטרוגן.
אז יצאו המון פצעים באזור הכתפיים וקצת הגב, ומה שאני עשיתי החל מיום שני האחרון זה לקחת ארימדקס (רפואי בלבד) 3 פעמים בשבוע. כבר רואה שיפור, כמובן שבהמשך לרדת לכדור אחד כל 4-6 ימים.
תעלה את התדירות זריקות מ10 ל7 או 5 ימים. רוב הסיכויים שכמות האקנה שלך תרד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית