עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צודק מוסיף גם, השאלה אם זה לקחת יום כן יום לא טרן קצר 1.0? אני מודע להשלכות של זה אבל זה יביא תוצאות ״ מהירות יותר ״ ?טסט טרן ומסטרון בחיטוב יביא תוצאות טובות מאוד. תוסיף גם דוסטינקס פרווירון וארומזין/או ארימידקס אם אתה מכניס טרן.
מלך תודה!תיכול לעשות גם 50 מלגרם . אם זה יהיה מספיק טוב תישאר על 50 מלגרם בהמשך תמיד אפשר לעלות ל75 או ל100.
תודה רבה חבר, מעריך!💪ד״ר דיזל כבר ענה לך על זה יפה מרגיש מיותר לכתוב גם.
אגב פיזיק מטורף יש לך
אז איך זה להיות על גרם וחצי טסט מבחינת הרגשה?תודה רבה חבר, מעריך!💪
וואלה רק היום קיבלתי את הסייקל מלונדון, לוקח 1.5 מל יום כן יום לא.אז איך זה להיות על גרם וחצי טסט מבחינת הרגשה?
או ש1.5 זה 150מג?
אם מדובר על גרם אז מעניין כי זה נשמע ים, אישית אף פעם לא עליתי מעל 500,
מפחיד כל עניין הdht ועקרות
גרתי בבש שנה, חזרתי שוב לתא😅מה הסיכוי אתה מבש? מוכר לי רצח
או הו, בהצלחה חביב אלביוואלה רק היום קיבלתי את הסייקל מלונדון, לוקח 1.5 מל יום כן יום לא.
מבחינת ניסיון זה הפעם השנייה שאני לוקח טרן קצר, עשיתי לפני שנה וחצי שלוש פעמים בשבוע 2.0 מל.. המון עצבים חוסר סבלנות מידי פעם דיכאון 🤦🏼♂️
אבל בעיקר עצבים העיפו אותי אז משתי חדכ כי רבתי שמה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
גרתי בבש שנה, חזרתי שוב לתא😅
יש לי צילומים עוד שלושה חודשיים אני חייב להגיע לשייפ, הסייקל הקודם היה סוס דקה אנבר3 לפני אימון.עצה שלי, אל תכניס טרן
אם אתה בחור של עבודה קשה אתה תגיע לתוצאות מעולות עם טסט (שאגב הייתי מוריד את המינון) מאסטרון ואנאבר/וינסטרול
יש לך פיזיק מעולה ומסת שריר גדולה, אתה בעמדה טובה לחיטוב קטלני
ממה היו מורכבים הסייקלים הקודמים שלך?
אפשר לשאול למה הצילומים? אם בא לך לשתף כמובןיש לי צילומים עוד שלושה חודשיים אני חייב להגיע לשייפ, הסייקל הקודם היה סוס דקה אנבר3 לפני אימון.
תגיד אח מה עם להוסיף אנאבר? עוד פוש או סתם אני מעמיס על הגוףטסט טרן ומסטרון בחיטוב יביא תוצאות טובות מאוד. תוסיף גם דוסטינקס פרווירון וארומזין/או ארימידקס אם אתה מכניס טרן.
למה? ז לא יהרוס את המסה הקיימת או יעלה אותן באחוזי שומן,טסט טרן מאסטרון סייקל נהדר לחיטוב אישית לא הייתי מכניס אוראלי גם...
אם יש תקציב אפשרי ברור (אמרת יש לך צילומים משהו) אז אם יש מטרה להראות שם בשייפ הכי טוב שלך תעשה כל מה שצריח בשביל זה.תגיד אח מה עם להוסיף אנאבר? עוד פוש או סתם אני מעמיס על הגוף
אם יש תקציב אפשרי ברור (אמרת יש לך צילומים משהו) אז אם יש מטרה להראות שם בשייפ הכי טוב שלך תעשה כל מה שצריח בשביל ז
כמה לקחת ? לפני אחרי אימון? עדיין לא יצא לי להתנסות עם אנבראם יש תקציב אפשרי ברור (אמרת יש לך צילומים משהו) אז אם יש מטרה להראות שם בשייפ הכי טוב שלך תעשה כל מה שצריח בשביל זה.
כמה לקחת ? לפני אחרי אימון? עדיין לא יצא לי להתנסות עם אנבר
מינון של 50 מלגרם בסייקל שלך יעשה תעבודה לא משנה אם זה אנבר מקורי או וינסטרול שרשום עליו אנבר. מהתגובות על החברה מה שאני שומע אני לא ממליץ.כמה לקחת ? לפני אחרי אימון? עדיין לא יצא לי להתנסות עם אנבר
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
צפה בקובץ המצורף 96686ממליץ?