עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
77.5-78רוב הסיכויים שזה זיוף , מה הנתונים שלך ?
ותשקול לעלות ל 20 מ"ג ולראות אם מרגיש במידה וכן אולי זה מאוד מדולל או משהו אחר
סארמס מקורי שעובד זה בדרך כלל רק מחברה מוכרת מאוד בשוק שעובדת שנים ויש אליהם תגובות טובות הכל שם עובד כמו שצריח.התחלתי לפני 12 יום ליגנדרול 10 מג ביום לא מרגיש כלום לא תופעות לוואי לא דיכוי
לא חשק מיני מוגבר ולא אגרסביות ועלייה בכח
יכול להיות עדיין לא נפתח החומר או מכרו לי זיוף?
הוא גר באילת עכשיוסארמס מקורי שעובד זה בדרך כלל רק מחברה מוכרת מאוד בשוק שעובדת שנים ויש אליהם תגובות טובות הכל שם עובד כמו שצריח.
אם קנית את זה מהבחור "המוכר בארץ" מאזור (אופקים/נתיבות) שמוכר סארמס גם לילדים בני 16 אז תיכול להחזיר לו את זה שישתה לבד.
אם קנית את זה אצל **** (גר בעבר באופקים עכשיו באילת), תחזיר לו ואל תקנה אצלו כלום, לא אשכח את הטסט אנטט שהוא ניסה למכור לי 250 שקל לויאל מלא בשמן קוקוס77.5-78
גובה 1.70
בן 21
הבן אדם שמכר לי הוא מוכר בארץ בתחום
זה לא שולל שיכול להיות שמכר לי זיוף
אמר לי שבועיים בערך החומר נפתח
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
77.5-78
גובה 1.70
בן 21
הבן אדם שמכר לי הוא מוכר בארץ בתחום
זה לא שולל שיכול להיות שמכר לי זיוף
אמר לי שבועיים בערך החומר נפתח
חשדנו שהוא קנה ממישהו שלפי התיאור של המקור שלו חששנו שזה הבחור שחשבנו עליו בראש שידוע שהוא מפוקפק ועדיף לא לקנות ממנו כלום.איזה שטויות אנשים מדברים פה ועוד חשבתי זה פרום של אנשים רצניים
אתה לא תרגיש אחרי 12 יום משהו מיוחד
ישר קופצים "זיוף זיוף" זה פאקין סארמים לא טרן קצר
גם לא מחייב שאתה תרגיש דיכוי או משהו
לרוב בשבוע הרביעי אתה כבר מתחיל להרגיש את החומרים
ואגב ממליץ לך להזמין סארמים מחול שיש להם בדיקות מעבדה זה לא סטרואידים לא יעשו לך שום בעיות עם זה
וגם בחול יותר זול הלייצנים פה בארץ מנסים לדחוף לך ב450 שקל זבל שהם הכינו בשטחים ועוד פאקין כמות שמגדרת חצי סייקל
התגובה הראשונה שהוא קיבל "רוב הסיכויים שזה זיוף" עוד לפני שהוא אמר שהוא קנה את זה ממישהו "מפוקפק"חשדנו שהוא קנה ממישהו שלפי התיאור של המקור שלו חששנו שזה הבחור שחשבנו עליו בראש שידוע שהוא מפוקפק ועדיף לא לקנות ממנו כלום.
לא אמרתי שזה זיוף, אמרנו שאם זה באמת מX זה ככל הנראה זיוף,
אתה צודק לגמרי, לסארמס לוקח 3-4 שבועות להפתח לרמה שמרגישים אותו בהנחה וזה סארם איכותי ממקור איכותי
אז אעדכן אחי בעוד שבוע וחצי נקווה לטובחשדנו שהוא קנה ממישהו שלפי התיאור של המקור שלו חששנו שזה הבחור שחשבנו עליו בראש שידוע שהוא מפוקפק ועדיף לא לקנות ממנו כלום.
לא אמרתי שזה זיוף, אמרנו שאם זה באמת מX זה ככל הנראה זיוף,
אתה צודק לגמרי, לסארמס לוקח 3-4 שבועות להפתח לרמה שמרגישים אותו בהנחה וזה סארם איכותי ממקור איכותי
מה אומר יש חדש לגבי הליגנדרול? אני שבועים על החומר לא מרגיש כלום אישית ..אז אעדכן אחי בעוד שבוע וחצי נקווה לטוב
אם כבר אתה נפלת על זיוףשאני לקחתי lgd בעבר זה היה 5 מ"ג תוך כמה ימים בודדים זה כבר היה מורגש מאוד, אז תעשה 1+1 ותבין לבד אם זה זיוף או לא
יותר הגיוני דיבול ...סארמס לוקח להם זמן עד שמרגישים...שאני לקחתי lgd בעבר זה היה 5 מ"ג תוך כמה ימים בודדים זה כבר היה מורגש מאוד, אז תעשה 1+1 ותבין לבד אם זה זיוף או לא