הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלנבוטרול סכנות

50centsg

משתמש מתחיל
49
9
נק' מוניטין:
9
49
9
קלנבוטרול לסוף החיטוב
הקוביות מסרבות לצאת
שוקל 72 על 178, התחלתי חיטוב ב82 וכרגע יחסית חטוב באיזור הידיים והגב מאוד אבל יש שומן עקשן בציצי ובבטן שמסרב לרדת(לא גינו בדקתי).

רןצה לשלב לשבועיים 40 מק״ג של קלן, האם יש סכנות בעניין או שאפשרי? ברור לי התופעות לוואי השאלה אםיש משהו מעבר

• פותח/ת השרשור
קלן לא יעזור.
כנראה יש לך עוד מה לחטב..

כמה זמן אתה בחיטוב?
חצי שנה עם הפסקה לנטרלי, דווקא המון שראו את המצב ומבינים עניין המליצו לי על קלן כי באמת רואים שזה שכבת שומן ממש לא קשורה שכאילו מסרבת לרדת.

הקטע שחושב על לשלב קלן כי באמת כבר כולי חטוב, וורידים בולטים בכתף בגב אפילו בחזה העליון אבל רק הבטן לא
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ולא זה לא עודף עור
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

שיא החיטוב הייתי 69 ועדיין נשאר שם שומן, הרגשתי רזה מדי אז בחרתי לחזור לאיזור ה73.

קלן לא עושה קסמים...
הוא בסך הכל גורם לעלייה בקצב הלב ומעורר את מערכת העצבים ובכך גורם לעוד הוצאה אנרגטית במנוחה.
שווה ל100-200 קלוריות ביום..( לא שווה את התופעות לוואי )
תוסיף אירובי או שתפחית עוד קלוריות מהתפריט.. הרבה יותר יעיל

• פותח/ת השרשור
קלן לא עושה קסמים...
הוא בסך הכל גורם לעלייה בקצב הלב ומעורר את מערכת העצבים ובכך גורם לעוד הוצאה אנרגטית במנוחה.
שווה ל100-200 קלוריות ביום..( לא שווה את התופעות לוואי )
תוסיף אירובי או שתפחית עוד קלוריות מהתפריט.. הרבה יותר יעיל
לי אמרו שהוא עוזר לשרוף את השומן העקשן ומוציא המון נוזלים שגם יכולים לטשטש פינישים של חיטוב
אם מה שאתה אומר נכון כנראה שאין לי באמת סיבה לקחת אבל אשמח לעוד דעות

אני עושה הרבה אירובי ופעיל במהלך היום יום, איזור ה15-18 אלף צעדים ביום
תפריט 2100 אולי השבוע באמת ארד ל1800 נראה מה הולך

קלנבוטרול לסוף החיטוב
הקוביות מסרבות לצאת
שוקל 72 על 178, התחלתי חיטוב ב82 וכרגע יחסית חטוב באיזור הידיים והגב מאוד אבל יש שומן עקשן בציצי ובבטן שמסרב לרדת(לא גינו בדקתי).

רןצה לשלב לשבועיים 40 מק״ג של קלן, האם יש סכנות בעניין או שאפשרי? ברור לי התופעות לוואי השאלה אםיש משהו מעבר
קלן לא מסוכן לאדם בריא לב/לחץ דם וכו. קלן לא מסוכן בשימוש נכון (מינון יומי מפוזר למנות במהלך היום. יש תוספים(כמו יוהימבין)/ותרופות שאסור ולא מומלץ לשלב יחד עם קלן. גם אלכוהול לא צריח לשלב בניהם.
אם תשתמש בקלן תבחר חברה אמינה כי יש חומרי גלם אחרים שעושים מהם קלן השפעה דומה בתופעות לוואי.

תפריט 2100 אולי השבוע באמת ארד ל1800 נראה מה הולך
לנתונים שלך והמטרה שלך זה באופן יחסי עוד קלוריות גבוהות.
תתחיל ב1,950 קל' ותבדוק תזוזה, במידה ושבועיים תקוע תקצץ ל1,800 קל'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית