הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קלנבוטרול

Michaeltq1

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
יש לי מספר שאלות בקשר ל'קלנבוטרול',
אני מתאמן בחדר כושר 3-4 פעמיים ו5-4 אימוני חיטוב בטן בשבוע, אז יש לי טבליות קלנבוטרול אני רוצה לדעת איך להשתמש בהם:

שאלה מס'1:
קראתי שאחרי שבועיים זה לא יעיל, כמה זמן צריך להפסיק להשתמש בזה עד שזה היה יעיל שוב?

שאלה מס' 2:
באיזה אימון בידיוק אני צריך להשתמש בזה:
למשל חיטוב, בניית מסת שריר , ריצה :
ולפני או אחרי האימון?

שאלה מס' 3:
כמה אפשר לקחת ביום? , אני לא מבין במ"ג כמה שווה טבלית קטנה .

תודה לעוזרים

זה לא שזה לא יעיל אחרי שבועיים, זה פשוט פוגע ברצפטורים, אתה בן 15 ההורמונים שלך עוד לא יתייצבו והטסט שלך עוד לא בשיא למה בכלל לך לקחת חומר כל כך קשה שבלי תזונה נכונה לא יועיל ואף יזיק

• פותח/ת השרשור
חומר חרא מלא תופעות לוואי לא ממליץ עליו בשיט בזמנו אהבתי את האפדרה פצצתי , בכל מקרה אתה פאקינג ילד בן 15 אתה לא צריך להתעסק עם חומרים שמשבשים לך את המערכות , קלן יעלה לחץ דם ומשחק עם הלב לא בריא במיוחד .

אחי רק שבוע פחות ממה שממליצים , עכשיו דפקתי תאימון של החיים!

בן 15 או שהוא טרול או אנערף... לא עדיף לנעול כזה אשכול בכל זאות ילד:stop-26:
הכי טוב שאפשר לעשות זה להשאיר פתוח להמשך דיון, אולי ישנה את דעתו, ואולי יצטרך עזרה כשיתחילו להופיע הבעיות

אני בגיל 13 הייתי סתם קבב שמן שהרופאים חשבו שיש לי השמנה כרונית (האם זה באמת מחלה?) ואמרו כלום לא יעזור, רק בגיל 15 עם תזונה נכונה המון כח רצון והמון ריצות מסביב לעיר נהייתי אחרי פחות מי 3 חודשים נהייתי כמו פלאח הגעתי ל1.80 על 68 קילו

מה אתה רוצה שנעשה? הוא החליט שהוא רוצה לקחת וזו בעיה שלו
אסור להגיב לילד בן 15 זה טמטום מה שהוא עושה.
בגיל 15 הייתי עם 10 אחוז שומן רק מלשחק כדורסל ושכיבות סמיכה.
מה נסגר עם הנוער של היום?
גיל 15 אתה בשיא , אסור בתכלית האיסור להכניס חומרים לגוף סתם להרוס אותו אין טעם , אבל לך תסביר לילד רק בריאות מאחל.

חבר'ה היום ילדים מושפעים מילדים אחרים. אני בטוח גם שקלן לא יעזור לו להגיע למטרה, פשוט אנשים חושבים שאלה כדורי קסם. תפסיקו לשבור את הראש מי שמוכר לילד בגיל כזה צריך להיכנס לתא לדעתי, וקלן לא יעשה הרבה הבנאדם קורא בfxp אלה ילדים שחולמים על יוסי יד 50. מבטיח שאם הוא יקח כדור מקורי של קלן טוב אחרי 2 כדורים הוא יפסיק לבד המערכת העצבית שלו תקרוס די מהר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית