הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלנבוטרול

Michaeltq1

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
יש לי מספר שאלות בקשר ל'קלנבוטרול',
אני מתאמן בחדר כושר 3-4 פעמיים ו5-4 אימוני חיטוב בטן בשבוע, אז יש לי טבליות קלנבוטרול אני רוצה לדעת איך להשתמש בהם:

שאלה מס'1:
קראתי שאחרי שבועיים זה לא יעיל, כמה זמן צריך להפסיק להשתמש בזה עד שזה היה יעיל שוב?

שאלה מס' 2:
באיזה אימון בידיוק אני צריך להשתמש בזה:
למשל חיטוב, בניית מסת שריר , ריצה :
ולפני או אחרי האימון?

שאלה מס' 3:
כמה אפשר לקחת ביום? , אני לא מבין במ"ג כמה שווה טבלית קטנה .

תודה לעוזרים

כדאי שתשב ותקרא טוב טוב באתר לגבי קלן. חפש בגוגל 'קלן קילוגרם'.
של איזו חברה זו?

מזה אימוני חיטוב בטן ומזה אימוני בניית מסת שריר?

קלן לא בא במינונים של mg אלא mcg.
וגם כתוב שאתה בגיל 15 אז הייתי ממליץ לך להתרחק מחומרים לא חוקיים.

• פותח/ת השרשור
אני אומר שתקרא בעצמך ותדע ושלא תגלוש באתרים כמו fxp

כדאי שתשב ותקרא טוב טוב באתר לגבי קלן. חפש בגוגל 'קלן קילוגרם'.
של איזו חברה זו?

אז קראתי, ביום שאני לא עושה אימון לקחת גם?
ונגיד יש לי יום שאני צריך לקחת 80 מק"ג (יש לי טבליות 40 מק"ג , לקחת 2 טבליות בו זמנית?
ואריק לשאלתך זה חברה גרמנית בשם MEDItech

מזה אימוני חיטוב בטן ומזה אימוני בניית מסת שריר?

קלן לא בא במינונים של mg אלא mcg.
וגם כתוב שאתה בגיל 15 אז הייתי ממליץ לך להתרחק מחומרים לא חוקיים.

אתה לא אמור לקחת קלן בגיל שלך וגם לא אף חומר לא חוקי. דיאטה קיצונית יכולה לפגוע לך בגדילה ועם קלן אז בכלל (קלן מעלה את המטובוליזם בעקיפין).

מציע לך להחזיר את הקלן ממי שקנית או לקחת, למען בריאותך.

• פותח/ת השרשור
אתה לא אמור לקחת קלן בגיל שלך וגם לא אף חומר לא חוקי. דיאטה קיצונית יכולה לפגוע לך בגדילה ועם קלן אז בכלל (קלן מעלה את המטובוליזם בעקיפין).

מציע לך להחזיר את הקלן ממי שקנית או לקחת, למען בריאותך.

אחי זה החלטה שלי לקחת, די עם כל המיתוסים הישנים האלו של עצירת גדילה, אז בבקשה תייעץ.
נגיד כתוב לי ביום אחד שאני צריך לקחת 80 מק"ג אז לקחת 2 טבליות בו זמנית? ואם זה ביום של מנוחה גם לקחת?

אחי זה החלטה שלי לקחת, די עם כל המיתוסים הישנים האלו של עצירת גדילה, אז בבקשה תייעץ.
נגיד כתוב לי ביום אחד שאני צריך לקחת 80 מק"ג אז לקחת 2 טבליות בו זמנית? ואם זה ביום של מנוחה גם לקחת?
מיתוס?
ייעצתי לך לא לקחת. תעשה מה שאתה רוצה.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
מיתוס?

בהצלחה.

אחי תענה לי מספר שאלות וזהו, כתוב לי שאני צריך לקחת באיזה יום נגיד 80 מק"ג (אז לקחת 2 טבליות בו זמנית) והאם גם ביום של מנוחה?

לפחות תעזור זה בחירה שלי לקחת, אם אני כבר פוגע בגדילה לפי דבריך, עדיף שאני ידע בידיוק איך לקחת במקום לקחת ברשלנות וזה עוד יותר נזק.

אחי תענה לי מספר שאלות וזהו, כתוב לי שאני צריך לקחת באיזה יום נגיד 80 מק"ג (אז לקחת 2 טבליות בו זמנית) והאם גם ביום של מנוחה?

לפחות תעזור זה בחירה שלי לקחת, אם אני כבר פוגע בגדילה לפי דבריך, עדיף שאני ידע בידיוק איך לקחת במקום לקחת ברשלנות וזה עוד יותר נזק.
אתה ילד. תתבגר, תסיים צבא, תשקול חומרים. בכל מקרה פה לא תקבל ייעוץ

מיתוס?

בהצלחה.

אתה ילד. תתבגר, תסיים צבא, תשקול חומרים. בכל מקרה פה לא תקבל ייעוץ

אין לכם מה להתאמץ בשבילו אפילו הוא ראש בקיר הבן זונה הזה

מוזמנים לתת הצצה באשכול שלו בwww. fxp .co .il /showthread.php?t=19807268

צריך לעצור ולהכניס לכלא את מי שמכר לך קלן בגיל 15, אנשים מטומטמים.

אני לא מאשים אותך כי אתה רק בן 15 וכולנו עשינו שטויות בגיל הזה, אבל הבחור שמכר לך פושע, לא פחות.

אתה שואל איך לקחת אבל עדיין אין לך מושג קלוש בתזונה ואימונים, שלא לדבר שאתה עדיין בגיל ההתבגרות.
זה בידיוק כמו שתשאל איך להשתמש במכונית פורמולה 1 עוד לפני שהוצאת רישיון, לא רק שאתה תרוויח מזה 0 אחד גדול, אתה גם תפסיד

עזוב אותך קלן סתם צואה שמפמפת לך תלב ומערידה אותך כמו חולה פרקינסון במקומך הייתי מתעמק באיך לאכול ולהתאמן נכון ורק אז בכובד ראש שוקל מחדש שימוש בחומרים ואגב לקלן יש אלטרנטיבות אחרות נכון לעכשיו על פי כל השאלות האלה תלמד יותר על עצמך לפני שתדחוף חומרים עם נזקים בלתי הפיכים

עזוב אותך קלן סתם צואה שמפמפת לך תלב ומערידה אותך כמו חולה פרקינסון במקומך הייתי מתעמק באיך לאכול ולהתאמן נכון ורק אז בכובד ראש שוקל מחדש שימוש בחומרים ואגב לקלן יש אלטרנטיבות אחרות נכון לעכשיו על פי כל השאלות האלה תלמד יותר על עצמך לפני שתדחוף חומרים עם נזקים בלתי הפיכים
חומר חרא מלא תופעות לוואי לא ממליץ עליו בשיט בזמנו אהבתי את האפדרה פצצתי , בכל מקרה אתה פאקינג ילד בן 15 אתה לא צריך להתעסק עם חומרים שמשבשים לך את המערכות , קלן יעלה לחץ דם ומשחק עם הלב לא בריא במיוחד .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית