הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נושא שלא מדברים עליו מספיק ופגש אותי אישית

RoeiAFKing

משתמש מתחיל
23
6
נק' מוניטין:
2
23
6
אהלן, קצת רקע עליי: בן 26, התחלתי עם חומרים לפני 4 שנים אחרי חצי שנה שהתאמנתי ולא ראיתי תוצאות בכלל.
בשיא הסייקלים עשיתי חומרים מאוד כבדים. אבל זה לא הנושא.
הנושא הוא כזה, כל חיי הייתי סטרייט, בלי שום נטייה כזו או אחרת. בערך שנה וחצי לתוך עולם החומר (אתם יודעים איך זה מבחינת החרמנות וכו', במיוחד כשאתם על 700 מג טסט שבועי)
הייתה לי יזיזה קבועה שהייתי פורק אצלה כמה פעמים בשבוע, והתחלתי לשים לב שאני מתחיל להימשך לגברים, למרות ששוב, היה לי מין זמין והכל ולעולם לא הייתה לי נטייה כזאת.
מפה לשם לא הצלחתי להשתלט על הדחף ופתחתי גריינדר, מצאתי זיונים בקלות ושמתי לב שאני נהנה מזה הרבה יותר מאשר סקס עם נשים. עכשיו ככה, אני מאשים ב100 אחוז את החומרים שהשתמשתי בהם שבגללם אני כזה, רציתי לדעת אם יש פה חברה שקרה להם משהו בסגנון גם

תשמע קטע...
אני כל החיים שלי תמיד הייתי גיי ותמיד הייתי חד מיני.
בשיא הסייקלים שגם הייתי חרמן אש ברמות מטורפות לא עברה בי מחשבה אחת על בחורות/נשים...
זה רק הגביר בי את הדחף לקיים יותר יחסים עם גברים שגם ככה היה קיים תמיד.
מה שכן בזמן הסייקלים שמתי לב שאני נוטה לעסוק בפעילות מינית יותר מסוכנת ולא שגרתית.

בכל מקרה חומרים לא יכולים לשנות נטייה מינית...
לא אלכוהול, לא סמי מסיבות ובטח שלא אנאבולים!

אז תאהב את עצמך כמו שאתה!
סטרייט, גיי, דו מיני..
העיקר תהיה מאושר!

מחזק את שאמר Dark Soul Omega.

הנטייה המינית שלך, היא שלך. נולדת איתה.
אף חומר לא יכול לשנות אותה.
חומרים וסמים יכולים להעצים, לשחרר עכבות, לדכא, כלומר להשפיע על רמת העוררות המינית שלך.
לא לגרום לך לחבוט עבור הקבוצה השנייה.

תחגוג את מי שאתה.
החומרים לא קשורים לעסק.

שאתה רגיל להחזיק במכון במגוון מוטות 40-50 דקות 4-5 פעמים בשבוע..
אל תתפלא שפתאום בא לך להחזיק 'מוט' של גבר 😅 Lord know I have..

אהלן, קצת רקע עליי: בן 26, התחלתי עם חומרים לפני 4 שנים אחרי חצי שנה שהתאמנתי ולא ראיתי תוצאות בכלל.
בשיא הסייקלים עשיתי חומרים מאוד כבדים. אבל זה לא הנושא.
הנושא הוא כזה, כל חיי הייתי סטרייט, בלי שום נטייה כזו או אחרת. בערך שנה וחצי לתוך עולם החומר (אתם יודעים איך זה מבחינת החרמנות וכו', במיוחד כשאתם על 700 מג טסט שבועי)
הייתה לי יזיזה קבועה שהייתי פורק אצלה כמה פעמים בשבוע, והתחלתי לשים לב שאני מתחיל להימשך לגברים, למרות ששוב, היה לי מין זמין והכל ולעולם לא הייתה לי נטייה כזאת.
מפה לשם לא הצלחתי להשתלט על הדחף ופתחתי גריינדר, מצאתי זיונים בקלות ושמתי לב שאני נהנה מזה הרבה יותר מאשר סקס עם נשים. עכשיו ככה, אני מאשים ב100 אחוז את החומרים שהשתמשתי בהם שבגללם אני כזה, רציתי לדעת אם יש פה חברה שקרה להם משהו בסגנון גם

סחטיין על הפתיחות והיציאה מהארון מול פורום שלם

יש מושג כזה שנקרא פאנסקסואליות, רק תשאל את עצמך אם אתה מתעניין גם בגברים רק בקטע מיני או מעבר

בכל מקרה, חומרים רק מחזקים את הדחף המיני ולא משנים טעם ו/או נטייה מינית

לא כי הגבר הסטרייט המצוי ממש מעניין אותו משהו מעבר לקטע מיני עם נשים...

חחח עזוב אותך מה שכולם מקרינים כלפי חוץ
זה לא נכון, או לפחות זה לא תקף לגבי כולם

אני סטרייט מצוי ומעניין אותי מעבר לקטע מיני

אני במקומך הייתי קודם כל שואל את עצמי אם בלי החומרים הייתי מתוודא ככה מול כולם 😂😂😂

אחי.. מה הביג דיל אז הבחור אמר שהוא נמשך לגברים.
היום אני מופתע שאני פוגש גברים שנמשכים לנשים.. 😅
היום כולם דו מיניים, גייז, פאנסקסואלים.🤦‍♂️

אחי.. מה הביג דיל אז הבחור אמר שהוא נמשך לגברים.
היום אני מופתע שאני פוגש גברים שנמשכים לנשים.. 😅
היום כולם דו מיניים, גייז, פאנסקסואלים.🤦‍♂️
בשבילך בתור מי שאתה זה לא ביג דיל, אני שם את עצמי במקומו לרגע ובחיים לא היייתי אוזר את האומץ לצאת עם זה ככה

אני במקומך הייתי קודם כל שואל את עצמי אם בלי החומרים הייתי מתוודא ככה מול כולם 😂😂😂
n
בשבילך בתור מי שאתה זה לא ביג דיל, אני שם את עצמי במקומו לרגע ובחיים לא היייתי אוזר את האומץ לצאת עם זה ככה
המיניות של מישהו זה לא ביג דיל.
אם אתה שמרן או דתי וקשה לך עם מיניות לא הטרוסקסואלית, זה עניין שלך.
בכל העולם המערבי זה לא אישיו.

ואגב, זה קצת מוזר שאתה חושב שצריך אומץ ״לצאת״ בפורום שבו הפרופילים אנונימיים.
הרי אין לי מושג מי אתה, לך אין מושג מי אני, ולשנינו אין מושג מי זה RoeiAFKing.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית