הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נושא שלא מדברים עליו מספיק ופגש אותי אישית

RoeiAFKing

משתמש מתחיל
23
6
נק' מוניטין:
2
23
6
אהלן, קצת רקע עליי: בן 26, התחלתי עם חומרים לפני 4 שנים אחרי חצי שנה שהתאמנתי ולא ראיתי תוצאות בכלל.
בשיא הסייקלים עשיתי חומרים מאוד כבדים. אבל זה לא הנושא.
הנושא הוא כזה, כל חיי הייתי סטרייט, בלי שום נטייה כזו או אחרת. בערך שנה וחצי לתוך עולם החומר (אתם יודעים איך זה מבחינת החרמנות וכו', במיוחד כשאתם על 700 מג טסט שבועי)
הייתה לי יזיזה קבועה שהייתי פורק אצלה כמה פעמים בשבוע, והתחלתי לשים לב שאני מתחיל להימשך לגברים, למרות ששוב, היה לי מין זמין והכל ולעולם לא הייתה לי נטייה כזאת.
מפה לשם לא הצלחתי להשתלט על הדחף ופתחתי גריינדר, מצאתי זיונים בקלות ושמתי לב שאני נהנה מזה הרבה יותר מאשר סקס עם נשים. עכשיו ככה, אני מאשים ב100 אחוז את החומרים שהשתמשתי בהם שבגללם אני כזה, רציתי לדעת אם יש פה חברה שקרה להם משהו בסגנון גם

היום להיות הומו זה פריבילגיה. היחס שונה לטובה, כי אנשים רוצים להיות נאורים בעיניי עצמם.
זה לא פריבילגיה זה זכיה בלוטו.

הנשים של היום זה גיהינום... החברים הסטרייטים שלי יורקים דם בדייטים ובחורות פסיכוטיות.
אלה שנשואים עם ילדים מתארים חיי כלא אפורים נטולי סקס ועניין... וגירושים זה כמעט גזר דין מוות לגבר בישראל.

ואני לא מיזוגן! לראייה גם רוב הנשים לא ממש מסתדרות / שונאות אחת את השנייה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

טוב אשלח לכם דיקפיק אחר כך
אתה יכול לשלוח לי...
מבטיח לתת חוות דעת מקצועית

הנשים של היום זה גיהינום... החברים הסטרייטים שלי יורקים דם בדייטים ובחורות פסיכוטיות.
אלה שנשואים עם ילדים מתארים חיי כלא אפורים נטולי סקס ועניין... וגירושים זה כמעט גזר דין מוות לגבר בישראל.

אתה יכול לשלוח לי...
ציפיתי ליותר

אתה יכול לשלוח לי...
תגיד כמה זה נפוץ זוגיות פתוחה אצל גייז? שמעתי שהרבה זוגות פשוט שוכבים מהצד גם בזוגיות ארוכה וזה משהו מקובל

ציפיתי ליותר
גם אני.
תגיד כמה זה נפוץ זוגיות פתוחה אצל גייז? שמעתי שהרבה זוגות פשוט שוכבים מהצד גם בזוגיות ארוכה וזה משהו מקובל
יש כאלה שבזוגיות פתוחה, כאלה שרק מצרפים.
יש הההמון גברים ''סטרייטים'' שנשואים לנשים + ילדים.. שבאים להנות עם גייז במיטה.

אחי גם אצל הזוגות הסטרייטים זוגיות פתוחה זה נפוץ(לפעמים רק צד אחד יודע).

רק להוסיף תמיד כשמדברים על הנושא הזה,
Not that there is anything wrong with that

908b9f5c-da9b-4319-832a-da74be72fcb2_text.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית