הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש טעם להמשיך את החיטוב?

BadTimes

משתמש מתחיל
58
3
נק' מוניטין:
2
58
3
ירדתי מ 83 קילו ל 69 קילו (גובה 1.70) וכן רואים שירדתי די הרבה בבטן ובפנים אבל עוד לא הגעתי לקוביות ואני לא יודע אם כדאי לי להמשיך עם כמה שזה מרגיש לי לוותר לעצמי אני מרגיש שאני מתחיל לאבד מסת שריר.. מרגיש יותר קטן בבגדים ופחות ביטחון.. ואני כבר מקבל תגובות מאנשים שרזיתי המון ואפילו יותר מדי.. התחלתי גם להרגיש סחרחורות לאחרונה ועייפןת לא נורמאלית.. נהייתי הרבה יותר עצלן ופחות תזוזתי.. כל זה ואני עוד ב 15%-16 אחוז שומן.. מצד אחד מת לחזור למסה מצד שני לא רוצה לוותר לעצמי

התחלתי גם להרגיש סחרחורות לאחרונה ועייפןת לא נורמאלית..
היי, קודם כל זה לא תקין להרגיש ככה ולכן אתה צריך ללכת לרופא ולבצע בדיקות דם.
ובאופן כללי, בגלל כל מה שתיארת פה, ממליצה שתיעזר באיש מקצוע בתהליך שיוכל להכווין אותך בצורה נכונה.

אבל עוד לא הגעתי לקוביות
לצערי אין לנו דרך לשלוט על אופן פיזור השומן בגוף. כלומר, אתה לא יכול לבחור מאיזה אזור השומן יירד (בטן/ רגליים/ פנים וכו'), זה לרוב עניין גנטי.
לכן, אפילו אם תמשיך לרדת במשקל, זה לא אומר שתגיע ל"קוביות" בבטן.
יכול להיות שמעבר לתהליך של עלייה במסת השריר ואחריו חיטוב יוכל להביא אותך לתוצאות שאתה רוצה.

לטעמי בלי לראות תמונות, ולכן אולי אני טועה, עדיף לעשות מסה. אחוז שומן נמוך בלי מסת שריר פשוט נראה רע

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• IMG_2958.jpeg
    IMG_2958.jpeg
    KB 380.2 · צפיות: 58
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית