הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש כאן כאלה ששוחים במקרה ?

Peach1212

משתמש מתחיל
15
5
נק' מוניטין:
5
15
5
אני התחלתי לחבוב שחיה השנה האחרונה וזה נהיה תחביב (שעדיין משקיעה מאמץ להשתפר כל פעם ) אבל כל המקרים האלה על האמבה העלו בי ספקות לגבי הבריכה בחדר כושר לא רק החשש מהמיקרוב המלחיץ הזה אלא גם אופן ההקפדה על חיטוי הבריכה . אצלי בבריכה יש המון מבוגרים הרוב המוחלט עאפשר לומר וטוב נו .. יש סיכוי גבוה שלכמה וכמה לפעמים בורח ... ובסדר אני כן חשבתי על זה בדיעבד אבל אני כל כך סומכת על הכלור בעיניים עצומות שלא יחסתי לזה חשיבות כזאת רצינית , ופתאום תהיתי לעצמי שאולי בכלל לא מקפידים על רמות כלור תקינות בבריכה גם כי מדובר על בריכה של החדר כושר ולא מקום שהוא אך ורק עבור שחיה ששם אני מתארת לעצמי שרוב המשאבים והתשומת לב הולכת רק לבריכות מן הסתם.
לפי מה שאמרו לי מנקים את הבריכה פעם בשבוע וכנראה גם שמודדים אם הכלור תקין פעם אחת אולי(?) שלדעתי זה לא מספיק והוריד לי את החשק לחזור לשחות . מי שבינכם ששוחה האם אתם מוודאים לגבי ניקיון ותחזוקת הבריכת שחיה ? ואם יש כאן מישהו שמבין האם בדיקה חד פעמית של הבריכה מבחינת חומרי חיטוי הוא מספיק ?

אני לא שוחה הרבה היום, לפני למעלה מ10 שנים הייתי מציל ומדריך שחיה, אני מתנצל אם הזיכרון שלי שגוי ואולי דברים השתנו.
באופן תקין, זה באחריותו של המציל לבדוק רמות כלור ולוודאות שיש מספיק ולא יותר מידי.
כלור זה חומר מאוד חזק שאם תכניסי חרקים חיים לכלור טהור, הם פשוט יתעכלו לגמרי.
אני לא הייתי דואג לשחות בבריכה גם אם אני יודע שיש שם שתן אם הכלור מספיק, וזה מבלי להיכנס למשאבות החזקות של הבריכה.
הבעיה הנפוצה בארץ לפי מה שאני זוכר, זה יותר מידי כלור, שזה כמובן לא טוב, אבל אולי עדיף על פחות מידי כלור.

הייתי ממליץ לך לשאול את המציל אם הוא בדק את הכלור אם זה יעזור לשקט הנפשי שלך. את יכולה גם לקנות ערכה לבדיקת כלור בשקלים בודדים בשביל השקט הנפשי שלך, למה לא.
זה ברפרוף קל בגוגל òøëú áãé÷ä ñèé÷éí - ¤49.00

שחיה מהנה

• פותח/ת השרשור
אני לא שוחה הרבה היום, לפני למעלה מ10 שנים הייתי מציל ומדריך שחיה, אני מתנצל אם הזיכרון שלי שגוי ואולי דברים השתנו.
באופן תקין, זה באחריותו של המציל לבדוק רמות כלור ולוודאות שיש מספיק ולא יותר מידי.
כלור זה חומר מאוד חזק שאם תכניסי חרקים חיים לכלור טהור, הם פשוט יתעכלו לגמרי.
אני לא הייתי דואג לשחות בבריכה גם אם אני יודע שיש שם שתן אם הכלור מספיק, וזה מבלי להיכנס למשאבות החזקות של הבריכה.
הבעיה הנפוצה בארץ לפי מה שאני זוכר, זה יותר מידי כלור, שזה כמובן לא טוב, אבל אולי עדיף על פחות מידי כלור.

הייתי ממליץ לך לשאול את המציל אם הוא בדק את הכלור אם זה יעזור לשקט הנפשי שלך. את יכולה גם לקנות ערכה לבדיקת כלור בשקלים בודדים בשביל השקט הנפשי שלך, למה לא.
זה ברפרוף קל בגוגל òøëú áãé÷ä ñèé÷éí - ¤49.00

שחיה מהנה
מגניב תודה ! לא ידעתי שיש ערכות כאלה .
הזהו ששאלתי ופשוט המזכירה גיחחה ואמרה לי נראה לך שהמציל מבין בזה משהו , ואני אמרתי לעצמי בלב אוי לא כי אז הם כל פעם מחכים שבוע שלם שמישהו יגיע לראות אם הרמות כלור תקינות ? ואם מישהו בדיוק השתין כמה שעות אחרי שבאו לנקות את הבריכה ? פשוט נשמע לי לא תקין בכלל שזה מתרחש רק פעם בשבוע .
קיצר הרס לי את החווית שחיה לגמרי , ואני אלך על הרעיון נראה לי של הטסטים של הכלור כמו שהצעת למרות שאני אצא קצת מוזרה שאני עושה את זה אל נראה לי שאין ברירה

מגניב תודה ! לא ידעתי שיש ערכות כאלה .
הזהו ששאלתי ופשוט המזכירה גיחחה ואמרה לי נראה לך שהמציל מבין בזה משהו , ואני אמרתי לעצמי בלב אוי לא כי אז הם כל פעם מחכים שבוע שלם שמישהו יגיע לראות אם הרמות כלור תקינות ? ואם מישהו בדיוק השתין כמה שעות אחרי שבאו לנקות את הבריכה ? פשוט נשמע לי לא תקין בכלל שזה מתרחש רק פעם בשבוע .
קיצר הרס לי את החווית שחיה לגמרי , ואני אלך על הרעיון נראה לי של הטסטים של הכלור כמו שהצעת למרות שאני אצא קצת מוזרה שאני עושה את זה אל נראה לי שאין ברירה
תבדקי בשביל השקט הנפשי שלך, שווה.
המציל ברעיון אמור לבדוק לפני המשמרת שלו, זה הרי האחריות שלו בסופו של דבר.
אל תסמכי על מזכירה שלא מבינה בדברים האלו, תשאלי את המציל, זאת בדיקה כל כך קלה וזולה.

• פותח/ת השרשור
תבדקי בשביל השקט הנפשי שלך, שווה.
המציל ברעיון אמור לבדוק לפני המשמרת שלו, זה הרי האחריות שלו בסופו של דבר.
אל תסמכי על מזכירה שלא מבינה בדברים האלו, תשאלי את המציל, זאת בדיקה כל כך קלה וזולה.
אני אשאל תודה

אני שחיתי הרבה שנים, וגם חשבתי על מה שאת אומרת. דווקא הייתי נזהר יותר מהילדים הקטנים יותר מאשר גיל הזהב, בבריכה שהייתי מנוי בה הבריכה של הקטנים היתה מחוברת למסלולים(והיו לפעמים "תאונות" שגרמו לבריכה להיסגר עקב בטיחות), אז זה גם שיקול, עדיף שתהיה הפרדה גמורה ביניהם.
בתכלס זה אותו סיכון כמו לצאת לכביש. אפשר להישאר בבית ולהישאר בטוחים ואפשר לקחת את הסיכון המינימלי ולהנות מהיתרונות הרבים של השחייה.

אני שחיתי הרבה שנים, וגם חשבתי על מה שאת אומרת. דווקא הייתי נזהר יותר מהילדים הקטנים יותר מאשר גיל הזהב,
מחזק.
אני שוחה בקבוצת מאסטרס, וביולי-אוגוסט עושה הפסקה מהבריכה ועובר לים.
בחודשיים האלה הבריכה פשוט מטונפת מחוגי/קייטנות הילדים.
יש מלא כלור, מהבחינה הזו בסדר, אבל המים פשוט עכורים ממה שלא יהיה. זה בעיקר מגעיל.

• פותח/ת השרשור
אני שחיתי הרבה שנים, וגם חשבתי על מה שאת אומרת. דווקא הייתי נזהר יותר מהילדים הקטנים יותר מאשר גיל הזהב, בבריכה שהייתי מנוי בה הבריכה של הקטנים היתה מחוברת למסלולים(והיו לפעמים "תאונות" שגרמו לבריכה להיסגר עקב בטיחות), אז זה גם שיקול, עדיף שתהיה הפרדה גמורה ביניהם.
בתכלס זה אותו סיכון כמו לצאת לכביש. אפשר להישאר בבית ולהישאר בטוחים ואפשר לקחת את הסיכון המינימלי ולהנות מהיתרונות הרבים של השחייה.

מחזק.
אני שוחה בקבוצת מאסטרס, וביולי-אוגוסט עושה הפסקה מהבריכה ועובר לים.
בחודשיים האלה הבריכה פשוט מטונפת מחוגי/קייטנות הילדים.
יש מלא כלור, מהבחינה הזו בסדר, אבל המים פשוט עכורים ממה שלא יהיה. זה בעיקר מגעיל.
זה בחדר כושר אין שם ילדים קטנים מלבד כאלה שלומדים לשחות גילאי 6+ מידי פעם אני רוצה להאמין שלא בורח להם בגיל כזה ..
וגם יותר מזה אני מעדיפה לשחות במסלול איפה שלומדים שחיה כשפנוי כי במסלולי הליכה לצורך העניין מרגישים שהמים שמנוניים משום מה ואני משתדלת לא לחשוב יותר מידי למה ...
וואלה נראה לי אני שוב משכנעת את עצמי לוותר על לחזור לבריכה חח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית