אני התחלתי לחבוב שחיה השנה האחרונה וזה נהיה תחביב (שעדיין משקיעה מאמץ להשתפר כל פעם ) אבל כל המקרים האלה על האמבה העלו בי ספקות לגבי הבריכה בחדר כושר לא רק החשש מהמיקרוב המלחיץ הזה אלא גם אופן ההקפדה על חיטוי הבריכה . אצלי בבריכה יש המון מבוגרים הרוב המוחלט עאפשר לומר וטוב נו .. יש סיכוי גבוה שלכמה וכמה לפעמים בורח ... ובסדר אני כן חשבתי על זה בדיעבד אבל אני כל כך סומכת על הכלור בעיניים עצומות שלא יחסתי לזה חשיבות כזאת רצינית , ופתאום תהיתי לעצמי שאולי בכלל לא מקפידים על רמות כלור תקינות בבריכה גם כי מדובר על בריכה של החדר כושר ולא מקום שהוא אך ורק עבור שחיה ששם אני מתארת לעצמי שרוב המשאבים והתשומת לב הולכת רק לבריכות מן הסתם.
לפי מה שאמרו לי מנקים את הבריכה פעם בשבוע וכנראה גם שמודדים אם הכלור תקין פעם אחת אולי(?) שלדעתי זה לא מספיק והוריד לי את החשק לחזור לשחות . מי שבינכם ששוחה האם אתם מוודאים לגבי ניקיון ותחזוקת הבריכת שחיה ? ואם יש כאן מישהו שמבין האם בדיקה חד פעמית של הבריכה מבחינת חומרי חיטוי הוא מספיק ?
לפי מה שאמרו לי מנקים את הבריכה פעם בשבוע וכנראה גם שמודדים אם הכלור תקין פעם אחת אולי(?) שלדעתי זה לא מספיק והוריד לי את החשק לחזור לשחות . מי שבינכם ששוחה האם אתם מוודאים לגבי ניקיון ותחזוקת הבריכת שחיה ? ואם יש כאן מישהו שמבין האם בדיקה חד פעמית של הבריכה מבחינת חומרי חיטוי הוא מספיק ?