הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רמות טסט לאחר סייקל

דניאל אליהו

משתמש מתחיל
78
28
נק' מוניטין:
34
78
28
שלום לכולם,

18 יום בדיוק לאחר זריקה 250 מ״ג טסט אנטט של דאוס
ו 10 ימים בדיוק לאחר זריקה חצי עט אובייטרל, עשיתי בדיקת דם כי פשוט הלבידו שלי נותר בשמיים, והתוצאה להלן בתמונה:

IMG_3587.jpeg

יש שתי אפשריות :
  1. או שהגוף טרם נפרד מהחומרים שלקחתי לפני 18 ימים
  2. או הגוף חזר לפעילות שיא והוא מייצר טסט כרגיל..
האמת שאני התכוננתי לקראת PCT אינטנסיבי, אבל לאחר הבדיקה מסתבר שעדיין יש טסט.. זריקה האחרונה הייתה לפני 18 ימים.. מה אתם ממליצים לגבי pct? להתחיל עוד שבוע? או לוותר בכלל?

(לא נמדדו ערכי LH, FSH בבדיקה זו, אין לי ידע מאיפה טסט זה בא, אם מהביצים או עדיין מבחוץ)

זריקה האחרונה למעשה הייתה הזריקה האחרונה מתוך סייקל שמשך 10 שבועות ובאמצע התקופה עשייתי בדיקת דם ורמת הטסט היו 26 .. המינון היה 500 מ״ג בשבוע

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סתם בזבזת בדיקה לשווא
בדיקה היא חיונית מכיוון שבמידה והטסט יתאפס ו- E2 יישאר גבוה זה עלול להרוס לבן אדם את החיים.
היחס ביניהם חייב להישמר או לחילופין למנוע מאסטרוגן לעשות את עבודתו בעזרת בלוקרס

כן אבל לא בודקים את זה שלושה שבועות אחרי הזריקה האחרונה, אם אתה רטצהמלוודא שבאמת התאוששת אז לפחות חודש לאחר סיום ה pct. זה לא שכל חודש יתנו לך לעשות את הבדיקה הזו

• פותח/ת השרשור
אם אתה רטצהמלוודא שבאמת התאוששת
לא, רציתי לדעת האם הגיע הזמן להתחיל PCT, כי בכל פורום באינטרנט תמיד ממליצים להתחיל לאחר 14 ימים אם זה היה אנטט.. ומסתבר שזה שגוי..

לא, רציתי לדעת האם הגיע הזמן להתחיל PCT, כי בכל פורום באינטרנט תמיד ממליצים להתחיל לאחר 14 ימים אם זה היה אנטט.. ומסתבר שזה שגוי..
נכון, רצוי אחרי 21 ימים להתחיל

הטסט' אנטט כבר רובו נמצא מחוץ למערכת. הזמן מחצית חיים שלו יחסית קצר. מה שאתה רואה זה האפקט של האוביטרל.

אתה יכול להתחיל pct עוד כמה ימים אם בא לך.

Pct מתחילים בהתאם לזמן מחצית החיים של התרופה. ננדרלון אחרי חודש ובולדנון אחרי חודש וחצי לצורך העניין.

• פותח/ת השרשור
24 ימים בידוק לאחר זריקה האחרונה ועדיין יש חשק מיני וכאילו כלום לא היה 😝
אין מה לטעון שהטסט שהייתי משתמש מזוייף כי באמצע הסייקל ביצעתי בדיקה והטסט היה בשמיים..

המלצות? הצעות?

אחי.. במידה וLH וFSH בנורמה ואסטרוגן גם אני הייתי מוותר על PCT.

זה היה סייקל יחסית קליל וגם עשית כוריגון אז הגוף השתקם יפה גם בלי PCT.

תן בראש..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית