הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רגע לפני שאני מתחיל TRT, שאלות אחרונות, בן 28.

Nobody23

משתמש מתחיל
72
4
נק' מוניטין:
4
72
4
אהלן, אני לקראת גיל 28, אוטוטו מסיים לימודים למקצוע שבו עובדים בערך 10-11 שעות ביום( תחום הבניין). מבחינת אנרגיה- על הפנים, מרגיש עייף גם אם ישנתי טוב. מבחינת כוח- ניסיתי להתאמן בלי להתבסס על פרי וורקאווט/קפאין/אטנט ואני חתיכת חלשלוש שמרים משקלים נמוכים בהגזמה. הגעתי למסקנה שבעזרת TRT אני כנראה אשתפר מבחינת אנרגיה כללית/ מוטיבציה בחיי היומיום ובקריירה/ משקלי עבודה בחדכ/ חשק מיני ובטחון. כי לא מסוגל יותר לחיות על קפאין/אטנט, זה מרגיש כמו סמים לכל דבר ועניין ואני עושה לעצמי יותר נזק מאשר trt יעשה. השאלות הן אלו:
1. יכולים לתת שמות של חברות מקוריות של טסט? כי כנראה אזמין עצמאית ולא דרך רופא.
2. מתי אני צריך להוסיף Ai? ואיזה Ai?
3. מה לבקש לבדוק בבדיקות דם בזמן שאני על trt וכול כמה זמן לעשות בדיקות דם?
4. אני אמור לעקוב אחרי בעיות בלב/ בערמונית בבדיקה נפרדת מהבדיקות דם?
5. האם לתרום דם זה כאב ראש מבחינת זמן המתנה? כי הבנתי שתורמים כל חודשיים.
תודה מראש

חבר
בניגוד לכל המבהילים למיניהם אני יכול להגיד לך מנסיוני האישי בלבד שסביר מאוד מאוד שלהעלות את הטסט אפילו קצת מעל הנורמה יעשה לך טוב מכל הבחינות שהזכרת.
רק מה, רצוי מאוד לעשות סדרת בדיקות קודם לכן לראות שהגוף שלך מסוגל להתמודד עם זה, שהלב הכבד וכו עובדים תקין.
ובמהלך השימוש במידה ואתה מרגיש טוב ואין תופעות לוואי לבצע כל 4-5 חודשים בדיקות מסוימות לראות שהכל תקין, אגב במינונים שאנחנו מדברים עליהם ובשימוש בטסטוסטרון בלבד לא אמור להיות שום צורך לתרום דם בשום שלב.
בכל מקרה, מדובר בתהליך שמצריך אחריות ומשמעת עצמית וכדאי שקודם תפנים את זה שתצטרך א׳ להיות מסוגל לממן ולדעת מאיפה אתה מתארגן על חומרים על בסיס קבוע וב׳ להזריק לעצמך פעם בשבוע לפחות למשך שארית חייך או לעשות מה שנקרא פיסיטי ואז לחזור במקרה הטוב למצבך הטבעי
מקווה שעזרתי

לסיכום, כי סביב זה היה כל הדיון, זה סייקל טסט.
לא TRT.

לסיכום, כי סביב זה היה כל הדיון, זה סייקל טסט.
לא TRT.
לדעתי הרעיון בפורום הוא לא להגדיר או להוכיח
אלא לנסות לעזור לאדם שמבקש עזרה ולתת תשובות כמו שאנחנו היינו רוצים לקבל אם היינו שואלים שאלה.

לדעתי הרעיון בפורום הוא לא להגדיר או להוכיח
אלא לנסות לעזור לאדם שמבקש עזרה ולתת תשובות כמו שאנחנו היינו רוצים לקבל אם היינו שואלים שאלה.

אני חושב שמי שקורא את השרשור במלואו מבין שלא היה כאן נסיון להוכיח או לבקר, אלא להפך - להתייחס לעניין עצמו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית