הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רגע לפני שאני מתחיל TRT, שאלות אחרונות, בן 28.

Nobody23

משתמש מתחיל
72
4
נק' מוניטין:
4
72
4
אהלן, אני לקראת גיל 28, אוטוטו מסיים לימודים למקצוע שבו עובדים בערך 10-11 שעות ביום( תחום הבניין). מבחינת אנרגיה- על הפנים, מרגיש עייף גם אם ישנתי טוב. מבחינת כוח- ניסיתי להתאמן בלי להתבסס על פרי וורקאווט/קפאין/אטנט ואני חתיכת חלשלוש שמרים משקלים נמוכים בהגזמה. הגעתי למסקנה שבעזרת TRT אני כנראה אשתפר מבחינת אנרגיה כללית/ מוטיבציה בחיי היומיום ובקריירה/ משקלי עבודה בחדכ/ חשק מיני ובטחון. כי לא מסוגל יותר לחיות על קפאין/אטנט, זה מרגיש כמו סמים לכל דבר ועניין ואני עושה לעצמי יותר נזק מאשר trt יעשה. השאלות הן אלו:
1. יכולים לתת שמות של חברות מקוריות של טסט? כי כנראה אזמין עצמאית ולא דרך רופא.
2. מתי אני צריך להוסיף Ai? ואיזה Ai?
3. מה לבקש לבדוק בבדיקות דם בזמן שאני על trt וכול כמה זמן לעשות בדיקות דם?
4. אני אמור לעקוב אחרי בעיות בלב/ בערמונית בבדיקה נפרדת מהבדיקות דם?
5. האם לתרום דם זה כאב ראש מבחינת זמן המתנה? כי הבנתי שתורמים כל חודשיים.
תודה מראש

אהלן, אני לקראת גיל 28, אוטוטו מסיים לימודים למקצוע שבו עובדים בערך 10-11 שעות ביום( תחום הבניין). מבחינת אנרגיה- על הפנים, מרגיש עייף גם אם ישנתי טוב. מבחינת כוח- ניסיתי להתאמן בלי להתבסס על פרי וורקאווט/קפאין/אטנט ואני חתיכת חלשלוש שמרים משקלים נמוכים בהגזמה. הגעתי למסקנה שבעזרת TRT אני כנראה אשתפר מבחינת אנרגיה כללית/ מוטיבציה בחיי היומיום ובקריירה/ משקלי עבודה בחדכ/ חשק מיני ובטחון. כי לא מסוגל יותר לחיות על קפאין/אטנט, זה מרגיש כמו סמים לכל דבר ועניין ואני עושה לעצמי יותר נזק מאשר trt יעשה. השאלות הן אלו:
1. יכולים לתת שמות של חברות מקוריות של טסט? כי כנראה אזמין עצמאית ולא דרך רופא.
2. מתי אני צריך להוסיף Ai? ואיזה Ai?
3. מה לבקש לבדוק בבדיקות דם בזמן שאני על trt וכול כמה זמן לעשות בדיקות דם?
4. אני אמור לעקוב אחרי בעיות בלב/ בערמונית בבדיקה נפרדת מהבדיקות דם?
5. האם לתרום דם זה כאב ראש מבחינת זמן המתנה? כי הבנתי שתורמים כל חודשיים.
תודה מראש

איך הגעת למסקנה הזו?
עשית בדיקת דם - פרופיל הורמונלי?

קפאין יעשה לך יותר נזק מ TRT?
אתה מודע על מה אתה מדבר?

• פותח/ת השרשור
איך הגעת למסקנה הזו?
עשית בדיקת דם - פרופיל הורמונלי?

קפאין יעשה לך יותר נזק מ TRT?
אתה מודע על מה אתה מדבר?
קפאין הורג לי את התאבון ואז מפיל אותי לגמרי מבחינת אנרגיה ביום למחרת. וניסיתי להתאמן בלי כלום ואני מרים משקלים רעים, וזה באסה

אם אתה רוצה לקחת חומרים, קח חומרים.
מהתיאור שלך נשמע שזה מה שאתה מחפש.
כל הסיפור שטווית כדי להצדיק נטילת טסטוסטרון, הוא מופרך. לחלוטין.

אם אין לך חסך הורמונלי, ולא נשמע שבדקת או שאתה סובל מכזה, אז אין לך סיבה רפואית ל-TRT.

TRT זה פתרון להכל... 🤦‍♂️
גבר תעשה בדק בית עמוק!
תזונה שמתאימה לאימונים שלך, איכות חיים, ניהול סטרס, שינה טובה...
אפילו בדיקות דם לבדוק את המצב ההורמונלי שלך לא עשית?!
מה אתה ישר קופץ למחט??

קפאין הורג לי את התאבון ואז מפיל אותי לגמרי מבחינת אנרגיה ביום למחרת. וניסיתי להתאמן בלי כלום ואני מרים משקלים רעים, וזה באסה

א. יש הרבה תחליפים לאנרגיה/קדם אימון שהם לא על בסיס קפאין, חפש ב IHERB

ב. ציין את כל הדברים האלה לרופא משפחה ותבקש ממנו בדיקת דם פרופיל הורמונלי

ג. אני נוטה לחשוב שאתה חייב איש מקצוע שיסדר לך את עניין התזונה והאימונים, נסה את הייעוץ האישי שבאתר, מבטיח לך שתראה שיפור ניכר

לעניין ה TRT לא אתייחס כי זה על הגבול הטמטום/טרול

• פותח/ת השרשור
גבר תעשה בדק בית עמוק!
מה אתה ישר קופץ למחט

אם אתה רוצה לקחת חומרים, קח חומרים.
מהתיאור שלך נשמע שזה מה שאתה מחפש.
כל הסיפור שטווית כדי להצדיק נטילת טסטוסטרון, הוא מופרך. לחלוטין.

אם אין לך חסך הורמונלי, ולא נשמע שבדקת או שאתה סובל מכזה, אז אין לך סיבה רפואית ל-TRT.
בשביל שתהיה סיבה רפואית לקבל טסט בארץ צריך להיות לך הורמונים של ילדה, וגם אז לא יביאו לך. נבדקתי והטסט שלי לא גבוה בכלל נגיד ככה

בשביל שתהיה סיבה רפואית לקבל טסט בארץ צריך להיות לך הורמונים של ילדה, וגם אז לא יביאו לך. נבדקתי והטסט שלי לא גבוה בכלל נגיד ככה
תעלה תוצאות בבקשה. עניין של גבוה או נמוך זה פרספקטיבה שלך.

• פותח/ת השרשור
א. יש הרבה תחליפים לאנרגיה/קדם אימון שהם לא על בסיס קפאין, חפש ב IHERB

ב. ציין את כל הדברים האלה לרופא משפחה ותבקש ממנו בדיקת דם פרופיל הורמונלי

ג. אני נוטה לחשוב שאתה חייב איש מקצוע שיסדר לך את עניין התזונה והאימונים, נסה את הייעוץ האישי שבאתר, מבטיח לך שתראה שיפור ניכר

לעניין ה TRT לא אתייחס כי זה על הגבול הטמטום/טרול
את כל מה שכתבת עשיתי מזמן, מתאמן טבעי כבר 8 שנים ויותר, ועל תזונה אני יודע מעולה, תודה. אם אתה נגד הרעיון שגבר רוצה להישאר בנורמה הגבוהה של טסט רגע לפני שבמילא זה יצנח בגיל 30 והלאה משנה לשנה, זה כבר שלך, אל תרעיל את כל מי שניסה הכל בפן הטבעי ועדיין מרגיש שזה לא עוזר
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תעלה תוצאות בבקשה. עניין של גבוה או נמוך זה פרספקטיבה שלך.
עברתי עכשיו קופת חולים למכבי, אין לי עוד בדיקת דם אצלם

גבר תעשה בדק בית עמוק!
מה אתה ישר קופץ למחט??
איפה אמרתי שלא עשיתי את כל זה? אני מתאמן 8 שנים, אני לא איזה ילד בלי ניסיון שישר רץ לפתרון הקל. ניסיתי הכל עד שהגעתי לרעיון של לשקול TRT. תגדיר ניהול סטרס, בחיים תמיד יהיה סטרס, במיוחד בקריירה שבחרתי לעצמי

נערך לאחרונה:
את כל מה שכתבת עשיתי מזמן, מתאמן טבעי כבר 8 שנים ויותר, ועל תזונה אני יודע מעולה, תודה. אם אתה נגד הרעיון שגבר רוצה להישאר בנורמה הגבוהה של טסט רגע לפני שבמילא זה יצנח בגיל 30 והלאה משנה לשנה, זה כבר שלך, אל תרעיל את כל מי שניסה הכל בפן הטבעי ועדיין מרגיש שזה לא עוזר

עברתי עכשיו קופת חולים למכבי, אין לי עוד בדיקת דם אצלם

איפה אמרתי שלא עשיתי את כל זה? אני מתאמן 8 שנים, אני לא איזה ילד בלי ניסיון שישר רץ לפתרון הקל. ניסיתי הכל עד שהגעתי לרעיון של לשקול TRT. תגדיר ניהול סטרס, בחיים תמיד יהיה סטרס, במיוחד בקריירה שבחרתי לעצמי
אתה מתאמן מעולה ואתה עדיין לא מסוגל להרים משקלים ולא מגיע לתוצאות, יפה, יש לך יכולות אבחנה יוצאןת מן הכלל, בדיוק כמו שאבחנת את עצמך ללא בדיקות רפואיות שאתה צריך טסט.

תמשיך ככה אח של היקר, נודר

• פותח/ת השרשור
אתה מתאמן מעולה ואתה עדיין לא מסוגל להרים משקלים ולא מגיע לתוצאות, יפה, יש לך יכולות אבחנה יוצאןת מן הכלל, בדיוק כמו שאבחנת את עצמך ללא בדיקות רפואיות שאתה צריך טסט.

תמשיך ככה אח של היקר, נודר
הגעתי לתוצאות וגם למשקלים יפים, אבל רק כשהייתי מתבסס על פרי וורקאווט של 400 מג קפאין ציטרולין בטא אלאנין, או על אטנט. ותמיד הייתי במאזן קלורי חיובי של לפחות 200-300 קלוריות מעל מה שאני צריך בשביל maintenance. ולא בא לי לחיות על רמות כאלה של קפאין כי למחרת האנרגיה שלי ברצפה. אני לא אחיך היקר ואין צורך לנדור, שמור על שיח מכבד.
ממליץ לך קצת לקרוא מחקרים, תתפלא שבטווח הנורמלי לכיוון הגבוה אין שום סיכון בריאותי בטסט אם מקפידים על מה ששאלתי בפוסט( לכן שאלתי והעמקתי), מקרה הכי גרוע מפסיקים והציר אמור לחזור לעצמו בגילאים שלי. לגבי עקרות- מקפיא זרע.

שוב, נשמע שאתה מחפש להעלות את הטסט שלך מעל לנורמה של גבר בגילך.
זה לא TRT.
זה סייקל.

זה לא TRT.
זה סייקל.

זה לא TRT.
זה סייקל.
איזה מינונים בשבילך הם סייקל? תאמין לי אני מפחד על הגוף שלי יותר ממה שאתה חושב, לכן שאלתי את מה ששאלתי, (ולא חסכתי בשאלות) בפוסט. את השאר אני קורא ממקומות אחרים. ותתפלא, גיל 30 זה גיל שהטסט יורד בהדרגה, אז במקום לסבול לא רואה בעיה להתחיל. אם באמת זה כאב ראש גדול מדי המעקבי דם, התרומות דם, מעקב לב, כבד, ערמונית, אז מסכים, זה כאב ראש גדול ואעשה חושבים. אם זה בדיקת דם רגילה פעם ב4 חודשים ותרומת דם פעם בחודשיים וסגרתי סיפור זה מחיר נמוך לעומת מה שארוויח מזה.

נערך לאחרונה:
לך תסביר לרופא משפחה שלך... למה ההיפופיזה שלך לא מתפקדת אבל הטסט שלך ברמה של ילד בן 17.

ואם אתה חושב שTRT זה בדיקת דם פעם ב4 חודשים ובזמן הזה אתה רוכב על חד קרן מעופף... אז יש לי חדשות בשבילך😳

אם היית פותח שרשור בסגנון ״שוקל לקחת סייקל טסט - מבקש ייעוץ״, היית חוסך את כל הרעש, ופשוט מקבל עצות מבעלי ניסיון.
לפעם הבאה...

• פותח/ת השרשור
לך תסביר לרופא משפחה שלך... למה ההיפופיזה שלך לא מתפקדת אבל הטסט שלך ברמה של ילד בן 17.

ואם אתה חושב שTRT זה בדיקת דם פעם ב4 חודשים ובזמן הזה אתה רוכב על חד קרן מעופף... אז יש לי חדשות בשבילך😳
מנסה לחפש איפה אמרתי חד קרן מעופף, לא מצאתי. אבל בוא תחדש לי, נראה שאתה מבין (או מנסה להראות)

לא מבין את כל הברברת כאן... חכו שיביא בדיקות דם מעודכנות.

רק הערה אחת ואחרונה לפותח הפוסט: אם אתה חושב שעל סמך הרגשה מתחילים trt, אז אתה הולך להתחרט על זה בענק בעתיד.
תרופה כמו כל תרופה באה עם תופעות לוואי.

• פותח/ת השרשור
כל מה שהיית צריך זה לפתוח שרשור בסגנון ״שוקל לקחת סייקל טסט - מבקש ייעוץ״ והיית חוסך את כל הרעש המיותר.
שמע, שאלתי שאלות ברורות בפוסט. אפילו מיספרתי אותן. זה אתה שהחלטת שאני רוצה להפציץ 300 מג טסט בשבוע, לא אני

שמע, שאלתי שאלות ברורות בפוסט. אפילו מיספרתי אותן. זה אתה שהחלטת שאני רוצה להפציץ 300 מג טסט בשבוע, לא אני

השורה התחתונה היא שבמקום שתקבל מידע, נוצר ויכוח.
אז ברור שהפוסט שלך לא משתקף כמו שאתה חושב שהוא משתקף.

הגעתי לתוצאות וגם למשקלים יפים, אבל רק כשהייתי מתבסס על פרי וורקאווט של 400 מג קפאין ציטרולין בטא אלאנין, או על אטנט. ותמיד הייתי במאזן קלורי חיובי של לפחות 200-300 קלוריות מעל מה שאני צריך בשביל maintenance. ולא בא לי לחיות על רמות כאלה של קפאין כי למחרת האנרגיה שלי ברצפה. אני לא אחיך היקר ואין צורך לנדור, שמור על שיח מכבד.
ממליץ לך קצת לקרוא מחקרים, תתפלא שבטווח הנורמלי לכיוון הגבוה אין שום סיכון בריאותי בטסט אם מקפידים על מה ששאלתי בפוסט( לכן שאלתי והעמקתי), מקרה הכי גרוע מפסיקים והציר אמור לחזור לעצמו בגילאים שלי. לגבי עקרות- מקפיא זרע.

איזה מינונים בשבילך הם סייקל? תאמין לי אני מפחד על הגוף שלי יותר ממה שאתה חושב, לכן שאלתי את מה ששאלתי, (ולא חסכתי בשאלות) בפוסט. את השאר אני קורא ממקומות אחרים. ותתפלא, גיל 30 זה גיל שהטסט יורד בהדרגה, אז במקום לסבול לא רואה בעיה להתחיל. אם באמת זה כאב ראש גדול מדי המעקבי דם, התרומות דם, מעקב לב, כבד, ערמונית, אז מסכים, זה כאב ראש גדול ואעשה חושבים. אם זה בדיקת דם רגילה פעם ב4 חודשים ותרומת דם פעם בחודשיים וסגרתי סיפור זה מחיר נמוך לעומת מה שארוויח מזה.
חבר
בניגוד לכל המבהילים למיניהם אני יכול להגיד לך מנסיוני האישי בלבד שסביר מאוד מאוד שלהעלות את הטסט אפילו קצת מעל הנורמה יעשה לך טוב מכל הבחינות שהזכרת.
רק מה, רצוי מאוד לעשות סדרת בדיקות קודם לכן לראות שהגוף שלך מסוגל להתמודד עם זה, שהלב הכבד וכו עובדים תקין.
ובמהלך השימוש במידה ואתה מרגיש טוב ואין תופעות לוואי לבצע כל 4-5 חודשים בדיקות מסוימות לראות שהכל תקין, אגב במינונים שאנחנו מדברים עליהם ובשימוש בטסטוסטרון בלבד לא אמור להיות שום צורך לתרום דם בשום שלב.
בכל מקרה, מדובר בתהליך שמצריך אחריות ומשמעת עצמית וכדאי שקודם תפנים את זה שתצטרך א׳ להיות מסוגל לממן ולדעת מאיפה אתה מתארגן על חומרים על בסיס קבוע וב׳ להזריק לעצמך פעם בשבוע לפחות למשך שארית חייך או לעשות מה שנקרא פיסיטי ואז לחזור במקרה הטוב למצבך הטבעי
מקווה שעזרתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית