הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל מאסטרון וינסטרול וקלין

גבלין

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי,
אני גובה 170 משקל 78 עם אחוז שומן 13%. משקל מסת שריר 65 ק״ג.
התחלתי לפני שבוע סייקל חיטוב למשך 8 שבועות.
התחלתי ב 70 מ״ג מאסטרון 100 מ״ג טסט בעמיים לשבוע
שבוע הבא אני מעלה טסט ל 200 מ״ג ומסטרון 100 פעמיים לשבוע.
יחד עם זאת אני לוקח קלין. התחלתי ב 25 מ״ג ליום למשך 5 ימים, 50 מ״ג ביום למשך 5 ימים ומעלה ל 75 מ״ג לעוד 5 ימים. עושה הפסקה של 3 ימים וחוזר על השלבים שוב.
בנוסף אני לוקח וינסטרול 25 מ״ג ל 10 ימים ומעלה ל 50 מ״ג לעוד.
בסוף הסייקל אני מחליף את הוינסטרול לאנאבר ולוקח 50 מ״ג ביום עד לסוף הסייקל.
כמוכן אני לוקח אנסטרוזול 0.5 מ״ג פעמיים בשבוע וגדילן מצוי לכבד.

1)שאלה ראשונה למומחים, האם אני עושה את זה במינון הנכון?
2)שאלה שניה אני לוקח פרוורון 25 מ״ג ליום, להמשיך עם זה או להפסיק?

תודה לעונים

איזה סייקל ? מקווה מאוד בשבילך שלא ראשון.

אתה לוקח 3 נגזרות dht במקביל + ai ? למה ? אתה מרסק את הe2 שלך. E2 בתחתית זה צרות צרורות, גם בריאותיות בטווח הרחוק, גם מיניות וגם באפשרות שלך לעלות במסת שריר.

אם אתה לא עולה לבמה עוד כמה שבועות תחתוך את כמות הנגזרות dht לאחת ובטח שלא 3 !

למה אתה לוקח ai? עשית בדיקות דם בסייקל לראות את רמות הe2 שלך ?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

נב.. למה לא להתחיל את המינונים המקסימלים שכבר ציינת ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איזה סייקל ? מקווה מאוד בשבילך שלא ראשון.

אתה לוקח 3 נגזרות dht במקביל + ai ? למה ? אתה מרסק את הe2 שלך. E2 בתחתית זה צרות צרורות, גם בריאותיות בטווח הרחוק, גם מיניות וגם באפשרות שלך לעלות במסת שריר.

אם אתה לא עולה לבמה עוד כמה שבועות תחתוך את כמות הנגזרות dht לאחת ובטח שלא 3 !

למה אתה לוקח ai? עשית בדיקות דם בסייקל לראות את רמות הe2 שלך ?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

נב.. למה לא להתחיל את המינונים המקסימלים שכבר ציינת ?
זה סייקל שני של ולא, אני לא עולה על הבמה.
אני זקוק לעזרה כי מרגיש ממש אבוד, לא מבין בסייקלים ומרגיש שמי שהמליץ לי על זה "דפק אותי".
לא יודע אם ראית את זה, אבל אני גם לוקח פרוורון 25 מ"ג ביום.
אשמח לדעת מה אתה היית חותך מהגזרות dht.
מבחינת המינונים, כך אמר לי מי שקניתי ממנו את הסייקל. אני לא בקיא ולא מבין בזה ועל כן אני פונה להתייעצוץ מקצועית כי משהו הרגיש לי לא בסדר.
מה היית ממליץ לי לעשות מבחינת המינונים, מה לחתוך, ומבחינת ה- ai , לוקח את זה כי מפחד מ gyno.

נערך לאחרונה:
אתחיל מזה שאין כאן אנשי מקצוע שיכולים לתת יעוץ מקצועי. הרופאים זה הדבר הכי קרוב שאפשר לקרוא לו ייעוץ מקצועי אבל בספק כמה הם מבינים בכל נושא האנדרוגנים ושילובם, לכן אין מה לראות בייעוץ שלי כיעוץ מקצועי ובטח שלא אקח על זה כסף (בהמשך למה ששלחת לי בפרטי).

במקומך, אם אתה בהתחלה.. תרד לחלוטין מהחומרים.
לא מכיר אותך ושום דבר כאן לא אישי אבל נשמע שאין לך טיפה של מושג מה אתה עושה.
להבא, מציע לקרוא כאן בנעוצים ובעוד מקורות כמו reddit על סייקל, תופעות לוואי, איך להרכיב סייקל וכל המסביב ובדגש גדול על ה"מסביב" כגון בדיקות דם, בדיקות אולטרה סאנוד ואיך ניתן לעשות מינימזציה להשפעות השליליות של שימוש באנדרוגנים בין אם בריאותיות (לחץ דם, עליה בתפקודי כבד וכו') לבין אם תופעות לוואי הורמנליות (גינו, אקנה, התקרחות וכו').

דעתי האישית היא שסייקל חובבני ולא ראשון לא אמור להכיל יותר מ2 או 3 חומרים כאשר טסט' זה אחד מהם ובמינונים שלא משוגעים. עם אוראלים (חוץ מפרוויון) צריך לבדוק את ההשפעות שלהם על הכבד עי בדיקות דם ולראות שהאינזימים לא עלו בצורה קיצונית.

לגבי אילו נגזרות dht לחתוך, אין תשובה חד משמעית. זה עניין אישי. יש סיכוי שמשתמש X יעוף על מאסטרון ומשתמש Y יחטוף ימבה אקנה וישנא את זה. זה עניין של ניסוי וטעיה.

דבר נוסף, לגבי גינו. זה בסדר שאתה מפחד מגינו אבל לא מתעוררים בוקר אחד ומגלים ציצים. זה תהליך שאפשר בהחלט לעצור אותו, אבל קח בחשבון שai מגיע עם שלל תופעות לוואי לא רצויות ועדיף להימנע מלקחת את זה.

הערה אחרונה: בנעוצים שתקרא מדברים על מינונים של טסט' שמתחילים מ500 מג. בעבר זו הייתה גישה שמרנית שזה צריך להיות המינון ההתחלתי. כיום אנשים מריצים חצי מזה ועד 400 מג ומגיעים לאחלה תוצאות.

היי,
אני גובה 170 משקל 78 עם אחוז שומן 13%. משקל מסת שריר 65 ק״ג.
התחלתי לפני שבוע סייקל חיטוב למשך 8 שבועות.
התחלתי ב 70 מ״ג מאסטרון 100 מ״ג טסט בעמיים לשבוע
שבוע הבא אני מעלה טסט ל 200 מ״ג ומסטרון 100 פעמיים לשבוע.
יחד עם זאת אני לוקח קלין. התחלתי ב 25 מ״ג ליום למשך 5 ימים, 50 מ״ג ביום למשך 5 ימים ומעלה ל 75 מ״ג לעוד 5 ימים. עושה הפסקה של 3 ימים וחוזר על השלבים שוב.
בנוסף אני לוקח וינסטרול 25 מ״ג ל 10 ימים ומעלה ל 50 מ״ג לעוד.
בסוף הסייקל אני מחליף את הוינסטרול לאנאבר ולוקח 50 מ״ג ביום עד לסוף הסייקל.
כמוכן אני לוקח אנסטרוזול 0.5 מ״ג פעמיים בשבוע וגדילן מצוי לכבד.

1)שאלה ראשונה למומחים, האם אני עושה את זה במינון הנכון?
2)שאלה שניה אני לוקח פרוורון 25 מ״ג ליום, להמשיך עם זה או להפסיק?

תודה לעונים
איזה סוג טסט אתה לוקח? טסט מסוג פרופ קצר? שרשום עליו 100 מלגרם? אם כן זה טסט שעושים יום כן יום לא 1 סיסי (100 מלגרם)
איזה סוג מסטרון אתה לוקח? גם קצר רשום עליו "100" מלגרם? אם כן גם אותו צריח להזריק יום כן יום לא 1 סיסי.
הקלן בדרך כלל מגיע במינון שהוא מיקרוגרם. בדרך כלל 40 לכדור. היה לך תופעות מהקלן? רעידות בידיים הגוף וכו?
וינסטרול 50 מלגרם ליום יעשה עבודה טובה. זה שתחליף וינסטרול לאנבר בהמשך אין בעיה.
גדילן מצוי זה כדור קל לבריאות הכבד תיכול לשתות אותו לתקופה ללא הגבלת זמן תוסף בריא לכבד סך הכל.
אנסטרזול אתה יכול להוריד בנתיים. ולהכניס אותו במקרה חרום אם תצטרך בהמשך.
פרווירון 25-50 מלגרם ליום אתה יכול לשתות להורך כל הסייקל.
אם אתה שומר תזונה שומר על אימונים ומנוחה והחומרים טובים אתה תראה תוצאות יפות אחרי חודשיים.

• פותח/ת השרשור
איזה סוג טסט אתה לוקח? טסט מסוג פרופ קצר? שרשום עליו 100 מלגרם? אם כן זה טסט שעושים יום כן יום לא 1 סיסי (100 מלגרם)
איזה סוג מסטרון אתה לוקח? גם קצר רשום עליו "100" מלגרם? אם כן גם אותו צריח להזריק יום כן יום לא 1 סיסי.
הקלן בדרך כלל מגיע במינון שהוא מיקרוגרם. בדרך כלל 40 לכדור. היה לך תופעות מהקלן? רעידות בידיים הגוף וכו?
וינסטרול 50 מלגרם ליום יעשה עבודה טובה. זה שתחליף וינסטרול לאנבר בהמשך אין בעיה.
גדילן מצוי זה כדור קל לבריאות הכבד תיכול לשתות אותו לתקופה ללא הגבלת זמן תוסף בריא לכבד סך הכל.
אנסטרזול אתה יכול להוריד בנתיים. ולהכניס אותו במקרה חרום אם תצטרך בהמשך.
פרווירון 25-50 מלגרם ליום אתה יכול לשתות להורך כל הסייקל.
אם אתה שומר תזונה שומר על אימונים ומנוחה והחומרים טובים אתה תראה תוצאות יפות אחרי חודשיים.
1. טסס ארוך 250 מ״ג
2. מסטרון 100 מ״ג

1. טסס ארוך 250 מ״ג
2. מסטרון 100 מ״ג
אני ממליץ לך לעשות זריקה יום כן יום לא- של סיסי אחד מסטרון (זה קצר אצלך) + חצי סיסי של טסט. כך זה יעבוד הכי טוב.
במינון כזה אין שום בעיה שתשתה חצי כדור ארימידקס קבוע בימים קבועים לדוגמה יום ראשון ויום רביעי.

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ לך לעשות זריקה יום כן יום לא- של סיסי אחד מסטרון (זה קצר אצלך) + חצי סיסי של טסט. כך זה יעבוד הכי טוב.
במינון כזה אין שום בעיה שתשתה חצי כדור ארימידקס קבוע בימים קבועים לדוגמה יום ראשון ויום רביעי.
אפשר לעשות ראשון רביעי טסט במקום? 1 סיסי כל אחד ואז יום כן יום לא מסטרון?

כן. אבל יותר טוב לך כמו שאני המלצתי כך בכל זריקה אתה לא עובר את ה1.5 סיסי. ויהיה לך שבוע אחד 3 זריקות שבוע אחד 4 זה הכי טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית