הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היי, מה דעתכם על התפריט מסה הזה??

eliran1

משתמש מתחיל
4
1
נק' מוניטין:
1
4
1
ניסוי תפריט 11.9.24.png

מה דעתכם על התפריט?
אני 1.90
שוקל 75
מתאמן AB 4 פעמים בשבוע
בנוסף למה שרשום בתפריט אני מכניס לפעמים גם אוכמניות קיויי, אננס, מנגו כל פעם מגוון אפשר לקרוא לזה "קלוריות חופשיות" בוא נגיד ככה.

*מציין כבר יש לי תפריט מסה מסוים כבר חודשיים בערך, אבל אני מעוניין קצת לשנות אותו.
*מציין לא אוכל חלב
*ונמנע מהרבה מאכלים בגלל רכיבים זבל כגון חומרים משמרים, כל ה "E" למיניהם מייצבים וכל מיני חארטה.
את התפריט חישבתי לפני היחסים הללו:

חלבון 2.2
שומן (1 נקודה משהו)
פחמימה 4.4
*ושוב זה כבר אחרי שאני חודשיים בערך בתהליך

אין פה באמת תפריט מסודר, אין פה גיוון בכלום.
אין פה התייחסות לפירות / ירקות.

נראה כמו משהו שיחזיק כמה חודשים במקרה הטוב עד שיוביל לשעמום / ייאוש.
*ונמנע מהרבה מאכלים בגלל רכיבים זבל כגון חומרים משמרים, כל ה "E" למיניהם מייצבים וכל מיני חארטה.
ההימנעות שלך נובעת מחוסר הבנה וכנראה איזה תחקיר שנוי במחלוקת ששודר בתוכנית הצינור.

• פותח/ת השרשור
אין פה באמת תפריט מסודר, אין פה גיוון בכלום.
אין פה התייחסות לפירות / ירקות.

נראה כמו משהו שיחזיק כמה חודשים במקרה הטוב עד שיוביל לשעמום / ייאוש.

ההימנעות שלך נובעת מחוסר הבנה וכנראה איזה תחקיר שנוי במחלוקת ששודר בתוכנית הצינור.
את האמת שאני לא צופה בחדשות בכלל...
רשמתי את הפירות אני מכניס בגיוונים שונים, ואת הירקות אני לא שוקל בתפריט פשוט אוכל. המאכלים שיש בתפריט בסופו של דבר זה מה שאני אוכל, אבל כל פעם מגוון את הארוחות, לפני הערכים שונים ובמשקלים שונים..

לא סידרתי כאן את הארוחות רק הבאתי מה אני אוכל בסופו של דבר ביום, ואיך זה נראה לך?

ברמת המאקרו התפריט בסדר, ממליץ מאוד כשמכינים תפריט אז לרשום עוד אופציות

לגבי הימנעות מחומרים משמרים וכו' - אל נא, פשוט אל נא

אל תהיה מושפע מכל המשפיעני טיקטוק, אפשר לאכול הכל מהכל, כמובן עד גבול מסויים

אני למשל על בסיס יומי אוכל במבה קטנה וקינדר לקינוח

• פותח/ת השרשור
ברמת המאקרו התפריט בסדר, ממליץ מאוד כשמכינים תפריט אז לרשום עוד אופציות

לגבי הימנעות מחומרים משמרים וכו' - אל נא, פשוט אל נא

אל תהיה מושפע מכל המשפיעני טיקטוק, אפשר לאכול הכל מהכל, כמובן עד גבול מסויים

אני למשל על בסיס יומי אוכל במבה קטנה וקינדר לקינוח
אני לא מתכוון שבכלל עד סוף חיי לא אוכל. אני מתכוון שאת הבסיס שלי את היום יום אני משתדל ואוהב ככה טבעי יותר. בציטים שלי ובימים מיוחדים,
אני מכניס יותר דברים בסגנון השני בשביל הנפש קצת, בסוף אי אפשר בלי....
ובנוסף גם חלב לא עושה לי טוב בכלל. אז ככה שזה לא ממש אופציה

לגבי העוד אופציות, רשמתי לי(כמובן לפי המשקל המתאים ביותר) למשל:
אורז/פסטה/תמרים/פרכיות אורז
טחינה/אבוקדו
חמאת בוטנים/אגוזי מלך
חזה עוף/סלמון
חזה עוף/סייטל
עדשים/קינואה

ואשמח גם לעוד שאלה ברשותך -
ברגע שאני מעלה את אוכל בתפריט, אני עובד לפי שיטה ה100 גרם
זאת אומרת שאני פשוט מעלה 100 גרם אורז, ואז אוכל משהו שמתאים לערכים הקלוריים פחות או יותר אם לא בהכרח בא לי אורז. זה בסדר גמור לא?

רשמתי את הפירות אני מכניס בגיוונים שונים, ואת הירקות אני לא שוקל בתפריט פשוט אוכל. המאכלים שיש בתפריט בסופו של דבר זה מה שאני אוכל, אבל כל פעם מגוון את הארוחות, לפני הערכים שונים ובמשקלים שונים..
מצוין, הגיוון זה מה שיעזור לך להחזיק.
בנוסף הייתי ממליץ לך לפרוס את התהליך על פני כמה חודשים קדימה ולהציב לך מטרות ריאליות תקופתיות.
את האמת שאני לא צופה בחדשות בכלל...
אז איך הגעת למסקנות על מוצרי ה"E"?
ברגע שאני מעלה את אוכל בתפריט, אני עובד לפי שיטה ה100 גרם
זאת אומרת שאני פשוט מעלה 100 גרם אורז, ואז אוכל משהו שמתאים לערכים הקלוריים פחות או יותר אם לא בהכרח בא לי אורז. זה בסדר גמור לא?
זה בסדר, מדובר על ערך של 130 קלוריות וזה בסדר גמור בתור העלאה קלורית.
לרוב אני מתסף בין 100-200 בתקיעה, תלוי בנסיבות.

• פותח/ת השרשור
מצוין, הגיוון זה מה שיעזור לך להחזיק.
בנוסף הייתי ממליץ לך לפרוס את התהליך על פני כמה חודשים קדימה ולהציב לך מטרות ריאליות תקופתיות.

אז איך הגעת למסקנות על מוצרי ה"E"?

זה בסדר, מדובר על ערך של 130 קלוריות וזה בסדר גמור בתור העלאה קלורית.
לרוב אני מתסף בין 100-200 בתקיעה, תלוי בנסיבות.
את האמת, בגלל שאני עושה את ההתהליך לבד, ויש לי עוד הרבה ללמוד אני כרגע לא מקציב את עצמי בזמן, אלא פשוט זורם עם הדרך.
המטרה העיקרית שלי כרגע היא להרגיש טוב, הייתי פעם על גבול האנורקסיה וזה פגע בי ממש פיזית בגוף.
ואחרי שיצאתי מזה במשך שנים לא ידעתי עד כמה זה פגע בי. מחסור בויטמינים, ובמינרלים, בעיות פיזיות פה שרירים חלשים הכל.
אז כרגע המטרה העיקרית שלי היא להרגיש טוב וחזק, לפני שאני נראה טוב וחזק. אבל כמובן שגם לגדול בסוף זה הרצון, פשוט יש עוד צורך ללמוד..

לגבי מוצרי ה "E" זה סיפור קצת ארוך..... לכל אחד יש את השגעונות שלו בוא נגיד ככה, זה מה שדבק אצלי בראש....

ולגבי העלה, יופי מאוד עוזר לי לשמוע תודה רבה. התהליך שלי ההתחלתי היה מאוד איטי, בגלל שבהתחלה בחודש הראשון בערך התחלתי ממש ממש לאט בשביל להרגיל את הקיבה לאכול, בתפריט הראשוני הרוב היה פחמימות (קינואה עדשים ואורז ביחד) מכיוון שלקחתי את החלבון מקינואה. בתפריט החדש הזה אני משתמש ביותר ביצים אז יותר קל לי להוריד את הקינואה/עדשים...

בכל מקרה תודה רבה חבר, וואלה אני יודע שזה לוקח לי זמן ובחודשיים שלמים בערך גדלתי רק איזה 800 גרם נקי(לאחר ההורדה הראשונית של הנוזלים ותחילת אוכל)... אבל נראה לי זה חלק מהתהליך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית