trt

• פותח/ת השרשור sl.
  • פורסם בתאריך

sl.

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
1
27
1
היי
כרגע סיימתי סייקל ראשון של טסט ארוך 1.5 בשבוע למשך 12 שבועות, גדלתי יפה אבל עדין לא הכי מרוצה ואני כן רוצה להמשיך על טסט עשיתי בדיקות דם והייתי במעקב הכל תקין חוץ מרמת טסטוסטרון בגוף
השאלה שלי איך אני יורד לtrt לכמה אני מוריד את המינון ואחרי כמה זמן צריך לעשות pct והאם אני חייב לרדת במינון
אשמח לעזרה וקצת הסבר

TRT רפואי זה כ-150 מלגרם טסט בשבוע. / 250 מלגרם פעם ב-10 ימים. ברגע שאתה תחליט לרדת מTRT אחרי 14 ימים אתה מתחיל PCT שמורכב מכלומיד וטמוקסיפן. ורצוי להכניס HCG אוביטריל 6500 אלף UI בחודש האחרון לפני שאתה יוצא לTRT זה יעזור לך בשיקום הציר.

• פותח/ת השרשור
TRT רפואי זה כ-150 מלגרם טסט בשבוע. / 250 מלגרם פעם ב-10 ימים. ברגע שאתה תחליט לרדת מTRT אחרי 14 ימים אתה מתחיל PCT שמורכב מכלומיד וטמוקסיפן. ורצוי להכניס HCG אוביטריל 6500 אלף UI בחודש האחרון לפני שאתה יוצא לTRT זה יעזור לך בשיקום הציר.
האם אני יכול להוריד מינון לזמן קצר ואחריזה להתחיל סייקל יותר חזק של 500 מלגרם בשבוע או שזה אפשרי ישר לעבור ל 500 ואחר כך לעשות trt השאלה מבחינה בריאותית ואם זה אפשרי לכמה זמן?

כל עוד אתה עושה בדיקות דם מקיפות. פעם בשנה עושה אקו לב במאמץ בדיקת אקג וכל הבדיקות שלך תקינות אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. (בחוכמה ובחומרים איכותיים) אם יש מטרה להתקדם אז זאת הדרך.
אז כן אתה יכול להוריד מינון של TRT לתקופה מסוימת עד שתרצה שוב לעשות סייקל ולהתקדם במטרה להשתפר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית