הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצומה: התרת השימוש במגנזיום לידיים בחדרי הכושר! 🛑

מעניין מה שאתה אומר, אני דואג למתאמנים אחריי בעצם כשאני לא משתמש במגבת, גאוני.
אולי אגדיל לעשות ואתאמן בלי חולצה, אתה מעלה בי תהיות.
אם ממש אכפת לך אתה מביא מגבונים
ועדיין לא עשו מחקרים עלייך בלי חולצה נציע למדען הראשי בהזדמנות

זיעה היא לא תווך שמעביר מחלות.
רסס נשימתי ומגע עור כן.
כך שמגע בלתי אמצעי עם מכשיר שלפני רגע אדם אחר מישמש אותו והתנשף עליו זה הסיכון, לא שאריות זיעה.

ניגוב עם מגבון עם חומר מחטא, בסגנון בני דודינו האמריקאים, זה הפתרון הטוב ביותר.
חציצה בין הגוף והמכשיר בעזרת מגבת זה הפתרון השני הטוב אחריו.

חוצמזה שזיעה של אחרים כמעט תמיד דוחה אנשים, אלא אם הם מקיימים יחסים אינטימיים או היו רוצים כאלה.
אז שימו מגבת. בחייאת.

זיעה היא לא תווך שמעביר מחלות.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0882401020309220
וסתם גוגל:Can you catch infection by someone’s sweat?

לא מעוניין להיכנס לתחרות הדבקת לינקים - אנחנו בעידן מנועי AI וכל אחד יכול לעשות לעצמו את שיעורי הבית.
בגדול, אתה לוקח את המאד יוצא מן הכלל ומציג אותו ככלל.
אז אחדד, ובזה אסיים.
נכון, יש מספר קטן מאד של מחלות שזיעה יכולה להיות תווך להדבקה, וזאת בסבירות סטטיסטית נמוכה מאד אל מול תווכי ההדבקה העיקריים של אותן מחלות - רסס נשימתי ונוזלי גוף רוק, דם, וזרע.

נערך לאחרונה:
תשתמשי*
וגם נוזלי אסרו מלהשתמש
את יכולה לנקד, ככה יפנו אלייך לפי המגדר הנכון, אם זה מאוד חשוב לך. כי לפי תמונת הפרופיל אין לדעת מאמילה.
לחלופין.... או להבא... פשוט לציין בתחילת התגובה "היי אני בת" במקום להפליץ כוכביות שלא קשורות. לעיונך ובברכת שנה טובה ומוצלחת

את יכולה לנקד, ככה יפנו אלייך לפי המגדר הנכון, אם זה מאוד חשוב לך. כי לפי תמונת הפרופיל אין לדעת מאמילה.
לחלופין.... או להבא... פשוט לציין בתחילת התגובה "היי אני בת" במקום להפליץ כוכביות שלא קשורות. לעיונך ובברכת שנה טובה ומוצלחת
אני לא איינשטיין, אבל היא כתבה את המילה "מאמינה" בהודעה שלה, בדרך כלל זה רמז שמדובר בכותבת אישה.
למה להגיב בהתקפה כשלא טרחת לקרוא את ההודעה?

אני לא איינשטיין, אבל היא כתבה את המילה "מאמינה" בהודעה שלה, בדרך כלל זה רמז שמדובר בכותבת אישה.
לא קשור
קראתי
תקפתי את הפלצנות ולא אותה למה להוציא אותי בכוח מניאק

לא מעוניין להיכנס לתחרות הדבקת לינקים - אנחנו בעידן מנועי AI וכל אחד יכול לעשות לעצמו את שיעורי הבית.
בגדול, אתה לוקח את המאד יוצא מן הכלל ומציג אותו ככלל.
אז אחדד, ובזה אסיים.
נכון, יש מספר קטן מאד של מחלות שזיעה יכולה להיות תווך להדבקה, וזאת בסבירות סטטיסטית נמוכה מאד אל מול תווכי ההדבקה העיקריים של אותן מחלות - רסס נשימתי ונוזלי גוף רוק, דם, וזרע.
טוב אחי ,מה שעוזר לך לישון בלילה.
1728642087972.png

שחמט ידידי הוא פשוט לא ביגט

לא קשור
קראתי
תקפתי את הפלצנות ולא אותה למה להוציא אותי בכוח מניאק
ציינתי את המובן מאליו, הצלחת להוציא את עצמך מניאק בלעדיי.
תיקנה טעות בניסוח כלפיה. זה לא סוף העולם לטעות בזה, ולא סוף העולם לתקן מישהו בטעות שלהם.

עבור 99.9% מהבאים לחדר כושר ממוצע, ואנוכי ביניהם, אבקת מגנזיום זה לכל היותר לכלוך שמהווה מטרד.
זה טריוואלי שחדרי כושר יאסרו שימוש בה.

או שתמצאי חדר כושר יעודי לליפטרים או כזה שמקצה פויה ייעודית עבורם.

באיזה מכון כושר מדובר? זה נוראי, מגנזיום זה בסיסי בקליסטניקס, וכל תרגיל אחיזה.
אני מקפיד להביא את שלי בשקית ולפזר הכל בתוך השקית עד שנספג ככה שאין מגזניום חוץ מעליי ומעל המוט.

• פותח/ת השרשור
תודה על ההבהרה, אני אקח את זה לתשומת ליבי, שנה טובה גם לך🙏
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

באיזה מכון כושר מדובר? זה נוראי, מגנזיום זה בסיסי בקליסטניקס, וכל תרגיל אחיזה.
אני מקפיד להביא את שלי בשקית ולפזר הכל בתוך השקית עד שנספג ככה שאין מגזניום חוץ מעליי ומעל המוט.
פרופיט. אני מתכוונת למגנזיום נוזלי, הוא לא מלכלך כמו האבקה ונדבק על הידיים ממש טוב. והוא לא מועיל רק בתרגילי משקל גוף גם מאוד עוזר לפיתוח גוף בתרגילים עם משקל חופשי, כמו בנצ' או לחיצת חזה עם משקולות. זה שומר נגד החלקה ומפחית כאב במפרק היד שהרבה קורה לי.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

עבור 99.9% מהבאים לחדר כושר ממוצע, ואנוכי ביניהם, אבקת מגנזיום זה לכל היותר לכלוך שמהווה מטרד.
זה טריוואלי שחדרי כושר יאסרו שימוש בה.

או שתמצאי חדר כושר יעודי לליפטרים או כזה שמקצה פינה ייעודית עבורם.
כן אני מבינה את ההרגשה שלך. זה יכול להיות בעיה שמשתמשים בזה בלי להתחשב באחרים. אולי אם היה אפשר לקבוע כללים ברורים בחדר כושר בשימוש איתו מבלי שזה יפריע לרוב המתאמנים?

נערך לאחרונה:
כן אני מבינה את ההרגשה שלך. זה יכול להיות בעיה שמשתמשים בזה בלי להתחשב באחרים. אולי אם היה אפשר לקבוע כללים ברורים בחדר כושר בשימוש איתו מבלי שזה יפריע לרוב המתאמנים?
מכיוון ששימוש במגנזיום לא רלוונטי לרוב המוחלט של חברי חדר כושר ממוצע, וברוב מוחלט הכוונה למעל 95% בהערכה שמרנית, אין שום אינטרס לבעלי חדר כושר בכלל להתעסק עם זה.
אם זה מעניין פחות מ-5% מהלקוחות, ומהווה מפגע פוטנציאלי עבור יותר מ 95% האחרים, אז למה את מצפה שבעלי חדר כושר יגלו הבנה?

נערך לאחרונה:
לא קשור לנושא ,אבל זה קצת מעצבן אותי לראות יותר מדיי אנשים משתמשים בעזרי לאימון שלא צריך.
כאילו בחייאת בן אדם על 60 קילו דדליפט אין באמת סיבה לשים חגורה ורצועות(שמספים בהם כל הזמן במכון)
פשוט תרים כמו בן אדם וזהו

לא קשור לנושא ,אבל זה קצת מעצבן אותי לראות יותר מדיי אנשים משתמשים בעזרי לאימון שלא צריך.
כאילו בחייאת בן אדם על 60 קילו דדליפט אין באמת סיבה לשים חגורה ורצועות(שמספים בהם כל הזמן במכון)
פשוט תרים כמו בן אדם וזהו
בטיחות לפני הכל, שומרים על הגב😂

איזה מותג ישראלי אתה קונה?
כל הישראלים שניסיתי היו לי לא טעימים...

בטיחות לפני הכל, שומרים על הגב😂
אתה צוחק אבל פעם שאלתי בחורה למה היא שמה רצועות על דדלפיט 40 קילו רומני
והיא ענתה לי זה פשוט יותר נוח לי
כאילו נשמה דיי באת למכון לא לספא זה אמור להיות לא נוח

אתה צוחק אבל פעם שאלתי בחורה למה היא שמה רצועות על דדלפיט 40 קילו רומני
והיא ענתה לי זה פשוט יותר נוח לי
כאילו נשמה דיי באת למכון לא לספא זה אמור להיות לא נוח
עקרונית אתה צודק, אבל אתה מדבר על בחורה, לא יודע איזה גובה היא היתה, אולי עם ידיים קטנותמה שמקשה עוד יותר על אחיזה. לרוב הנשים אין אחיזה מי יודע מה בלי לעבוד על זה כי הן לא עובדות עם הידיים.
אז להחזיק 40 קילו למשך חצי דקה של סט זה לא בייסיק לכל אחת ומעביר חלק מהפוקוס לידיים במקום שיישאר על הגב והישבן. אפשר עם אחיזה משולבת, אבל למה? זה רק תרגיל עזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית