אם ממש אכפת לך אתה מביא מגבוניםמעניין מה שאתה אומר, אני דואג למתאמנים אחריי בעצם כשאני לא משתמש במגבת, גאוני.
אולי אגדיל לעשות ואתאמן בלי חולצה, אתה מעלה בי תהיות.
ועדיין לא עשו מחקרים עלייך בלי חולצה נציע למדען הראשי בהזדמנות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם ממש אכפת לך אתה מביא מגבוניםמעניין מה שאתה אומר, אני דואג למתאמנים אחריי בעצם כשאני לא משתמש במגבת, גאוני.
אולי אגדיל לעשות ואתאמן בלי חולצה, אתה מעלה בי תהיות.
זיעה היא לא תווך שמעביר מחלות.
מי אמבטיה נשמה בתקופה שלי זה היה להיטזיעה זה אחלה.. תלוי של מי.
אבל בחייאת מגבת בזמן האימון זה הכי מתבקש.
את יכולה לנקד, ככה יפנו אלייך לפי המגדר הנכון, אם זה מאוד חשוב לך. כי לפי תמונת הפרופיל אין לדעת מאמילה.תשתמשי*
וגם נוזלי אסרו מלהשתמש
אני לא איינשטיין, אבל היא כתבה את המילה "מאמינה" בהודעה שלה, בדרך כלל זה רמז שמדובר בכותבת אישה.את יכולה לנקד, ככה יפנו אלייך לפי המגדר הנכון, אם זה מאוד חשוב לך. כי לפי תמונת הפרופיל אין לדעת מאמילה.
לחלופין.... או להבא... פשוט לציין בתחילת התגובה "היי אני בת" במקום להפליץ כוכביות שלא קשורות. לעיונך ובברכת שנה טובה ומוצלחת
לא קשוראני לא איינשטיין, אבל היא כתבה את המילה "מאמינה" בהודעה שלה, בדרך כלל זה רמז שמדובר בכותבת אישה.
למה להגיב בהתקפה כשלא טרחת לקרוא את ההודעה?
טוב אחי ,מה שעוזר לך לישון בלילה.לא מעוניין להיכנס לתחרות הדבקת לינקים - אנחנו בעידן מנועי AI וכל אחד יכול לעשות לעצמו את שיעורי הבית.
בגדול, אתה לוקח את המאד יוצא מן הכלל ומציג אותו ככלל.
אז אחדד, ובזה אסיים.
נכון, יש מספר קטן מאד של מחלות שזיעה יכולה להיות תווך להדבקה, וזאת בסבירות סטטיסטית נמוכה מאד אל מול תווכי ההדבקה העיקריים של אותן מחלות - רסס נשימתי ונוזלי גוף רוק, דם, וזרע.
אני לא איינשטיין, אבל היא כתבה את המילה "מאמינה" בהודעה שלה, בדרך כלל זה רמז שמדובר בכותבת אישה.
למה להגיב בהתקפה כשלא טרחת לקרוא את ההודעה?
ציינתי את המובן מאליו, הצלחת להוציא את עצמך מניאק בלעדיי.לא קשור
קראתי
תקפתי את הפלצנות ולא אותה למה להוציא אותי בכוח מניאק
ציינתי את המובן מאליו, הצלחת להוציא את עצמך מניאק בלעדיי.
תיקנה טעות בניסוח כלפיה. זה לא סוף העולם לטעות בזה, ולא סוף העולם לתקן מישהו בטעות שלהם.
עבור 99.9% מהבאים לחדר כושר ממוצע, ואנוכי ביניהם, אבקת מגנזיום זה לכל היותר לכלוך שמהווה מטרד.
זה טריוואלי שחדרי כושר יאסרו שימוש בה.
או שתמצאי חדר כושר יעודי לליפטרים או כזה שמקצה פויה ייעודית עבורם.
תודה על ההבהרה, אני אקח את זה לתשומת ליבי, שנה טובה גם לך🙏את יכולה לנקד, ככה יפנו אלייך לפי המגדר הנכון, אם זה מאוד חשוב לך. כי לפי תמונת הפרופיל אין לדעת מאמילה.
לחלופין.... או להבא... פשוט לציין בתחילת התגובה "היי אני בת" במקום להפליץ כוכביות שלא קשורות. לעיונך ובברכת שנה טובה ומוצלחת
פרופיט. אני מתכוונת למגנזיום נוזלי, הוא לא מלכלך כמו האבקה ונדבק על הידיים ממש טוב. והוא לא מועיל רק בתרגילי משקל גוף גם מאוד עוזר לפיתוח גוף בתרגילים עם משקל חופשי, כמו בנצ' או לחיצת חזה עם משקולות. זה שומר נגד החלקה ומפחית כאב במפרק היד שהרבה קורה לי.באיזה מכון כושר מדובר? זה נוראי, מגנזיום זה בסיסי בקליסטניקס, וכל תרגיל אחיזה.
אני מקפיד להביא את שלי בשקית ולפזר הכל בתוך השקית עד שנספג ככה שאין מגזניום חוץ מעליי ומעל המוט.
כן אני מבינה את ההרגשה שלך. זה יכול להיות בעיה שמשתמשים בזה בלי להתחשב באחרים. אולי אם היה אפשר לקבוע כללים ברורים בחדר כושר בשימוש איתו מבלי שזה יפריע לרוב המתאמנים?עבור 99.9% מהבאים לחדר כושר ממוצע, ואנוכי ביניהם, אבקת מגנזיום זה לכל היותר לכלוך שמהווה מטרד.
זה טריוואלי שחדרי כושר יאסרו שימוש בה.
או שתמצאי חדר כושר יעודי לליפטרים או כזה שמקצה פינה ייעודית עבורם.
מכיוון ששימוש במגנזיום לא רלוונטי לרוב המוחלט של חברי חדר כושר ממוצע, וברוב מוחלט הכוונה למעל 95% בהערכה שמרנית, אין שום אינטרס לבעלי חדר כושר בכלל להתעסק עם זה.כן אני מבינה את ההרגשה שלך. זה יכול להיות בעיה שמשתמשים בזה בלי להתחשב באחרים. אולי אם היה אפשר לקבוע כללים ברורים בחדר כושר בשימוש איתו מבלי שזה יפריע לרוב המתאמנים?
בטיחות לפני הכל, שומרים על הגב😂לא קשור לנושא ,אבל זה קצת מעצבן אותי לראות יותר מדיי אנשים משתמשים בעזרי לאימון שלא צריך.
כאילו בחייאת בן אדם על 60 קילו דדליפט אין באמת סיבה לשים חגורה ורצועות(שמספים בהם כל הזמן במכון)
פשוט תרים כמו בן אדם וזהו
איזה מותג ישראלי אתה קונה?
כל הישראלים שניסיתי היו לי לא טעימים...
אתה צוחק אבל פעם שאלתי בחורה למה היא שמה רצועות על דדלפיט 40 קילו רומניבטיחות לפני הכל, שומרים על הגב😂
עקרונית אתה צודק, אבל אתה מדבר על בחורה, לא יודע איזה גובה היא היתה, אולי עם ידיים קטנותמה שמקשה עוד יותר על אחיזה. לרוב הנשים אין אחיזה מי יודע מה בלי לעבוד על זה כי הן לא עובדות עם הידיים.אתה צוחק אבל פעם שאלתי בחורה למה היא שמה רצועות על דדלפיט 40 קילו רומני
והיא ענתה לי זה פשוט יותר נוח לי
כאילו נשמה דיי באת למכון לא לספא זה אמור להיות לא נוח