הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות בחיטוב

• פותח/ת השרשור Silvah
  • פורסם בתאריך

Silvah

משתמש מתחיל
162
0
נק' מוניטין:
295
162
0
אז קראתי את המאמר ויש לי כמה שאלות...

קודם כל זה התפריט שלי:

טונה במים (משומר) 110 גרם 121 קלוריות הסר

טונה במים (משומר) 110 גרם 121 קלוריות הסר

ביצה קשה ביצה מספר 2 (M-L) 85 קלוריות הסר

גבינה לבנה 5% 100 גרם 100 קלוריות הסר

מלפפון 2 מלפפונים בינוניים 53 קלוריות הסר

פלפל ירוק 2 פלפלים גדולים 90 קלוריות הסר

בצל יבש בצל יבש בינוני 58 קלוריות הסר

מרק עוף 2 ספלים 147 קלוריות הסר

עוף מבושל 400 גרם 675 קלוריות הסר

גזר מבושל 150 גרם 59 קלוריות הסר

חלב טרי בשקית 1 ליטר 3% 2 כוסות 232 קלוריות הסר

פייבר 1 (דגני בוקר) 60 גרם 124 קלוריות הסר

בננה ללא קליפה 50 גרם 47 קלוריות הסר

--------------------------------------------------------------------------------

סה"כ קלוריות: 1912 קלוריות
סה"כ חלבון: 230 גרם
סה"כ שומן: 59.9 גרם
סה"כ פחמימות: 110.6 גרם
סה"כ כולסטרול: 599.8 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 37.8 גרם

+ סקופ חלבון מוליך אותי ל- 2100 קלוריות בערך.

אני עומד על RMR של 2200, שוקל 80 גובה 1.76.

אם אני רוצה לעשות העמסה זה אומר שאני צריך להגיע ל500 קלוריות מעבר לתחזוקה היומית = הווה אומר 500 קלוריות מעל RMR + EMR של אותו יום?

האם אני פשוט צריך להוסיף את הקלוריות לתפריט הקיים או לכתוב לעצמי תפריט חדש עם X חלבון X פחמימה X שומן שמגיע ל3000 קלוריות בערך?

בעצם בהעמסה אני רוצה להכניס כמה שיותר פחמימה איכותית וכמה שפחות סוכרים ושומנים? אילו מאכלים מומלצים להעמסה?

והכי חשוב.. כל כמה זמן לדעתכם אני צריך לעשות העמסה? אני מאוד רוצה לעשות אחת לשבוע (יום שישי..) זה אפשרי או שזה יפגע בחיטוב?

תודה.

אתה סתם מסתבך. אתה צריך 500 קלוריות מעל ל-RMR הכללי. כלומר: אם התחזוקה שלך 2800, אתה צריך 3300. זה לפי המאמר. תשתדל להכניס את זה מפחמימות +, פחות משומנים.
אתה יכול לאכול סוכנים ושומנים, אבל במידה. תשתדל שיהיה לך שם הרבה פחמימות כמו לחם, פסטה, אורז,קורנפלקס מחיטה מלאה וכו'.

• פותח/ת השרשור
באמת שקראתי כמה פעמים ואני עדיין לא סגור על עצמי..
אני רוצה להיות בטוח ב100% שמה שאני עושה זה נכון.

אתה סתם מסתבך. אתה צריך 500 קלוריות מעל ל-RMR הכללי. כלומר: אם התחזוקה שלך 2800, אתה צריך 3300. זה לפי המאמר. תשתדל להכניס את זה מפחמימות +, פחות משומנים.
אתה יכול לאכול סוכנים ושומנים, אבל במידה. תשתדל שיהיה לך שם הרבה פחמימות כמו לחם, פסטה, אורז,קורנפלקס מחיטה מלאה וכו'.
לאכול סוכנים?
סוכני ביטוח וכאלה?

אנשים השתגעו

אני באופן אישי אוהב לעשות את ההעמסה לפרק זמן כמה שיותר קצר כמו ב RFL של לייל... יש לזה המון הסברים מדעיים למה זה טוב אם אתה מעוניין תקרא את הספר... ממש אין לי כח להסביר את הכל פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית