הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר ואספרטיים

Eliran 40

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
-1
121
5
אהלן חברים
בבקשה אק מי שרוצה לעזור אני אשמח ,
שאלה לגבי גיינר,כול הגיינרים מכילים אספרטיים
דוגמא הפאאורטק שהזמנתי ואני מחכה מקווה שאין בו
תודה רבה

מה הבעיה עם אספרטיים?
ולא כל הגיינרים מכילים אספרטיים

בפוסט קודם כתבת שאתה לא מעוניין בהכנת גיינר/שייק ביתי, אלא רק ברכישת גיינר. כל גיינר יכיל ממתיקים כאלה ואחרים. אם אתה לא רוצה לצרוך ממתיקים מלאכותיים, אז או שתחפש גיינר עם ממתיקים טבעיים (אני בספק שקיים מוצר כזה) או שתכין גיינר בבית.

ולפי פוסט קודם שלך, אתה רוצה לצרוך גיינר בשביל עלייה במשקל אבל אתה לא מבצע אימוני כוח, זאת אומרת שאתה פשוט רוצה לעלות במשקל. לא רשמת שום פרט עליך, כמו משקל, גובה, גיל, אבל אם אתה רוצה גיינר כי אתה בתת משקל אז ממליץ לך בחום לפנות לתזונאי/ת קליני/ת כי אתה צריך ללמוד לאכול או לטפל בגורם לתת משקל. שימוש בגיינר בלבד בלי ייעוץ מקצועי זה נטו לטפל בסימפטום ולהעלים עין מהבעיה האמיתית

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה עם אספרטיים?
ולא כל הגיינרים מכילים אספרטיים

בפוסט קודם כתבת שאתה לא מעוניין בהכנת גיינר/שייק ביתי, אלא רק ברכישת גיינר. כל גיינר יכיל ממתיקים כאלה ואחרים. אם אתה לא רוצה לצרוך ממתיקים מלאכותיים, אז או שתחפש גיינר עם ממתיקים טבעיים (אני בספק שקיים מוצר כזה) או שתכין גיינר בבית.

ולפי פוסט קודם שלך, אתה רוצה לצרוך גיינר בשביל עלייה במשקל אבל אתה לא מבצע אימוני כוח, זאת אומרת שאתה פשוט רוצה לעלות במשקל. לא רשמת שום פרט עליך, כמו משקל, גובה, גיל, אבל אם אתה רוצה גיינר כי אתה בתת משקל אז ממליץ לך בחום לפנות לתזונאי/ת קליני/ת כי אתה צריך ללמוד לאכול או לטפל בגורם לתת משקל. שימוש בגיינר בלבד בלי ייעוץ מקצועי זה נטו לטפל בסימפטום ולהעלים עין מהבעיה האמיתית
לא כולם,שאלתי ספציפית על הגיינרים פרובי פאוורטק או סופר אפקט
תודה רבה

לא כולם,שאלתי ספציפית על הגיינרים פרובי פאוורטק או סופר אפקט
כן שאלת על כולם. מילים שלך:

ואם אתה שואל על חברות ספציפיות, אז נראה לי יהיה יותר יעיל אם תבדוק את הסימון התזונתי של הגיינרים שלהם. זה משהו שאתה יכול לבדוק בעצמך.
אתר של סופר אפקט

ושוב אני אשאל, מה הבעיה עם אספרטיים?
מה אתה מצפה שיקרה אם תצרוך גיינר שמכיל אספרטיים?

• פותח/ת השרשור
כן שאלת על כולם. מילים שלך:

ואם אתה שואל על חברות ספציפיות, אז נראה לי יהיה יותר יעיל אם תבדוק את הסימון התזונתי של הגיינרים שלהם. זה משהו שאתה יכול לבדוק בעצמך.
אתר של סופר אפקט

ושוב אני אשאל, מה הבעיה עם אספרטיים?
מה אתה מצפה שיקרה אם תצרוך גיינר שמכיל אספרטיים?
עדיף כמה שפחות,למה לסופר אפקט יש אתר ןלפאאורטק אין זה מוזר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית