הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כלוב ביתי לסקוואט

TheFitter

משתמש מתחיל
61
4
נק' מוניטין:
4
61
4
היי
אני רוצה לעשות סקוואטים בבית ומחפש סוג של פתרון לבטיחות - שיהיה אפשר להניח עליו את המוט אם אני נתקע. מוט ופלטות יש לי
שקלתי במקום לקנות כלוב, לקנות את הפתרון של שני סטנדטים כאלה ששמים אותם אחד ליד השני, זה:
השאלה אם מישהו יודע להגיד לי אם זה נוח ועובד?
זה אפקטיבי להשתמש בזה לסקוואט של מעל 100 קילו? לא זז, יציב?

היי
אני רוצה לעשות סקוואטים בבית ומחפש סוג של פתרון לבטיחות - שיהיה אפשר להניח עליו את המוט אם אני נתקע. מוט ופלטות יש לי
שקלתי במקום לקנות כלוב, לקנות את הפתרון של שני סטנדטים כאלה ששמים אותם אחד ליד השני, זה:
יש לי משהו הרבה יותר גרוע מזה וזה החזיק לי סקוואטים של 120-130 ק"ג.
כדאי לבדוק את הרוחב של הבסיס רגליים ואת המשקל שזה נועד להרים.

• פותח/ת השרשור
יש לי משהו הרבה יותר גרוע מזה וזה החזיק לי סקוואטים של 120-130 ק"ג.
כדאי לבדוק את הרוחב של הבסיס רגליים ואת המשקל שזה נועד להרים.
תודה
זה נוח לעבודה? יציב?
אני רגיל לכלוב של חדר כושר...זה יהיה לי הבדל גדול?

בבטיחות לא הייתי משחק. זה סט אפ שלא הייתי סומך עליו. יש כלובים מלאים שעולים גם 1000 שקל שהם גם אמנם באיכות ירודה אבל לפחות החיבור של הכל אחד לשני מאפשר לך להיות בקצת יותר ביטחון.

היי
כתוב שם "עומס מקסימלי 200 קילוגרם", אל תתקרב לזה.
100 קילו מוט שמאיץ (בנפילה) לאורך 10-15 סנטים (בחישוב גס) "שוקל" סביבות 900 קילו...

תודה
זה נוח לעבודה? יציב?
אני רגיל לכלוב של חדר כושר...זה יהיה לי הבדל גדול?
נוח לא, אבל עושה את העבודה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

100 קילו מוט שמאיץ (בנפילה) לאורך 10-15 סנטים (בחישוב גס) "שוקל" סביבות 900 קילו...
אני מת לדעת איך הגעת לחישוב הזה.

לרוב בסקוואט אתה לא "זורק" את המוט
פשוט מתכופף ומניח. מהירות 0 קמ"ש
אתה צודק שזאת לא נפילה חופשית, אבל זה לא "אפס קמ"ש", כדאי שיהיה טווח בטיחות, ועדיף טווח בטיחות רחב.
לי בבית יש שני "חמורים" עוד מלפני הצבא שעומדים בפני 600 קילו, אם ביום מן הימים יהיה לי רצף אימונים/זמן לקדם את הסקוואט, אני לא הולך לעבור את ה140 או כל משקל שירסק אותי לרצפה במידה ויש כשל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית