הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה מניע אותנו ?

אני הולך עם פרוייד, מה שמניע את העולם זה סקס וכל הבולשיט על פינגווינים ולינוקס זה אחלה תאוריה אבל לא עובד במציאות, כל אותם האנשים לא סופרים בסוף את הכסף הגדול כמו מייקרוסופט לדוגמה או APPLE שעושים את זה בשביל PROFIT

וואו ממש מעניין, אהבתי

Vannostrun:
מה שהבאת גם מעניין

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני הולך עם פרוייד, מה שמניע את העולם זה סקס וכל הבולשיט על פינגווינים ולינוקס זה אחלה תאוריה אבל לא עובד במציאות, כל אותם האנשים לא סופרים בסוף את הכסף הגדול כמו מייקרוסופט לדוגמה או APPLE שעושים את זה בשביל PROFIT

הם אולם לא מרוויחים כמו APPLE אבל ..
הם כן מצליחים ליצור עולם טוב יותר

ואני מסכים ... גם אותי סקס מניע ...
סקס ומוניטין...
לא לשכוח מוניטין 😛

אני חושב שאלה לא דברים שמניעים אותנו. הם נגזרות של מה שבאמת מניע אותנו שזה להתרבות ולשרוד.
אולי זה לא במודע, אבל זה צורך ביולוגי שהיה שם עוד לפני שהייתה לנו מודעות, התפתחות רוחנית, שאיפות או אנערף.

כסף לרוב לא עונה על הדרשיות האלה. אם תציע למישהו פרס של 1000 שקל (אני מדבר על אדם מהשורה, לא על הומלס שאין לו מה לאכול) הוא לא באמת ישפר את הביצועים שלו. סכום כזה לא יעלה את הסיכויים שלו להתרבות, או לשרוד.

לנגן בסופי שבוע (כמו שהראו שם ושאלו את השאלה למה הם עושים את זה אם זה לא מביא להם כסף) מעלה את הסיכויים שלך למצוא בת זוג הרבה יותר משתספר לה שפעם השתתפת בניסוי וקיבלת 1000 שקל.

כמובן שאנחנו קצת יותר מתוחכמים מזה ויש את עניין ה"כיף", מעגלים חברתיים, "מימוש עצמי" ועוד כל מני ססמאות, אבל בשורה התחתונה זה מה יקדם אותך יותר לכיוון שתעביר את הגנים שלך הלאה.

למי אכפת מהעולם גם ככה הוא יתפוצץ עוד מעט וכולם יעברו לכוכב אחר

למי אכפת מהעולם גם ככה הוא יתפוצץ עוד מעט וכולם יעברו לכוכב אחר

את האמת שכן.
😛
אולי תיהיה מלחמת עולם ונחזור לימי המערות וכולם יעשו AD, ונעשה סקוואטים עם גזעים של עצים.

אני חושב שאלה לא דברים שמניעים אותנו. הם נגזרות של מה שבאמת מניע אותנו שזה להתרבות ולשרוד.
אולי זה לא במודע, אבל זה צורך ביולוגי שהיה שם עוד לפני שהייתה לנו מודעות, התפתחות רוחנית, שאיפות או אנערף.

כסף לרוב לא עונה על הדרשיות האלה. אם תציע למישהו פרס של 1000 שקל (אני מדבר על אדם מהשורה, לא על הומלס שאין לו מה לאכול) הוא לא באמת ישפר את הביצועים שלו. סכום כזה לא יעלה את הסיכויים שלו להתרבות, או לשרוד.

לנגן בסופי שבוע (כמו שהראו שם ושאלו את השאלה למה הם עושים את זה אם זה לא מביא להם כסף) מעלה את הסיכויים שלך למצוא בת זוג הרבה יותר משתספר לה שפעם השתתפת בניסוי וקיבלת 1000 שקל.

כמובן שאנחנו קצת יותר מתוחכמים מזה ויש את עניין ה"כיף", מעגלים חברתיים, "מימוש עצמי" ועוד כל מני ססמאות, אבל בשורה התחתונה זה מה יקדם אותך יותר לכיוון שתעביר את הגנים שלך הלאה.

מסכים עם KMAN לגמרי

את האמת שכן.
😛
אולי תיהיה מלחמת עולם ונחזור לימי המערות וכולם יעשו AD, ונעשה סקוואטים עם גזעים של עצים.

יש בNG סדרה על איך העולם יראה אחרי...
ראיתי את הפרקים של
1. אחרי שיגמר הנפט
2. אחרי פיצוץ אוכלוסין

נחמד

יחסי מין בלי אמצעי מניעה יעזרו לנו להתרבות, למה אנשים משתמשים בהם?

האדם החושב למד לתעל את היצר שלו להתרבות לאפיקים אחרים עד כדי כך שדוקטרינות חשיבה מסוימות היו צריכות להכניס "פרו ורבו" כמצווה או כחוק (מה שנוגד למעשה את הקביעה שהתרבות היא אינסטינקט של האדם החושב). אם כבר משהו מניע מבחינת הפילוסופיה הוא השאיפה להמשיך ולהתקיים, או לא לחדול מלהתקיים שזה נגזרת של אותה שאיפה.

יש בNG סדרה על איך העולם יראה אחרי...
ראיתי את הפרקים של
1. אחרי שיגמר הנפט
2. אחרי פיצוץ אוכלוסין

נחמד
אתה יודע אולי איך קוראים לסדרה באנגלית?

וסרטונים מעניינים מאוד, תודה.

לצערי ל RSA יש רק 4 סרטונים בסגנון, תחפשו בעמוד שלהם.

השאר לא בנוסח של הציור המהיר שזה ממש מגניב ומעביר את המסר יפה מאוד..

יש עוד סרטונים בסגנון הזה שאני ראיתי מזמן כשהייתי באריזונה... אני אשאל את אח שלי הוא בטח יזכור ואני אעלה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית