הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יא אללה יש לי חד"כ של שחקנים

מצב
השרשור נעול

luabrankatz

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
0
127
0
אף אחד לא באמת מתאמן רציני בלא בעניין של התזונה כמוני... אולי מישהו אחד וזהווו... כל השאר סתם משחקים ויש את ה*****ים מביניהם שפשוט התברכו בגנטיקה...
אני חייב שתתנו לי עצה מה לעשות, אני חייב להשיג קלן או אפדרין ואני לא מבקש שתגידו לי מחיר ולא שתגידו לי מאיפה להביא כי זה נגד החוקים של הפורום..
אבל ייעוץ קטן מה אתם הייתם עושים??
ד"א זה החדר כושר היחיד באיזור שלי כל השאר זה נסיעה של 20 דקות שלא משתלם.
יא אללה אני כבר לא יודע מה לעשות יש לי יוהימבין אבל אני לא חושב שזה עדיין השלב להשתמש בו.

---------- התגובה התווספה ב 08:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:15 ----------

דרך אגב אני קורא את הספר של לייל של ה UT... למישהו יש מושג מה זה Humalin R וגם מה זה new Humalog?? (לא חשוב לא צריך לענות על זה כי זה הזרקה ואני לא מעוניין כרגע בהזרקות, תודה בכל מקרה!)

---------- התגובה התווספה ב 08:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:17 ----------

זאת תוכנית אימונים אחת המתסבכותתתת.... אני כרגע מתכנן להתחיל אותה.. מישהו מכיר שיטה אחרת של חיטוב שאולי לפי דעתו תהיה יותר טובה לאחוז שומן של בערך 15...
ואני כבר אחרי כמה שבועות של RFL שזה כבר מספיק אני חושב..

נערך לאחרונה:
לא הבנתי מה אתה רוצה?
יש לך כל מה שאתה צריך לדעת על אפדרין ויהומבין בפורטל, יש לך המון דיונים בפורום על תוכניות תזונה לחיטוב, יש תוכניות תזונה רגילות שנמצאים על גירעון קלורי ויש תוכניות תזונה דלות פחמימות בסיגנון של UD2.
יש לך הכל בפורום תעבור קצת על הנושאים האלה.

פעם הבאה נא לספק כותרת נורמלית + לסגנן את ההודעה כדי שמישהו יוכל להבין מה אתה רוצה.
ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית