הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך התפריט,בן 30 חיטוב

Idanpinto19955

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
1.73 גובה
משקל 83
כרגע חיטוב
מתאמן 5 פעמים בשבוע

איך התפריט ?

כמות החלבון מספיקה ?
חסר דברים שקשה לחשב..כמו סוכר חום,שמן זית תרסיס
אני מנסה להכניס כמה שיותר קלוריות דלות כמו אפונה ושעועית ירוקה.

נערך לאחרונה:
מה עם מוצרי חלב? ירקות? פירות?

כמות החלבון מספיקה ?
כמות החלבון מספיקה, אבל כמות החלבון זה לא הפרמטר הכי חשוב כאן. תקן אותי אם אני טועה, אבל לפי ההתמקדות שלך בחלבון אני מסיק שבשבילך זה הכי חשוב וכל השאר בעדיפות משנית - זה לא אמור להיות ככה, קודם כל התזונה הכללית צריכה להיות איכותית ובריאה, וצריכה לספק כמות מספקת של קלוריות. פירות וירקות יספקו לך ויטמינים ומינרלים חשובים וגם יגרמו לך להיות הרבה יותר שבע (משהו שחשוב מאוד בירידה באחוזי שומן). מוצרי חלב יספקו לך סידן וגם חלבון, אז שווה לשלב אותם בתזונה הרגילה.

באופן כללי, ככל שהתזונה שלך תהיה יותר מגוונת, כך תפחית את הסיכויים לפתח חסרים תזונתיים וגם התזונה שלך תהיה פחות משעממת. לדוגמה, אני לא רואה צורך לאכול פעמיים ביום חזה עוף, תמצא לך אופציות אחרות שיכולות להשתלב במקומו באחת מהארוחות.
אז אם התפריט שהעלת זה התפריט היחידי, אני ממליץ לך בחום לחשוב על אופציות לתחליפים

אני לא מכיר אותך, אבל רוב הסיכויים ש-1,550 קלוריות זה נמוך מדי בשבילך. תחפש מחשבון TDEE ב-Google (כמו זה לדוגמה), ותפחית 300-500 קלוריות מהתוצאה שמתקבלת.

בכוונה בחרת בתפריט דל פחמימה או שככה יצא לך?

• פותח/ת השרשור
אתה אוכל כל יום אותו הדבר או שזה דוגמה ליום כזה?
ירקות אוכל מעבר ופשוט לא מחשב?
לפעמים אני אוכל חטיף חלבון או חטיף של 69 קלוריות שנכנס אחלה לתפריט.
אבל כן זה פחות או יותר מה שאני אוכל כל יום
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

כמות החלבון מספיקה, אבל כמות החלבון זה לא הפרמטר הכי חשוב כאן. תקן אותי אם אני טועה, אבל לפי ההתמקדות שלך בחלבון אני מסיק שבשבילך זה הכי חשוב וכל השאר בעדיפות משנית - זה לא אמור להיות ככה, קודם כל התזונה הכללית צריכה להיות איכותית ובריאה, וצריכה לספק כמות מספקת של קלוריות. פירות וירקות יספקו לך ויטמינים ומינרלים חשובים וגם יגרמו לך להיות הרבה יותר שבע (משהו שחשוב מאוד בירידה באחוזי שומן). מוצרי חלב יספקו לך סידן וגם חלבון, אז שווה לשלב אותם בתזונה הרגילה.

באופן כללי, ככל שהתזונה שלך תהיה יותר מגוונת, כך תפחית את הסיכויים לפתח חסרים תזונתיים וגם התזונה שלך תהיה פחות משעממת. לדוגמה, אני לא רואה צורך לאכול פעמיים ביום חזה עוף, תמצא לך אופציות אחרות שיכולות להשתלב במקומו באחת מהארוחות.
אז אם התפריט שהעלת זה התפריט היחידי, אני ממליץ לך בחום לחשוב על אופציות לתחליפים

אני לא מכיר אותך, אבל רוב הסיכויים ש-1,550 קלוריות זה נמוך מדי בשבילך. תחפש מחשבון TDEE ב-Google (כמו זה לדוגמה), ותפחית 300-500 קלוריות מהתוצאה שמתקבלת.

היי<
זה בדיוק אחת הסיבות ששאלתי,הרגיש לי סבבה התפריט בשבועיים שניסיתי..ירדתי במשקל יפה..ופחות או יותר לא הרגשתי רעב כמעט..כי חילקתי את האורחות ל3 ביום (זה גם אחת הסיבות שחלקתי את הארוחה של החזה ל2).
לגבי המחשבון אני בדיוק עכשיו התסכל,ויעבוד על תפריט חדש.

אני פחות או יותר צריך לדעת את הכיוון של הבנייה של התפריט בצורה נכונה...פחות קריטי לי בראש כמה אני אוכל..אני מתייחס לאכול כמשהו ש"חייב לעשות בשביל המטרה" הדבר שמדאיג אותי זה ע ניין השומנים והחלבון..

בקיצור אני יבנה מחדש ויעדכן :D
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מה עם מוצרי חלב? ירקות? פירות?

זה התפריט המעודכן
1730787245094.png

עליתי ל1900 קלוריות

נערך לאחרונה:
נסה לגוון במאכלים בכללי.
יום אחד אורז, יום אחר פסטה וכו וכו.
אותו דבר לגבי החלבון, חזה עוף, דג, בקר(חלקים רזים), גבינות רזות.
תכניס יותר ירקות בתפריט בכללי.

ככה שתעמוד בערכים שאתה מחפש וגם יהיה לך תפריט מגוון לאורך זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית