הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן וסיגריות

IdanCO

משתמש מתחיל
24
4
נק' מוניטין:
4
24
4
אני בן אדם מעשן, נכנס למתכונת חיטוב עכשיו אחרי מסה ארוכה ורוצה להיפטר מנוזלים מהר ככל האפשר.
בעבר הרצתי סייקל של קלן של BODYTECH כדור אחד למשך שבועיים 20 מג אחלה תוצאות כמובן תזונה פדנטית.

לקראת החיטוב הבא שלי רוצה לשלב קלן, בידי קלן של ורטקס 40 מ''ג כדור.
רוצה להתחיל איתו ישר כדי לתת בוסט, עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בן אדם שמעשן די כבד (קופסא ביום) האם יש קשר בין השנים ומומלץ שלא לשלב קלן לבן אדם שמעשן סיגריות?
תודה

פשוט אני זוכר שבסייקל הקודם של הקלן זה פתח לי את הריאות חבל על הזמן לריצות והליכות בבוקר, אבל מצדי שני יש את המחשבה שאולי הנזק לבריאות חמור?

כל יום שעובר שאתה מעשן עוד קופסה ועוד קופסה אתה פוגע משמעותית בבריאות שלך להורך שנים. תחשוב איך אתה מפסיק לעשן.
אין בעיה אם קלן וסיגריות.
תקפיד לשתות מספיק מים ותשתמש במגנזיום גליצינט או ציטראט לפני שינה 400 מלגרם מונע התקבצויות שרירים.

כל יום שעובר שאתה מעשן עוד קופסה ועוד קופסה אתה פוגע משמעותית בבריאות שלך להורך שנים. תחשוב איך אתה מפסיק לעשן.
אין בעיה אם קלן וסיגריות.
תקפיד לשתות מספיק מים ותשתמש במגנזיום גליצינט או ציטראט לפני שינה 400 מלגרם מונע התקבצויות שרירים.
מעניין שעל סיגריות הערת לו ועל סטרואידים לא...

קלן איננו סטרואיד.. הוא בטא אגוניסט.
ממריץ... ביחס לתופעות לוואי שלו לדעתי עדיף פשוט להוסיף עוד אירובי מאשר לגעת בו.

כמו שציין ידידי מעלי קלן זה תרופה לא הורמונלית זה לא סטרואיד.
לגבי סטרואידים בכללי מי שמשתמש בהם אמור להיות מודע לכל הסיכונים של אותם חומרים ומקורם!!! . אבל אם כבר פתחת את הנושא מה יותר רע לבריאות? לעשן במשך שנה רצוף קופסת סיגריות כל יום? או לעשות סייקל של טסט במשך חודשיים וחצי בשנה?

תחלואת העישון והנזק העקיף שלה ברמה העולמית על מערכות הבריאות היא עצומה, לעומת התחלואה של המשתמשים באנבולים למטרות פיתוח גוף.

ואני לא מעודד אנשים לצרוך אנבולים..
פשוט במאקרו סיגריות ואלכוהול לא יותר 'בריאים' ואותם אפשר להשיג בקלות בפיצוציה ובסופר.. 🤷‍♂️

קלן איננו סטרואיד.. הוא בטא אגוניסט.
ממריץ... ביחס לתופעות לוואי שלו לדעתי עדיף פשוט להוסיף עוד אירובי מאשר לגעת בו.
הנקודה שלי נכונה בין שזה נחשב סטרואיד מן המניין ובין שלא.
לגבי סטרואידים בכללי מי שמשתמש בהם אמור להיות מודע לכל הסיכונים של אותם חומרים ומקורם!!!
וכל שכן סיגריות, לא ראיתי באף תמונה של סטרואיד בפורום אזהרה בולטת, לעומת זאת
1731858510594.png

אבל אם כבר פתחת את הנושא מה יותר רע לבריאות? לעשן במשך שנה רצוף קופסת סיגריות כל יום? או לעשות סייקל של טסט במשך חודשיים וחצי בשנה?
לא בדקתי, אבל אין חוק שאומר שמותר להזהיר רק על דבר אחד בשרשור...

סיגריות זה חוקי, אין סוחרים שלה בפורום.
סטרואידים בריאים, במיוחד החומר שהבאתי ממצרים והכנתי במטבח שלי.

עישנתי בעבר קופסה ביום.
הרגל מגונה שרכשתי במהלך השירות הצבאי בדרום לבנון בשנות התשעים.
לקח לי כמעט עשרים שנה להיפטר לחלוטין מהדבר הזה.

מלבד מקרים חריגים ביותר, כל מעשן יודע שזה רעל ומת להפסיק.
זה פשוט דבר שקשה מאד לעשות.

יצא לי להכיר אנשים שנעשו צהובים מרוב עישון כבד, הניקוטין נספג בעור.... 🤮
מצחיק אותי המוסר הכפול של אנשים שמעשנים אבל לא אוהבים שמעשנים לידם 😂
צל"ש לאותן אימהות טריות שנושאות את העוללים הרכים שלהן בעגלה לטיול ובאותו זמן מעשנות אבל את העשן הן נושפות הצידה... 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
1731916735572.png

לעומת סטרואידים שקל יותר להפסיק (מסברא, מעולם לא השתמשתי) ולכן יותר קריטי להזהיר על כך...
התמכרויות/תלויות פסיכולוגיות יכולות להיות קשות לגמילה בדיוק כמו התמכרויות פיזיות.
הימורים, מין, סטירואידים, גם לסיגריות יש פן התנהגותי פסיכולוגי שקשה להיגמל ממנו.

לא הייתי מקל ראש.

נערך לאחרונה:
התמכרויות/תלויות פסיכולוגיות יכולות להיות קשות לגמילה בדיוק כמו התמכרויות פיזיות.
הימורים, מין, סטירואידים, גם לסיגריות יש פן התנהגותי פסיכולוגי שקשה להיגמל ממנו.

לא הייתי מקל ראש.
אני מקבל את הרושם שאנחנו מסכימים

• פותח/ת השרשור
חח הדיון גלש למקום שונה לגמרי, סיגריות זה זבל אני מודע אני מת להפסיק. חרא של דבר
האם אני חזק מספיק כדי לעשות את זה? כרגע לא, האם ניסיתי? עשרות פעמים.
האם אני אידיוט וטיפש שמכניס רעל כל יום מחדש לגוף שלו אבל העיקר דואג למראה אסתטי ואוכל נקי? כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית