הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט לבדיקה

White_Hulk

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
14
54
0
דדליפט לבדיקה - עודכן

אחרי שקראתי את הפרק שוב ואחרי עוד כמה ניסיונות מגוחכים הנה משהו שאני חושב שנראה סביר...

85 קילו, לא כבד במיוחד... התרגיל היחידי שעדיין מרגיש קל. איך נראה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
המוט ממש רחוק מהרגליים שלך, הוא אמור לגעת ברגל או להיות ממש קרוב, ואתה מזיז אותו לפני שאתה מרים. נסה להזיז אותו כמה שפחות מתי שהוא על הרצפה

• פותח/ת השרשור
בירידה אני באמת מרחיק את המוט מהגוף.. שכחתי מזה.
זה הכי הרבה הוצאת חזה שהצלחתי, לא מספיק?
הסטפ אפ מוזר כי זה נראה כאילו אני רוקד עם המוט, בתכלס סתם ניסיתי שזה יהיה בול באמצע כף הרגל.

נראה שהגב תחתון שלך לא זקוף. הגב העליון שלך דווקא כן נראה זקוף ולכן אני לא חושב שלנסות להוציא חזה עוד יותר בהכרח יעזור לך. תנסה להוציא אגן יותר

הגב עגול, תכנס טוב למצב התחלה, תחזיק חזק את הגב
ותמשוך קרוב לגוף

סה"כ לא רע בתור התחלה
תוריד משקל ל60 תעשה עד שיצא לך עם גב ישר ואז תתחיל להעלות משקל (זה יכול להיות באותו אימון גם)

• פותח/ת השרשור
הגב עגול, תכנס טוב למצב התחלה, תחזיק חזק את הגב
ותמשוך קרוב לגוף

סה"כ לא רע בתור התחלה
תוריד משקל ל60 תעשה עד שיצא לך עם גב ישר ואז תתחיל להעלות משקל (זה יכול להיות באותו אימון גם)

סבבה תודה אני אנסה.. יש לי עקמת קלה ד"א יכול להיות שזה הגורם לגב תחתון טיפה עגול?

קיפוזיס יכול לגרום לסטאפ להראות שונה.
אבל זה לא ניראה ככה בסירטון.
תנסה להקשית יותר את הגב, תיישם את העצות שנתנו לך פה, ותיראה אם זה עדין קורה.

אתה לא נכנס טוב, בגלל זה התרגיל לא נראה טוב. הכניסה לדדליפט הרבה יותר פשוטה מאיך שאתה עושה, זה אחד התרגילים שקל לביצוע אם מחקים את איך שריפטו הסביר בסרטון הזה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא נכנס טוב, בגלל זה התרגיל לא נראה טוב. הכניסה לדדליפט הרבה יותר פשוטה מאיך שאתה עושה, זה אחד התרגילים שקל לביצוע אם מחקים את איך שריפטו הסביר בסרטון הזה:

האמת שראיתי את הסרטון הזה הרבה מאוד פעמים ואני עדיין לא מצליח להבין מה אני עושה אחרת - תוכל לפרט?

• פותח/ת השרשור
עוד ניסיון - הורדתי משקל ל-60 וניסיתי חזק להחזיק גב תחתון..
נראה לי עדיין טיפה מוזר, אני מרגיש קשה קליטה.

איך נראה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית