הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אתם מתנהלים בחגים מבחינת תזונה ופעילות גופנית?

Avital Hadary

משתמש מתחיל
105
114
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
129
105
114
איך אתם מתנהלים בחגים מבחינת תזונה ופעילות גופנית (חנוכה).png

איך אתם מתנהלים בתקופת החגים, למשל חנוכה, מבחינת תזונה ופעילות גופנית?
האם אתם משנים משהו בשגרת היום-יום שלכם כדי להתאים לתקופה?
מתאמנים יותר? אוכלים פחות? או ממשיכים כרגיל?

מתאמנים כרגיל.
אני אישית לא נוגע בסופגניות כי זה דוחה ברמות...
את התופעה הזאת של העלק סופגניות שמוכרים ברולדין ובמאפיית "בוטיק" ב20-25 שח ליחידה חייבים להפסיק!!!
1735209719903.png
** זה לא סופגניה זה עוגה לכל דבר!!

פלא שכל ילד חמישי בישראל נראה ככה??!!

1735210314492.png

מתאמנים כרגיל.
אני אישית לא נוגע בסופגניות כי זה דוחה ברמות...
את התופעה הזאת של העלק סופגניות שמוכרים ברולדין ובמאפיית "בוטיק" ב20-25 שח ליחידה חייבים להפסיק!!!
צפה בקובץ המצורף 100374** זה לא סופגניה זה עוגה לכל דבר!!

פלא שכל ילד חמישי בישראל נראה ככה??!!

צפה בקובץ המצורף 100376
הפוך! חנוכה זה החג היחיד שאני לא צריך להתאמץ כדי להגיע לכמות קלוריות היומית, אני יכול להיות בצום חצי יום ולהשלים הכל בהדלקת נרות!✌️

אני אישית גם לא אוכל סופגניות מטעמי שמירה על קלוריות שאני מעדיף לצרוך על מאכלים עם ערך תזונתי גבוה יותר. אבל זה כרגיל.

אופטופיק:
כשחושבים על זה: למה המאכל של חנוכה זה דווקא סופגנייה? ולמה, בניגוד לעוגה, זה חייב להיות מטוגן בשמן עמוק?

ציטוט מאתר בית חב"ד אומר:
"גם הסופגנייה וגם הלביבה מטוגנות בשמן עמוק, מה שהופך אותן למאכלים רוויי שמן, וזו בדיוק הסיבה שבגללן נבחרו לשמש כמאכלי החג שנקבע לזכר הנס הפלאי של פך השמן הטהור שהבעיר את נרות המקדש במשך שמונה ימים במקום יום אחד בלבד."

אני לא יודע בוודאות אם היה או לא היה נס פח שמן, או שזה גילגול של הטקס שערכו במכבים לאחר כיבוש בית המיקדש ומשחו בשמן את המזבח שאותו חנכו, אבל בהחלט היה מרד ובהחלט היה ניצחון וחנוכת המזבח שאותו חוגגים.

בכל אופן, חג שמח 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית