הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

באילו תוספי תזונה אתם משתמשים?

Avital Hadary

משתמש מתחיל
105
114
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
129
105
114
באיזה תוספי תזונה אתם משתמשים.png

באיזה תוספי תזונה אתם משתמשים ואילו מהם אתם מוצאים כיעילים ביותר עבורכם?
האם יש תוסף מסוים שגרם לכם לשינוי משמעותי מבחינה בריאותית/תזונתית/ספורטיבית?
נשמח לשמוע ממכם ולנהל דיון בנושא.

אני שם בצד אבקת חלבון, כי זה טריוואלי.

אז קריאטין, מולטי-ויטמין, ואומגה-3 (כי היה בזול ובאיכות בביקור האחרון בקוסטקו. יודע שאין ממש הוכחות שזה מועיל מבחינה בריאותית).

ובשביל הנפש, פעם בחודשיים-שלושה, טריפ של אסיד.
טוב יותר מכל פסיכולוג.

אני שם בצד אבקת חלבון, כי זה טריוואלי.

אז קריאטין, מולטי-ויטמין, ואומגה-3 (כי היה בזול ובאיכות, בביקור האחרון בקוסטקו. יודע שאין ממש הוכחות שזה מועיל מבחינה בריאותית).

ובשביל הנפש, פעם בחודשיים-שלושה, טריפ של אסיד.
טוב יותר מכל פסיכולוג.
אני בדיוק מכין עגלה מאתר טבע בריא כי התחלתי להתאמן לפני חודש כן שמתי כבר מבצע זוג חלבון אבל בנוגע לשאר היה לי ספק ואולי תעזור לי בבקשה
יש להם קדם אימון ב74 ב99 וב150 שקל זה הכי זול שם לעומת המשקל אריזה אבל לא ממש יודע אם לא ALFA גם טוב כי יש שם חוות דעת אך ורק על מוצרי אלפא וגם בטלפון קשה לתפוס אותם ואני תוהה אם יש טעם לשלם על אלפא 150 לעומת סופר אפקט 99 ושתיהם אותו משקל 300 גרם
גם לגבי מולטי ויטמין ואומגה 3 אשמע לשמוע תגובות של מתאמנים או משתמשים ותיקים זה די חשוב לי כי אם יש מוצר שלא באמת עוזר אני לרב לא מתפתה להתחייב על משהו שצריך לקחת יום יום ובקשר למותג נראה שבאתר שלהם אלפא הכי משתלם ברב המוצרים כי יש 1+1 אבל כנראה זה גם טריק שיווקי לא מכיר אותם או אחרים פשוט קונה מה שיותר זול לרב 😃

צפה בקובץ המצורף 99489

באיזה תוספי תזונה אתם משתמשים ואילו מהם אתם מוצאים כיעילים ביותר עבורכם?
האם יש תוסף מסוים שגרם לכם לשינוי משמעותי מבחינה בריאותית/תזונתית/ספורטיבית?
נשמח לשמוע ממכם ולנהל דיון בנושא.
חלבון לא ישראלי , קראטין נקי מונו, מולטי ויטמין אופטי מן , ארגנין , ויטמין B6 . מגנזיום גליצינאט , סידן ציטרט , Q10 / יוביקווינול בהרך 300 מלגרם. , GABA. מלטונין , 5HTP. , אבץ פיקולינט , MACA. , ויטמין D. אומגה-3. , ויטמין C . ויטמין K2, קולגן , SAME400MG , NAC. גדילן מצוי.,כורכומין , אשווגאנדה ,טהורין,חומצה אלפה ליפואית אסיד, פורמולות לאנרגיה על בסיס גראניום וכל השיט הזה לאימונים מתי שאני לא פצוע ויכול להתאמן כמו חייזר ☠️ ☠️ ☠️

חלבון לא ישראלי , קראטין נקי מונו, מולטי ויטמין אופטי מן , ארגנין , ויטמין B6 . מגנזיום גליצינאט , סידן ציטרט , Q10 / יוביקווינול בהרך 300 מלגרם. , GABA. מלטונין , 5HTP. , אבץ פיקולינט , MACA. , ויטמין D. אומגה-3. , ויטמין C . ויטמין K2, קולגן , SAME400MG , NAC. גדילן מצוי.,כורכומין , אשווגאנדה ,טהורין,חומצה אלפה ליפואית אסיד, פורמולות לאנרגיה על בסיס גראניום וכל השיט הזה לאימונים מתי שאני לא פצוע ויכול להתאמן כמו חייזר ☠️ ☠️ ☠️
איך הsame אמר לי המאמן שלי לקחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית