הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מסה - עדכון קצרצר

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
אחרי אימון חזה וכתפיים
ידיים נשארו כמעט באותו גודל 37.5 קר..
שוקל 85
188 ס"מ...
ממ.. זהו..

uitzay3jzzm3.jpg

lkzdnkod2jok.jpg

mv0mzmjmgjtw.jpg

תכנית: ABCXD ליצנית..

עוד שבועיים וחצי ואני מתחיל חיטוב עד ל-9% שומן אחרי זה ימשיך לעלות נקי נקי במסה כדי להשאר חתיך לקיץ ובחורף נתקוף שוב במסה עצבנית אבל הפעם זה יהיה לאורך כל החורף...

וויש מי לאק =]
(אני כרגע חודש וחצי במסה)

lnr2zjmzymjk.jpg

נערך לאחרונה:
אין לך מה לעבור לחיטוב...אתה 188 סמ שוקל 85, אתה תסיים חיטוב 78 ק"ג בשביל 9% ותראה כמו שרוך.

• פותח/ת השרשור
תסתכל גם על התמונות לא רק על הנתונים.. אני לא יהיה שרוך אל תדאג... ואולי גם קצת הגזמתי אני ירד למשהו כמו 10-12 אחוז.. ואז נמשיך במסה נקייה עד לחורף ואז אני יתחיל להשתגע במסה מלוכלכת... (אנחנו בקיץ כפרה)

תעלה ל95 קילו לפחות, לדעתי.

בעזרת השם במסה הבאה.. תודה =]
בינתיים הספיק לי מ67 ל85

תסתכל גם על התמונות לא רק על הנתונים.. אני לא יהיה שרוך אל תדאג... ואולי גם קצת הגזמתי אני ירד למשהו כמו 10-12 אחוז.. ואז נמשיך במסה נקייה עד לחורף ואז אני יתחיל להשתגע במסה מלוכלכת... (אנחנו בקיץ כפרה)

בעזרת השם במסה הבאה.. תודה =]
בינתיים הספיק לי מ67 ל85

אם עלית מ-67 ח"ח על השינוי! אבל שוב, אתה אולי 14% שומן, תעשה שבועיים נייטראלי עם אירובי בשביל להעיף נוזלים ואתה תהיה 12% ותחזור למסה.

למה אתה עושה abcd?
תעשה fbw עם 3 סטים לשריר גדול וסט אחד לקטן עם תרגילים מורכבים זה מספיק

מסה נחמדה רק שיש לך באמת עוד דרך לאלות... וואלה אם אני הייתי 1.88 הייתי מנסה להיות כמה שיותר מפלצתי... תנצל את זה

לא רע בכלל.
יה
חש לך 2 "אסטרטגיות"

1. לבצע חיטוב פיצוץ לקיץ
2. לעשות מאסה להעלות חזק בשריר וגם בשומן ככה להגיע ל95-100 קילו. ואז לבצע חיטוב ולרדת לאיזור ה85 עם 10 אחוז שומן משהו כזה ככה אתה תיראה הרבה יותר מרשים.

עליה במאסה נקייה היא לא הכי ריאלית לאור המסה שכבר העלית לכן כדאי לבחור בדרך וללכת איתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית