הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ווינסטרול אנטי נוזלים

death metal !!

משתמש מתחיל
26
5
נק' מוניטין:
6
26
5
שלום רב חברים אני משתמש חדש אשר עברתי כבר סייקל טסט ראשון
ורציתי לעבור לשלב יותר מתקדם נחתי מספיק ומתכנן סייקל שני :

שאלתי העיקרית היא האם וינסטרול מונע הצטברות נוזלים בסייקל מסה של דקה וטסט ?

אשמח להוסיף ולשאול אותך איך אפשר למזער את הצטברות הנוזלים?
צבירה של נוזלים זה לא משהו רע.
אני דווקא רואה בזה משהו טוב.

כל עוד הסייקל לא מוגזם ואין שימוש חריג ולא מושכל בחומרים, תמיד תהיה ספיחת נוזלים - שרירית ותת עורית - כזו או אחרת.

צמצום יכול לבוא על ידי בחירת חומרים יותר "יבשים" (לרוב נגזרות DHT למיניהן), הקפדה על אירובי מתון, תזונה מוגבלת בפחמימות ועליה הדרגתית בכמות הקלוריות.

כל זה יפה על הנייר, אך במציאות של סייקל לעיתים זה אפילו לא מתבקש ויכול להרוס.
לדוגמה, בסייקל מאסה מה נרצה יותר, צבירת מאסה או שמירה על מראה יבש? כנראה שאת האפשרות הראשונה. אז זה אומר שאת התפריט נעשיר בפחמימות במידת הצורך ולפי הגנטיקה וההתקדמות. נוכל לשלב אירובי או לבחור בחומר יבש לצד הטסט (כמו וינסטרול שנאמר פה) אך עדיין תהיה ספיחת נזולים.

אני מאמין שלא צריך "לפחד" מסייקל מאסה "רטוב" (שוב, זה סובייקטיבי ונתון לגורמים רבים) כי הרווח של סייקל כזה לעומת סייקל מאופק רב יותר ומשמעותי יותר. באותה הנשימה, סייקל חיטוב יהיה מוקפד ומותאם, כך שאת מה שצברנו בסייקל המאסה, נוכל להביא לידי ביטוי ושימור כמעט מקסימלי בחיטוב עם חומרים מתאימים יותר.

כל עוד הסייקל לא מוגזם ואין שימוש חריג ולא מושכל בחומרים, תמיד תהיה ספיחת נוזלים - שרירית ותת עורית - כזו או אחרת.

צמצום יכול לבוא על ידי בחירת חומרים יותר "יבשים" (לרוב נגזרות DHT למיניהן), הקפדה על אירובי מתון, תזונה מוגבלת בפחמימות ועליה הדרגתית בכמות הקלוריות.

לדוגמה, בסייקל מאסה מה נרצה יותר, צבירת מאסה או שמירה על מראה יבש? כנראה שאת האפשרות הראשונה. אז זה אומר שאת התפריט נעשיר בפחמימות במידת הצורך ולפי הגנטיקה וההתקדמות. נוכל לשלב אירובי או לבחור בחומר יבש לצד הטסט (כמו וינסטרול שנאמר פה) אך עדיין תהיה ספיחת נזולים.

אני מאמין שלא צריך "לפחד" מסייקל מאסה "רטוב" (שוב, זה סובייקטיבי ונתון לגורמים רבים) כי הרווח של סייקל כזה לעומת סייקל מאופק רב יותר ומשמעותי יותר. באותה הנשימה, סייקל חיטוב יהיה מוקפד ומותאם, כך שאת מה שצברנו בסייקל המאסה, נוכל להביא לידי ביטוי ושימור כמעט מקסימלי בחיטוב עם חומרים מתאימים יותר.
אוקי תודה על התשובה

סייקל מאסה זה מאסה, סייקל חיטוב זה חיטוב
כל מה שביניהם פשוט לא שווה את ההשקעה

אני רק רוצה לציין שטרן למשל, שנחשב בעיני רבים לחומר "יבש" ממש לא כך
כמובן והוא לא נגזרת DHT אלא ממשפחת NOR-19 ולמרות שלא מעלה אסטרוגן באופן ישיר (אלא פרוגסטרון ודרכו את האסטרוגן) עדיין תהיה עימו ספיחת נוזלים

• פותח/ת השרשור
1-10 testoviron 750
1-2 dbol 30
3-10 50 wini (כדורים)
פרגניל 250*2 משבוע שני עד סוף הסייקל
100/50/50/50 כלומיד
40/20/20/20 נולבדקס
מנקה לכבד כל יום כדור במשך הסייקל ,

זה סייקל תקין ?

פשוט תריץ דיבול וזהו עזוב את הויני
פרגניל עד שבוע לפני תחילת הpct
השתמש בTudca לשמירה על הכבד במינון של 1g לפחות

• פותח/ת השרשור
יש עוד אוראלים יבשים חוץ מויני
מחפש חומר יבש ,דבול לכל הסייקל מעלה אותי לא מעט נוזלים אני פשוט אעשה ויני וטסט , השאלה מספר הזריקות בשבוע 3 טסט בנוסף לויני ED אני לא אסתדר במציאת אזורים חדשים והבנתי מכמה אנשים שהזרקת ויני כואבת !
ויני בכדורים יעשה לי אותה העבודה ? מכיוון שמתפרק בכבד בשני שלבים זה לא מוריד מאיכות החומר הסופית ?

מחפש חומר יבש ,דבול לכל הסייקל מעלה אותי לא מעט נוזלים אני פשוט אעשה ויני וטסט , השאלה מספר הזריקות בשבוע 3 טסט בנוסף לויני ED אני לא אסתדר במציאת אזורים חדשים והבנתי מכמה אנשים שהזרקת ויני כואבת !
ויני בכדורים יעשה לי אותה העבודה ? מכיוון שמתפרק בכבד בשני שלבים זה לא מוריד מאיכות החומר הסופית ?
לא מוריד מאיכות החומר רק מהזמינות הביולוגית.

אתה רוצה להשתמש בוויני לעשרה שבועות?...

שלום רב חברים אני משתמש חדש אשר עברתי כבר סייקל טסט ראשון
ורציתי לעבור לשלב יותר מתקדם נחתי מספיק ומתכנן סייקל שני :

שאלתי העיקרית היא האם וינסטרול מונע הצטברות נוזלים בסייקל מסה של דקה וטסט ?
ווינסטרול לא מונע הצטברות של נוזלים... (לא שממש הבנתי למה התכוונת)

ל 8 שבועות התכוונתי להשתמש בגלל זה רציתי קיק דיבול שבועיים בהתחלה
וויני/דיבול/אנדרול לא מאוד רעילים לכבד כאוראליים. עדיין, הייתי שומר על כלל ה-6 שבועות.
אם אתה מעוניין באוראלי יחסית יבש ומאוד עוצמתי הייתי הולך על סופרדרול. קח בחשבון שמדובר בטרי-מטיל וכאן 6 שבועות יספיקו.

וויני/דיבול/אנדרול לא מאוד רעילים לכבד כאוראליים. עדיין, הייתי שומר על כלל ה-6 שבועות.
אם אתה מעוניין באוראלי יחסית יבש ומאוד עוצמתי הייתי הולך על סופרדרול. קח בחשבון שמדובר בטרי-מטיל וכאן 6 שבועות יספיקו.
סופרדרול ל-6 שב'? אתה מתבדח או שאתה שולח אותו לחתום על כרטיס אדי??

סופרדרול ל-6 שב'? אתה מתבדח או שאתה שולח אותו לחתום על כרטיס אדי??
כמה שהוא יצליח לסבול... באופן אישי הייתי הולך על 4 שבועות עם טרי-מטיל. זה גם די מורגש שלא ניתן למשוך מעבר... 😃

אני מקווה שאצליח למשוך 33 ימים שהם 5 שבועות ו-4 ימים שזה בעצם קופסא של 100 כד' סופרדרול של זנקו כאשר כל יום נלקחים 3 כדורים

אני מקווה שאצליח למשוך 33 ימים שהם 5 שבועות ו-4 ימים שזה בעצם קופסא של 100 כד' סופרדרול של זנקו כאשר כל יום נלקחים 3 כדורים
אם אני לא טועה זה ה-sd היחידי באיכות גבוהה שניתן כרגע להשיג. כל עוד ה-בק פאמפס לא מציקים ואין פגיעה בתיאבון זה המוצר הכי עוצמתי מ"ג למ"ג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית