הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוותר על אשכים ולהתחיל trt

• פותח/ת השרשור Slorpy
  • פורסם בתאריך

Slorpy

משתמש מתחיל
29
3
נק' מוניטין:
3
29
3
היי, אני בן 20( אני מתאמן כל יום רצוף כבר 5 שנים(רוצה להתחרות בפיתוח גוף), עם תזונה טובה, ושינה טובה, אבל אין לי זרע, האשכים שלי קטנים מאוד ולא נגעתי בחומרים, פניתי לרופאים ועשינו בדיקות ראינו שיש fsh נמוך (1.5) ו-LH בינוני, אז אני שאול אותם ״אוקי סגור יש בעיה בוא נעשה טיפול״, והרופאים סירבו כי הם טוענים שזה ״בטווח הנורמלי״ עכשיו אני לא גאוון, אבל נער לא צריך לחוות מקרה שלא יוצא לו זרע, והביצים שלו דומים לביצים של ילד קטן, זה פוגע לי גם באימונים אני משמין , ומאבד כוח ומסת שריר, באתי לשאול האם כבר עדיף לעשות trt נמוך כי אני כבר לא רואה את האופציה להציל את הפוריות שלי, ניסיתי כלומיד ל-10 ימים ולא היה שיפור, ולהגיד את האמת לא כזה אכפת לי כי אני סובל מזה עכשיו, כאבים נוראים וכיווץ הוא פשוט וואו לא נעים בכלל לחיות איתו, הם שלחו אותי לפסיכיאטר שכמובן לא היה לא כלום להגיד, מה אתם חושבים שכדי לי לעושת

מי צריך אשכים?!
על הדרך תתרום כליה... עזוב, שני כליות.
למה לעצור שם, מי צריך כבד, זה רק גורם מחלות לב, ובעצם תעיף את הלב.

רופאים רוצים שתחיה עד זקנה, ואז תפרנס אותם עם הניתוחים והתרופות שתצטרך, אל תיתן להם את זה. תמות צעיר ויפה.

קישור לצפייה: https://youtu.be/MRooINTjeJs?si=mq8C_IYqYcvbk-l2

אני לא חושב שפותח הפוסט מתכוון על ויתור האשכים שמערבת סכין מנתחים.
הכוונה להתחלה של TRT בגיל מוקדם בהבנה שהאשכים ינזקו.

• פותח/ת השרשור
מי צריך אשכים?!

רופאים רוצים שתחיה עד זקנה, ואז תפרנס אותם עם הניתוחים והתרופות שתצטרך, אל תיתן להם את זה. תמות צעיר ויפה.

חחחחחחח אבל יש אנשים שהם בלי אשכים ועדיין חיים את החיים, ועדיף לחיות כמו מלך ולסיים פחות מלסבול מכווצי אשכים והורמונים נמוכים כל חיי במיוחד שהחיים שלי זה גוף

אני לא חושב שפותח הפוסט מתכוון על ויתור האשכים שמערבת סכין מנתחים.
הכוונה להתחלה של TRT בגיל מוקדם בהבנה שהאשכים ינזקו.
לא היה לי ספק
חחחחחחח אבל יש אנשים שהם בלי אשכים ועדיין חיים את החיים, ועדיף לחיות כמו מלך ולסיים פחות מלסבול מכווצי אשכים והורמונים נמוכים כל חיי במיוחד שהחיים שלי זה גוף
למות צעיר ויפה.

מעניין אם בלי אשכים תסבול פחות.
אם אלוהים / טבע שם לך אותם, יש סיכוי שתסבול מלאבד אותם, המוות זה תוצאה אופטימית ביחס לסיכונים של הסבל הפוטנציאלי מטעויות כאלו.

מי צריך אשכים?!

תפסיק כבר להיות איזה ליצן... 297 ng/dl זה נחשב לטסט' נמוך. במיוחד בגיל שלו (בהנחה שהוא לא משקר).

זה שזה ב"טווח" של חלק מקופות החולים זה לא הופך את זה לתקין.

לכותב הפוסט, מציע בחום ללכת לאנדו *פרטי* עם התמחות בפוריות הגבר

תפסיק כבר להיות איזה ליצן... 297 ng/dl זה נחשב לטסט' נמוך. במיוחד בגיל שלו (בהנחה שהוא לא משקר).
לא נכנסתי לנואנסים, לוותר על איבר חיוני זה מגוכח וטפשי, על זה הגבתי.
אם יש למישהו טסט מעט נמוך, והדעה הרפואית היא לאזן את זה עם תרופות, זה דבר אחד. אבל להתחיל סייקל רציני לצבור מסת שריר הרבה מעבר להישגים טבעיים, ולוותר על האשכים, זה סיפור אחר.

לא נכנסתי לנואנסים, לוותר על איבר חיוני זה מגוכח וטפשי, על זה הגבתי.
אם יש למישהו טסט מעט נמוך, והדעה הרפואית היא לאזן את זה עם תרופות, זה דבר אחד. אבל להתחיל סייקל רציני לצבור מסת שריר הרבה מעבר להישגים טבעיים, ולוותר על האשכים, זה סיפור אחר.
הוא רשם בכותרת להתחיל trt. מסכים שבהתחלה הוא טיפה היה ילדותי והבנתי אותו לא נכון כי מי רוצה להתחיל trt כי הביצים קטנות. זה נשמע ילדותי ודבילי אבל מצד שני הוא בן 20, מתאמן ואוכל טוב ובמשקל תקין.

אבל רמות הטסט' שלו נמוכות ולכל קופה בארץ יש את הטווח ה"תקין" שלה.

כדאי שילך לאנדו או אורולוג פרטי שמתמחה בפוריות הגבר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית