הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אתם בונים את תוכנית האימונים שלכם?

Avital Hadary

משתמש מתחיל
105
114
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
129
105
114
איך אתם בונים את תוכנית האימונים שלכם.png

איך אתם בונים את תוכנית האימונים שלכם?
האם אתם משתמשים בתוכניות אימון מוכנות מראש או בונים אותן בעצמכם בהתאמה לצרכים האישיים שלכם?
האם אתם נעזרים במאמן לכתיבת תוכניות האימון? או שאולי משתמשים באפליקציות בהן האימונים מובנים מראש?
שתפו אותנו מה מצאתם שהכי יעיל עבורכם.

אני משתמש ב Hypertrophy app של Renaissance Periodization. יש שם תבניות נחמדות שנותנות בסיס לתוכנית שעליהן אני עושה קצת שינויים. במהלך התוכנית עצמה מספר הסטים משתנה בהתאם לפידבק של המשתמש ויש המלצות לגבי משקל ומספר חזרות לכל סט.

אני משתמש ב Hypertrophy app של Renaissance Periodization. יש שם תבניות נחמדות שנותנות בסיס לתוכנית שעליהן אני עושה קצת שינויים. במהלך התוכנית עצמה מספר הסטים משתנה בהתאם לפידבק של המשתמש ויש המלצות לגבי משקל ומספר חזרות לכל סט.
יקר אבל לא ? כמה אתה משלם ?

יקר אבל לא ? כמה אתה משלם ?
יקר זה עניין יחסי. היא עלתה לי 250$ לשנה שזה 21$ לחודש. אני אישית מוכן לשלם סכום כזה עבור כלי עזר טוב שמקדם אותי.
אחרי שימוש של יותר מחצי שנה לדעתי האפליקציה הזאת לא שווה את הכסף ואינה מהווה כלי עזר טוב מספיק.
אז מסכים איתך שלדעתי היא יקרה ביחס למה שהיא נותנת אבל כמו שאמרתי 20$ בחודש עבור כלי טוב זה סכום שאני מוכן לשלם.

יקר זה עניין יחסי. היא עלתה לי 250$ לשנה שזה 21$ לחודש. אני אישית מוכן לשלם סכום כזה עבור כלי עזר טוב שמקדם אותי.
אחרי שימוש של יותר מחצי שנה לדעתי האפליקציה הזאת לא שווה את הכסף ואינה מהווה כלי עזר טוב מספיק.
אז מסכים איתך שלדעתי היא יקרה ביחס למה שהיא נותנת אבל כמו שאמרתי 20$ בחודש עבור כלי טוב זה סכום שאני מוכן לשלם.
מכיר אולי אחת אחרת שכן מספיק טובה(לא חשוב המחיר)?

אם לא חשוב המחיר למה לא ללכת לליווי של איש מקצוע שיראה אותך פרונטלית
ויעשה איתך תהליך שמתאים לך?
יש כמה סיבות.
בעיקרון מתאמן לבד עם אבא שלי(בן 70) בחדר כושר משלי.
אז כבר נראה לי קצת בעייתי ואולי לא..

דבר נוסף אפליקציה יקרה ככל שתהיה, בחיים לא תגיע למחיר של מאמן אישי ואולי תדע ליצור תוכניות טובות יותר ואולי לא..

כן חושב על מאמן אישי בעיקרון, בעיקר לטכניקה של כמה דברים.

בעיקרון מתאמן לבד עם אבא שלי(בן 70) בחדר כושר משלי.
אז כבר נראה לי קצת בעייתי ואולי לא..
לא רואה איפה זה בעייתי
דבר נוסף אפליקציה יקרה ככל שתהיה, בחיים לא תגיע למחיר של מאמן אישי ואולי תדע ליצור תוכניות טובות יותר ואולי לא..
ובחיים לא תיתן תמורה של מאמן טוב שמכיר אותך
כן חושב על מאמן אישי בעיקרון, בעיקר לטכניקה של כמה דברים.
גם זה נשמע כמו השקעה חכמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית