הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו יכול להסביר לי מהם הפחמימותשיש בחמאת בוטנים

yoni2000

משתמש מתחיל
292
29
נק' מוניטין:
-46
292
29
ראיתי דבחמאת בוטנים גם הטבעית יש 12 גרם פחמימה ל 100 גרם.
מישהו יכול להסביר לי מזאת הפחמימה הזאת?

• פותח/ת השרשור
פחמימה רדיואקטיבית ששורפת לך שריר והופכת אותו לשומן בטני
מה זה יכול להיות? פחמימה זה סוכר
אבל ממתי לבוטנים יש פחמימה?
ואם אני רוצה לאכול את השומן בשיבולת בלי פחמימה

אבל ממתי לבוטנים יש פחמימה?
ואם אני רוצה לאכול את השומן בשיבולת בלי פחמימה
מה לעזאזל מה אתה רציני ?
להבין למה יש בבוטנים פחמימה צריך להיכנס לדברים שקשורים לביולגיה
זה ידוע שבבוטנים שיש פחמימה. בכל פחמימה, לא משנה או מורכב או לא יש סוכר בסופו של יום. הרי שפחמימה מורכבת מסוכרים.
חד סוכר, דו סוכרים ורב סוכרים.

• פותח/ת השרשור
תצטרך לעבוד קשה בשביל זה. או שאפשר פשוט לקנות שמן בוטנים.
השאלה היא - למה שתעשה את זה?
אז שבן אדם עושה דייטת שומנים בלי פחמימות
הוא בעצן כן אוכל פחמימות מהחמאת בוטנים..
ואפילו באבוקדו ראיתי שיש פחמימה ולא מעט..
17 גרם פחמימה ל100 גרם

נדיר מאוד להגיע למצב של "דיאטה בלי פחמימות", לרוב הכוונה היא שיהיו מעט פחמימות כמו בדיאטה דלה בפחמימות או קטוגנית.

ואפילו באבוקדו ראיתי שיש פחמימה ולא מעט..
17 גרם פחמימה ל100 גרם
בקיטו, "ללא פחמימה", אתה יכול להגיע עד ל30-50 גרם פחמימה בערך אבל רק מירקות וכמובן משומן שיש בו קצת כמו חמאת בוטנים, אבוקדו וכו'

• פותח/ת השרשור
השאלה למה בכלל לעשות סייקלים של פחמימה/שומן. זה לא מניב תועלת מיוחדת.
ברור שזה עוזר.
אתה עושה היום עם העמסת פחמימה.
ואז כדישהגוף לא יגיע לעובר פחמימה בשריריל ויתחיל להפוך את הפחמימות לשומן אתה עושה ימי הפסקה ובהם צורך שומן כדי לשמור על אוץו מאזןקלוריות..

ברור שזה עוזר.
ואז כדישהגוף לא יגיע לעובר פחמימה בשריריל ויתחיל להפוך את הפחמימות לשומן אתה עושה ימי הפסקה ובהם צורך שומן כדי לשמור על אוץו מאזןקלוריות..
פשוט מיותר להמנע מפחמימה שאתה מתאמן…

ברור שזה עוזר.
"ברור שזה עוזר"
בהצלחה שיהיה לך, תוצאות אתה לא תשיג אם תהיה בראש הזה שמאמין להרבה בולשיט.
תמשיך להתעלם מההודעות גם שאני ועוד כמה רושמים לך, יביא אותך רחוק.
בן 27, מתנהג כמו ילד קטן כאן.
נמצא בפורום ב2018 ורואים שאתה לא מקשיב כאן בפורום לאף אחד.
אין לך תוצאות בגלל זה אתה חוזר לפה ומנסה לשאול אבל אתה חושב שאנחנו אומרים דברי שקר, וכרגע אתה נמצא בלופ כזה - שואל שאלות, לא מסכים עם מה שרושמים, מאמין לבולשיט שאתה רואה במקומות אחרים, לא משיג תוצאות ואז חוזר בחזרה לכאן.

ברור שזה עוזר.
upload_2021-12-25_13-49-24.png

• פותח/ת השרשור
"ברור שזה עוזר"
בהצלחה שיהיה לך, תוצאות אתה לא תשיג אם תהיה בראש הזה שמאמין להרבה בולשיט.
תמשיך להתעלם מההודעות גם שאני ועוד כמה רושמים לך, יביא אותך רחוק.
בן 27, מתנהג כמו ילד קטן כאן.
נמצא בפורום ב2018 ורואים שאתה לא מקשיב כאן בפורום לאף אחד.
אין לך תוצאות בגלל זה אתה חוזר לפה ומנסה לשאול אבל אתה חושב שאנחנו אומרים דברי שקר, וכרגע אתה נמצא בלופ כזה - שואל שאלות, לא מסכים עם מה שרושמים, מאמין לבולשיט שאתה רואה במקומות אחרים, לא משיג תוצאות ואז חוזר בחזרה לכאן.
אני בכלל לא מאמין שאני עונה לי אסל בכל זאת בכמה מילים ,
כנראה ורוב הסיכויים שהגוף שלי יותר טוב ממך תתפלא,
אלא אם כן אתה לא טבעי ואז אתה עובר אותי, אני יהיה ממשבהלם אם יש לך גוף יטתר טוב ממני אחרי כל הידע הדל שלך ,בקיצור אני לא אמשיך את השיחה ואני אשמח אם לא תגיב לי יותר לפוסטים שאני מעלה
תודה

אני בכלל לא מאמין שאני עונה לי אסל בכל זאת בכמה מילים ,
אלא אם כן אתה לא טבעי ואז אתה עובר אותי, אני יהיה ממשבהלם אם יש לך גוף יטתר טוב ממני אחרי כל הידע הדל שלך ,בקיצור אני לא אמשיך את השיחה ואני אשמח אם לא תגיב לי יותר לפוסטים שאני מעלה
תודה
זה לא משנה את העובדה שאתה מחזיק במידע מוטעה ומתעסק בבולשיט חסר משמעות ב99,9% מהאשכולות שאתה פותח

תודה
לפי מה שאני רואה הידע שלי רחב יותר משלך.
אם אתה לא יודע שבאבוקדו או בוטנים יש פחמימה זה אומר משהו, לא ?
אם אתה מאמין בשטויות שרשמת כאן אפילו על זה שאתה עושה יום אחד פחמימה ויום אחד שומן אז גם זה אומר משהו..
ולא בדיוק מעניין מבחינתי מראה של גוף, כי כנראה מבחינתך שחיף עם קוביות נראה יותר טוב ממני כנראה.
וארד לרמה שלך, אין בעיה - תוצאות השגתי, הרמתי משקלים לא קשים יחסית והיד עוד נטויה.
לגבי תזונה אני נהנה מהחיים ונשאר בריא בטווח של אחוז שומן נורמלי.
תגיד מה שאתה רוצה בישביל אולי לצאת יותר "חכם" או משהו כזה, בסופו של יום אתה לא משיג תוצאות עם הברו-סיינס שאתה מפרסם פה.
אני לעומתך, למדתי בפורום כאן המון ואני עדיין לומד.

אם אתה מאמין בשטויות שרשמת כאן אפילו על זה שאתה עושה יום אחד פחמימה ויום אחד שומן אז גם זה אומר משהו..
ולא בדיוק מעניין מבחינתי מראה של גוף, כי כנראה מבחינתך שחיף עם קוביות נראה יותר טוב ממני כנראה.
וארד לרמה שלך, אין בעיה - תוצאות השגתי, הרמתי משקלים לא קשים יחסית והיד עוד נטויה.
תגיד מה שאתה רוצה בישביל אולי לצאת יותר "חכם" או משהו כזה, בסופו של יום אתה לא משיג תוצאות עם הברו-סיינס שאתה מפרסם פה.

ואף לא התייחסות אחת לטענה העיקרית, הגוף שלו יותר טוב משלך

מה שמשנה זה רוחב הגב

• פותח/ת השרשור
למדת ואני מבין שאתהשמןמהתגובה הזאת..
אז אולי בכל אופן אתה טועה לגבי הסוכר? 😃
תקשיב אתה חייב לרדת מהעץ שטיפסת ולהבין
אם בן אדם שואל שאלות זה לא אומר שאין לו ידע אלא שהוא מנסה לראות דעות של אחרים ולהבין את הנושא יותר לעומק, ככה פועל המדע שלא יודעים משהו לעומקו מנסעם להבין , בניגוד לגישה שלך שאתה אוהב להגיד שאתה הכי חכם ויודע הגל וחושב שאתה גברי שאתה יורד פה בהודעות על אנשים כמו ילד קטן ככה לא תגיע רחוק.
ועזוב דיבורים בא נראה תמונות שלח תמונה שלך אני אשלח את שלי ונראה לי יש יותר מסת שריר ואחוז שומן יותר קטן, ונראה אם אכן יש לך ידע נרחב כמו שאתה טוען ויורד ףה על כל אחד שפותח פוסט.
ושוב אני אגיד אל תגיב לי יותר בפוסטים עתיידים שאני אפתח ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית