עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"תועלת מיוחדת" זה באמת לא מניב. אבל מניסיון אישי אני יודע להגיד שחיטוב בדיאטה קיטוגנית הרבה יותר קל לי. אני מתעסק הרבה פחות בלספור פחמימות וקלוריות, אחרי 12-14 ימי הסתגלות יש לי מלא אנרגיה ובלי דאונים אחרי מנת פחמימות גדולה, יש מראה מאוד יבש במהלך החיטוב שזה בונוס נחמד.השאלה למה בכלל לעשות סייקלים של פחמימה/שומן. זה לא מניב תועלת מיוחדת.
אני אגיב על מה שאני רוצה, זה אתר ציבורי בפעם האחרונה שבדקתי.למדת ואני מבין שאתהשמןמהתגובה הזאת..
אז אולי בכל אופן אתה טועה לגבי הסוכר? 😃
תקשיב אתה חייב לרדת מהעץ שטיפסת ולהבין
אם בן אדם שואל שאלות זה לא אומר שאין לו ידע אלא שהוא מנסה לראות דעות של אחרים ולהבין את הנושא יותר לעומק, ככה פועל המדע שלא יודעים משהו לעומקו מנסעם להבין , בניגוד לגישה שלך שאתה אוהב להגיד שאתה הכי חכם ויודע הגל וחושב שאתה גברי שאתה יורד פה בהודעות על אנשים כמו ילד קטן ככה לא תגיע רחוק.
ועזוב דיבורים בא נראה תמונות שלח תמונה שלך אני אשלח את שלי ונראה לי יש יותר מסת שריר ואחוז שומן יותר קטן, ונראה אם אכן יש לך ידע נרחב כמו שאתה טוען ויורד ףה על כל אחד שפותח פוסט.
ושוב אני אגיד אל תגיב לי יותר בפוסטים עתיידים שאני אפתח ..
אתה טועה, נחמד לראות שאתה ממשיך בהתנהגות של ילד קטן למרות שאתה בן 27.שאתהשמןמהתגובה הזאת..
קיטו זה נהדר. אישית הרגשתי יותר רענן ביום יום, פחות עייף ועם יותר אנרגיה."תועלת מיוחדת" זה באמת לא מניב. אבל מניסיון אישי אני יודע להגיד שחיטוב בדיאטה קיטוגנית הרבה יותר קל לי. אני מתעסק הרבה פחות בלספור פחמימות וקלוריות, אחרי 12-14 ימי הסתגלות יש לי מלא אנרגיה ובלי דאונים אחרי מנת פחמימות גדולה, יש מראה מאוד יבש במהלך החיטוב שזה בונוס נחמד.
אתה כל פעם לוקח את האשכולותשלי לשיחותלא קשורות ובגללך האשכול נהרס.אני אגיב על מה שאני רוצה, זה אתר ציבורי בפעם האחרונה שבדקתי.
אתה טועה, נחמד לראות שאתה ממשיך בהתנהגות של ילד קטן למרות שאתה בן 27.
אני לא על שום עץ ושום כלום, לא אומר שאני הכי חכם כי אני לא, אני גבר ולא חושב שאני גבר :/
אתה פותח כל הזמן פוסטים למרות שכולנו מנסים לעזור לך וכל פעם מחדש אתה לא לומד, אתה חוזר עם ברו סיינס חדש. אתה לא לוקח מה שכותבים לך לתשומת לבך, אתה מתעלם בסופו של יום.
אגב, להתעסק בלמי "יש יותר גדול" לא מעניין אותי, זה התנהגות של ילד קטן. הדבר האחרון שמעסיק אותי בדיון עם אנשים אחרים.
קיטו זה נהדר. אישית הרגשתי יותר רענן ביום יום, פחות עייף ועם יותר אנרגיה.
האשכול נהרס מהברוסיינס הראשון שהגבת כאן.אתה כל פעם לוקח את האשכולותשלי לשיחותלא קשורות ובגללך האשכול נהרס.
שוב אבקש אל תגיב באשכולות..
אבל זה הופך לשומן עחיחמאת בוטנים עושה פאמפ... 12 גרם סוכר...נכנס לתאים
סתם שאלה, אתה בטוח שאתה בן 27? תגובה של ילד בן 13 שנעלב ואומר בחזרה "יא שמן"למדת ואני מבין שאתהשמןמהתגובה הזאת..
אבל פותח השרשור מדבר על משהו שונה, יום אחד דל פחמימה, יום הבא דל שומן וחוזר חלילה, כדי "שהפחמימה לא תהפוך לשומן" או משהו"תועלת מיוחדת" זה באמת לא מניב. אבל מניסיון אישי אני יודע להגיד שחיטוב בדיאטה קיטוגנית הרבה יותר קל לי. אני מתעסק הרבה פחות בלספור פחמימות וקלוריות, אחרי 12-14 ימי הסתגלות יש לי מלא אנרגיה ובלי דאונים אחרי מנת פחמימות גדולה, יש מראה מאוד יבש במהלך החיטוב שזה בונוס נחמד.
עניתי ספציפית ליובל.אבל פותח השרשור מדבר על משהו שונה, יום אחד דל פחמימה, יום הבא דל שומן וחוזר חלילה, כדי "שהפחמימה לא תהפוך לשומן" או משהו
זאת אומנם לא הכוונה של פותח הפוסט, אבל זאת דרך מצוינת לשמור על הרכב גוף טוב לאורך תקופה ארוכה.
זאת בדיוק הכוונה שלי..עניתי ספציפית ליובל.
לגבי משחק עם השומן/פחמימות זה משהו שעשיתי עד לא מזמן כשהנפח באימונים שלי לא היה גבוה כמו עכשיו.
בימי אימון יותר פחמימה, בימי מנוחה פחות פחמימה ובמקום שומן.
זאת אומנם לא הכוונה של פותח הפוסט, אבל זאת דרך מצוינת לשמור על הרכב גוף טוב לאורך תקופה ארוכה.
איך המשחק בין פחמימה לשומן עוזר לשמור על הרכב גוף טוב יותר מאשר כמויות קבועות של פחמימה ושומן על אותה כמות קלוריות?לגבי משחק עם השומן/פחמימות זה משהו שעשיתי עד לא מזמן כשהנפח באימונים שלי לא היה גבוה כמו עכשיו.
בימי אימון יותר פחמימה, בימי מנוחה פחות פחמימה ובמקום שומן.
זאת בדיוק הכוונה שלי..
פשוט אף אחד פה בפורום לא מכיר את זה כנראה.
זה מזהו דיי ידועזה נקרה carb cyclingאף אחד לא מכיר את זה כי אלו שטויות חסרות ביסוס.
שתביא רפרנס להתייחס אליו אולי נוכל לעזור.
בנתיים אתה ממשיך לפתוח כל שבוע שירשור חדש עם אותה השאלה רק בנוסח אחר.
זה מזהו דיי ידועזה נקרה carb cycling
אבל הכל טוב הזילזול המתנשא של הפורום פה באמת לא מזיז לי,
הבנתי שאנשים פה לא באמת מבינים על מה הם מדברים
בהצלחה
בגלל שאני מגיע בגישה של הפורום הזה,למה לא לתת רפרנס למה שאתה מדבר עליו ולהמשיך לדבר מסביב על כמה כולם מתנשאים ולא מבינים כלום?
באמת אני לא מבין למה אבל זה מרגיש כאילו אתה מנסה להימנע מדיון ומחפש מישהו שיבוא ויגיד לך ״אתה צודק״.
בגלל שאני מגיע בגישה של הפורום הזה,
ואיך שמתנהגים אלי אני מחזיר,
מאז שאני פותח פה אכולות כולם פה במיוחד משתמש אחד שאני לא רוצה להזכיר את שמו , מדברים בצורה מתנשאת כאילו הם מבינים יותר מכולם , חושבים שבגלל שאני שואל שאלות כדי לראות דעות שונות ובפרופיל שחי כתוב משתמש מתחיל, חושבים שאני התחלתי להתאמן אתמול , שלמעשה אני 10 שנים בתחום עם עבר תחרותי...
התנהגות של ילד קטן Just saying.ואיך שמתנהגים אלי אני מחזיר,
אני ממש לא מדבר בצורה מתנשאת, בכל אשכול מחדש שלך אני עונה לך בצורה רגילה לחלוטין וגם בשאר התגובות שלי זה ממש לא מתנשא. זה להיות ריאלי. יש לי יותר ידע ממך בוודאות אבל יש לי פחות ידע מכמות נכבדת כאן של אנשים.מאז שאני פותח פה אכולות כולם פה במיוחד משתמש אחד שאני לא רוצה להזכיר את שמו , מדברים בצורה מתנשאת כאילו הם מבינים יותר מכולם , חושבים שבגלל שאני שואל שאלות כדי לראות דעות שונות ובפרופיל שחי כתוב משתמש מתחיל, חושבים שאני התחלתי להתאמן אתמול , שלמעשה אני 10 שנים בתחום עם עבר תחרותי...
מאז ומעולםאבל ממתי לבוטנים יש פחמימה?
אמת. אבל זאת לא מילה גסה גם בתפריט קטוגני, אפשר לשלב במידהאז שבן אדם עושה דיאטת שומנים בלי פחמימות, הוא בעצם כן אוכל פחמימות מהחמאת בוטנים
פחות מ-10 גרם, כאין וכאפס בהשוואה ליתרונותיו התזונתיים והשפעתו הדלה על רמת הסוכר בדם.אפילו באבוקדו ראיתי שיש פחמימה ולא מעט..
17 גרם פחמימה ל100 גרם
במצבים של "אובר פחמימה" חלק מעודפי הגלוקוז מתאחסן כחומצות שומן ברקמות, אבל מאזן קלורי לא תלוי במאקרו כזה או אחר, אלא מקלוריות בלבד.כדי שהגוף לא יגיע לעובר פחמימה בשרירים ויתחיל להפוך את הפחמימות לשומן אתה עושה ימי הפסקה ובהם צורך שומן כדי לשמור על אותו מאזן קלוריות..
אפשר להבין את הרעיון התיאורטי שמאחורי הגישה הזאת, אבל המחקר מאוד בתול בנושא הרכב הגוף.זה משהו דיי ידוע זה נקרא carb cycling
תודה על התשובה,מאז ומעולם
אמת. אבל זאת לא מילה גסה גם בתפריט קטוגני, אפשר לשלב במידה
פחות מ-10 גרם, כאין וכאפס בהשוואה ליתרונותיו התזונתיים והשפעתו הדלה על רמת הסוכר בדם.
מכל מקום, לא הייתי מציע לשאוף להגיע ל-0 פחמימה, מכמה סיבות:
1. מידת האפקטיביות של אותה מניפולציה תהיה זהה גם בתפריט דל פחמימה
2. זה כמעט בלתי אפשרי
3. פחמימה היא המקור העיקרי לסיבים ומיקרו-נוטריאנטים שחיוניים לכל אחד ובכל דיאטה
במצבים של "אובר פחמימה" חלק מעודפי הגלוקוז מתאחסן כחומצות שומן ברקמות, אבל מאזן קלורי לא תלוי במאקרו כזה או אחר, אלא מקלוריות בלבד.
שני דברים שונים בתכליתם.
אפשר להבין את הרעיון התיאורטי שמאחורי הגישה הזאת, אבל המחקר מאוד בתול בנושא הרכב הגוף.
התרומה להרכב הגוף, אם קיימת כזו, עדיין לא ידועה מספיק, וכרגע הידע הקיים הוא אנקדוטלי.
זה מאוד מזכיר תזונה קטוגנית, למעשה אותו מנגנון, רק לפרקי זמן.
בכל מקרה, למטרות ירידה במשקל תעבוד לפי חוקי התרמודינמיקה - גרעון קלורי תמיד עובד.
הגוף ממילא במצב קטבולי כל הזמן, הדבר היחידי שיכול להיות טוב בדל פחמימה הוא שיפור הרגישות לאינסולין שיכול לעודד ליפוליזה בתנאים מסוימים.הם טוענים שבגלל שבימים שאתה עושה low carb אז הגוף במצב קטבולי ולכן לא יכול לצבור שומן
הגוף יודע ליצור אנרגיה ולהמיר לגליקוגן גם מחלבון, לא רק מפחמימה.ואז שאתה עושה high carb day כל הפחמימות הולכות ישר לשריר בגלל שאין שם עכשיו גליקוגן..
בד"כ עליה במסת הגוף גוררת איתה עליה של שומן וגם שריר, כן נשמע לי הגיוני לעלות מעט מאוד בשומן, פרקטית זה יכול לעבוד.זה נראה לך הגיוני שגם שאתה במאזן קלורי חיובי עדיין לא צוברים שומן ?