עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יפה אמרתנ, לםי מה שהבנתיביימים שאתה ב low carb הגוף חףלא שורף שריר ולוקח את האנרגיה מהפחמימות שנמצאות בשריר שאכלתי בhigh day.הגוף ממילא במצב קטבולי כל הזמן, הדבר היחידי שיכול להיות טוב בדל פחמימה הוא שיפור הרגישות לאינסולין שיכול לעודד ליפוליזה בתנאים מסוימים.
זה גם יכול לעבוד לרעתך, אם תגיע לרמת סוכר נמוכה בדם, הגוף יפריש קורטיזול שיתחיל בפירוק רקמות שריר לטובת ייצור אנרגיה (גליקוגן).
שומן מצטבר בהינתן עודף קלורי, שהוא סך הפלוס הקלורי, לא משנה מאיפה יבואו הקלוריות.
הגוף יודע ליצור אנרגיה ולהמיר לגליקוגן גם מחלבון, לא רק מפחמימה.
אמנם פחמימה הוא המקור העיקרי, אבל במצב של מאגרי גליקוגן נמוכים הכבד מסנתז גלוקוז מחומצות אמינו, שמתאחסן כגליקוגן.
בד"כ עליה במסת הגוף גוררת איתה עליה של שומן וגם שריר, כן נשמע לי הגיוני לעלות מעט מאוד בשומן, פרקטית זה יכול לעבוד.
כמה מתוך המשקל שעלית יהיה שומן/שריר תלוי בגנטיקה שלך, הפלוס הקלורי, שגרת האימונים והשינה וכמות החלבון.
יפה אמרתנ, לםי מה שהבנתיביימים שאתה ב low carb הגוף חףלא שורף שריר ולוקח את האנרגיה מהפחמימות שנמצאות בשריר שאכלתי בhigh day.
אני עכשיו מנסה את זה נראה מה יקרה לגוף ,
האמת אני שבוע בתוך זה ונראה קצת יותר חטוב
עזוב אחיתראה מה עשית @Ben2648 🤦♂️
תראה מה עשית @Ben2648 🤦♂️
תעדכןאני עכשיו מנסה את זה נראה מה יקרה לגוף
הא תותחים מאסטרים בכושר.תעדכן
טוב. זורם אתך על זה אנשים פה לא מבינים על מה הם מדברים.זה מזהו דיי ידועזה נקרה carb cycling
אבל הכל טוב הזילזול המתנשא של הפורום פה באמת לא מזיז לי,
הבנתי שאנשים פה לא באמת מבינים על מה הם מדברים
בהצלחה
הגוף שלנו לא עובד "במשמרות בסופר".יפה אמרתנ, לםי מה שהבנתיביימים שאתה ב low carb הגוף חףלא שורף שריר ולוקח את האנרגיה מהפחמימות שנמצאות בשריר שאכלתי בhigh day.
אני עכשיו מנסה את זה נראה מה יקרה לגוף ,
האמת אני שבוע בתוך זה ונראה קצת יותר חטוב