הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראד ואנאבר

iProjectarmy

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
אהלן לכולם אני בלי ידע בנושא הסטרואידים, בן 24 מתאמן שלוש שנים. קניתי ראד 140 ואנאבר, האם השילוב שלהם טוב? יש לכם נקודות חשובות שיכולות לעזור לי עם הנושא? בלי ידע בכלל
מודה על כל תשובה

תשובה נבחרת
הבנתי...אתה מה מטרה שלך לסייקל?
רציתי לעשות מיני קאט לאיזה חודש ואז להתחיל במסה אחי, אני אחרי הורדה רצינית במשקל יש לי מסת שריר נחמדה אבל אני קצת תקוע בשלב של השמן רזה(אולי גם בגלל עור עודף אחרי הירידה) 73 קילו על 1.74
כן ממליץ לך לקרוא בפורום את כל המאמרים בנושא סטרואידים וגם סארמס (ראד 140) להבין מה זה טסט' בזריקה חומר בסיס. לקרוא על שיקום PCT ועל תופעות לוואי ומניעה שלהם.

• פותח/ת השרשור
כן ממליץ לך לקרוא בפורום את כל המאמרים בנושא סטרואידים וגם סארמס (ראד 140) להבין מה זה טסט' בזריקה חומר בסיס. לקרוא על שיקום PCT ועל תופעות לוואי ומניעה שלהם.
אהלן אחי, יש לך אולי לשלוח לי קישור למאמר שמלמד את הבייסיק? אני לא מצליח למצוא הכל במושגים גבוהים
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ובלי קשר אח, השילוב של הראד והאנאבר הוא בסדר? הבנתי שיש שילובים לא מומלצים

ראד140 שעובד עושה עבודה טובה בשילוב של טסט בזריקה. חסרונות התפקודי כבד מראד עולים מאוד יותר מסטרואידים.
המאמרים בפורום זה הידע שאתה צריח.

• פותח/ת השרשור
ראד140 שעובד עושה עבודה טובה בשילוב של טסט בזריקה. חסרונות התפקודי כבד מראד עולים מאוד יותר מסטרואידים.
המאמרים בפורום זה הידע שאתה צריח.
שאלה אחרונה אח , אם אזמין סאמי 400 / נאק / ליבר זה יעשה את העבודה בלשמור על הכבד מפני הראד?

לא זה לא ישמור לך על כלום , למה בכלל אתה רוצה להשתמש בזה ? יותר מזה נותנים פה אוקי לשימוש בסטרואידים כאילו מה אגיד לך זה סוכריות

תקשיב אתה תקח נניח טסט אנאבר ואדם יהיה לך תוצאות בשמיים מה תעשה שתרד מזה איך תרגישי איך יהיה המדדים שלך בבדיקות דם
זה אתה לא חושב
לעלות על מטוס אפשר השאלה אם אתה יודע איך לנחות

• פותח/ת השרשור
לא זה לא ישמור לך על כלום , למה בכלל אתה רוצה להשתמש בזה ? יותר מזה נותנים פה אוקי לשימוש בסטרואידים כאילו מה אגיד לך זה סוכריות

תקשיב אתה תקח נניח טסט אנאבר ואדם יהיה לך תוצאות בשמיים מה תעשה שתרד מזה איך תרגישי איך יהיה המדדים שלך בבדיקות דם
זה אתה לא חושב
לעלות על מטוס אפשר השאלה אם אתה יודע איך לנחות
אתה לא השתמשת/משתמש בחיים? אם כן אז אל תטיף לי גבר, בן אדם שאל שאלה ואם לא בא לך לענות לעניין אל תענה בכלל.

עניתי לך כי אני מבין ממש "מעט "
ואומר לטובתך תחשוב טוב לפני שאתה מתחיל
ולשאלתך לקחת את שניהם זה לא חכם
שניהם יעלו לך את התפקודי כבד

• פותח/ת השרשור
עניתי לך כי אני מבין ממש "מעט "
ואומר לטובתך תחשוב טוב לפני שאתה מתחיל
ולשאלתך לקחת את שניהם זה לא חכם
שניהם יעלו לך את התפקודי כבד
ענית לי בצורה מתנשאת ולא מועילה, כמו בן אדם מעשן שאומר לחבר שלו אל תתחיל. כבר התחלתי , אם לא בא לך לעזור אז פשוט אל תכתוב כלום ואם כן בא לך לעזור אז תכתוב מה יעזור לשמור על הכבד

כדבר ראשון הייתי שואל אם באמת הגעת למצב שאתה לא מתקדם כטבעי ורוצה להתחיל את הדרך על חומרים.
הרבה אנשים אומרים זה די נגעת נסעת וחשוב מאוד לעשות את זה כמה שאפשר בריא.

ממליץ במיוחד אם מדובר על סייקל ראשון להתייעץ עם מאמנים שידועים שמלווים אנשים בסייקל ועם ניסיון.
יש הרבה כאלה בשוק שיוכלו לבנות לך משהו מאוזן וטוב לסייקל ראשון וגם להיות איתך במהלך הדרך בתשלום כמובן.

ככלל אצבע אני אמליץ לך בחום לעשות סייקל ראשון רק של טסט נקי 250 מ"ג בשבוע שמזה את תראה תוצאות מעולות עם תופעות לוואי מאוד מינוריות באופן יחסי.
RAD וכל האורליים באופן כללי המינוס הגדול שלהם זאת רעילות גבוהה מאוד לכבד וגם השבתה של הציר ההורמונלי אם לוקחים את הדברים הלא נכונים בכמויות הלא נכונות אז הייתי נזהר מזה.

זה עולם שלם שצריך לחקור עליו הרבה מאוד לפני שאתה נכנס אליו אז אולי שווה לקרוא ולחקור עוד קצת.

• פותח/ת השרשור
כדבר ראשון הייתי שואל אם באמת הגעת למצב שאתה לא מתקדם כטבעי ורוצה להתחיל את הדרך על חומרים.
הרבה אנשים אומרים זה די נגעת נסעת וחשוב מאוד לעשות את זה כמה שאפשר בריא.

ממליץ במיוחד אם מדובר על סייקל ראשון להתייעץ עם מאמנים שידועים שמלווים אנשים בסייקל ועם ניסיון.
יש הרבה כאלה בשוק שיוכלו לבנות לך משהו מאוזן וטוב לסייקל ראשון וגם להיות איתך במהלך הדרך בתשלום כמובן.

ככלל אצבע אני אמליץ לך בחום לעשות סייקל ראשון רק של טסט נקי 250 מ"ג בשבוע שמזה את תראה תוצאות מעולות עם תופעות לוואי מאוד מינוריות באופן יחסי.
RAD וכל האורליים באופן כללי המינוס הגדול שלהם זאת רעילות גבוהה מאוד לכבד וגם השבתה של הציר ההורמונלי אם לוקחים את הדברים הלא נכונים בכמויות הלא נכונות אז הייתי נזהר מזה.

זה עולם שלם שצריך לחקור עליו הרבה מאוד לפני שאתה נכנס אליו אז אולי שווה לקרוא ולחקור עוד קצת.
תודה על התשובה המפורטת אח, התחלתי כבר אתמול לקחת ראד ואנאבר , הבנתי שכדאי תוך כדי הסייקל לקחת גם נאק וכשאסיים לקחת tudca, יש לך רעיון למאמן מסויים שאפשר לדבר איתו על זה? לא מכיר פשוט

תודה על התשובה המפורטת אח, התחלתי כבר אתמול לקחת ראד ואנאבר , הבנתי שכדאי תוך כדי הסייקל לקחת גם נאק וכשאסיים לקחת tudca, יש לך רעיון למאמן מסויים שאפשר לדבר איתו על זה? לא מכיר פשוט
מה המטרה שלך בסייקל הזה? אנאבר למשל זה יותר לחיטוב...דבר שני למה דווקא החומרים האלו בחרת ? כי לסייקל ראשון לוקחים בדרכ טסט ארוך וזהו (נותן תוצאות מעולות) ..יש לך בעיה עם זריקות? לכן בחרת כדורים? ולגבי הבחור שרשם לך ואמרת לו שהוא הגיב לך בצורה מתנשאת סתם שתדע שהוא מבין המון על חומרים והוא הגיב לך לטובתך זה בנאדם עם ניסיון של שנים בתחום הכושר...אז קח בחשבון שמה שהוא מגיב לך זה מתוך הידע שהוא צבר במהלך השנים ולא מתוך התנשאות או זלזול בך
אה ומשהו באמת חשוב לגבי הכבד עדיף כמה שפחות חומרים אוראליים הם מאוד פוגעים בכבד שתדע לך וכבד זה לא צחוק ולא משחק יש לך נאק טודקה וכו שעוזרים לשמור על הכבד אבל כן הייתי ממליץ לך לא להתפרע עם יותר מידי אוראליים

• פותח/ת השרשור
מה המטרה שלך בסייקל הזה? אנאבר למשל זה יותר לחיטוב...דבר שני למה דווקא החומרים האלו בחרת ? כי לסייקל ראשון לוקחים בדרכ טסט ארוך וזהו (נותן תוצאות מעולות) ..יש לך בעיה עם זריקות? לכן בחרת כדורים? ולגבי הבחור שרשם לך ואמרת לו שהוא הגיב לך בצורה מתנשאת סתם שתדע שהוא מבין המון על חומרים והוא הגיב לך לטובתך זה בנאדם עם ניסיון של שנים בתחום הכושר...אז קח בחשבון שמה שהוא מגיב לך זה מתוך הידע שהוא צבר במהלך השנים ולא מתוך התנשאות או זלזול בך
אני מבין מה הוא אומר אח אבל תאמין לי שאני לא טמבל ואני יודע שיש סיכונים שכרוכים בנושא, אם בכל זאת אני לוקח את הסיכון אז תעזור ותענה על השאלה. לא מבין את הפואנטה הזאת של ״תעזוב את זה יא ילד״
לגבי למה השילוב הזה זה מה שה״דילר״ המליץ ואמר שאלה עם הכי פחות תופעות לוואי

אני מבין מה הוא אומר אח אבל תאמין לי שאני לא טמבל ואני יודע שיש סיכונים שכרוכים בנושא, אם בכל זאת אני לוקח את הסיכון אז תעזור ותענה על השאלה. לא מבין את הפואנטה הזאת של ״תעזוב את זה יא ילד״

• פותח/ת השרשור
רציתי לעשות מיני קאט לאיזה חודש ואז להתחיל במסה אחי, אני אחרי הורדה רצינית במשקל יש לי מסת שריר נחמדה אבל אני קצת תקוע בשלב של השמן רזה(אולי גם בגלל עור עודף אחרי הירידה) 73 קילו על 1.74

תשובה נבחרת
אני מבין מה הוא אומר אח אבל תאמין לי שאני לא טמבל ואני יודע שיש סיכונים שכרוכים בנושא

יש סתירה גדולה בין המשפטים שרשמת.

מאחר וקיבלת החלטה ואתה לא זז ממנה אז מאחל לך בהצלחה עם הכבד, חוסר ליבידו והרגשה כללית מחורבנת שיבואו בהמשך. (בהנחה שקיבלת חומרים אוטנטיים)

• פותח/ת השרשור
יש סתירה גדולה בין המשפטים שרשמת.

מאחר וקיבלת החלטה ואתה לא זז ממנה אז מאחל לך בהצלחה עם הכבד, חוסר ליבידו והרגשה כללית מחורבנת שיבואו בהמשך. (בהנחה שקיבלת חומרים אוטנטיים)
תודה רבה אחי, אאחל לך חג שמח ורק בריאות

היי משתמש פורום 😃
אני לא הייתי לוקח שום דבר שרשמת ללא חומר בסיס,
אתה תודה לכל מי שאמר לך לא לקחת אחר כך בגלל התופעות לוואי הנוראיות שתרגיש גם במהלך וגם אחרי!
אם אתה בכל זאת נעול על זה, יש דרך לקחת את הדברים שציינת - ולא בכזאת קלות!
חג שמח ומלא בריאות!

• פותח/ת השרשור
היי משתמש פורום 😃
אני לא הייתי לוקח שום דבר שרשמת ללא חומר בסיס,
אתה תודה לכל מי שאמר לך לא לקחת אחר כך בגלל התופעות לוואי הנוראיות שתרגיש גם במהלך וגם אחרי!
אם אתה בכל זאת נעול על זה, יש דרך לקחת את הדברים שציינת - ולא בכזאת קלות!
חג שמח ומלא בריאות!
אילן תודה רבה אחי על תגובה נורמלית סוף סוף, מעריך אותך על זה
כבר קניתי את הדברים כן הייתי רוצה לנסות.. מה הדרך לקחת אותם אשמח אם תפרט

אילן תודה רבה אחי על תגובה נורמלית סוף סוף, מעריך אותך על זה
כבר קניתי את הדברים כן הייתי רוצה לנסות.. מה הדרך לקחת אותם אשמח אם תפרט
חומר בסיס חובה שזה טסט אם אתה ממש רוצה להשתמש במה שרכשת, במיוחד בגלל האנאבר.
בנוגע לראד 140 אם הוא באמת אותנטי מקורי אז לאחר שבועות בודדים - מדגיש בודדים! תרגיש פגיעה בטסט , במיניות שלך, ועוד.
מי שאומר לך שראד 140 לא פוגע - טועה ומטעה - וחוץ מזה הוא גם גורם לבעיות שינה וכו' שלוקח זמן להיפטר מהתופעות שלו.
אל תשכח! בנוסף משתמשים לתקופה של 6-8 שבועות בדרך כלל ואפשרי לסחוט עוד אם משתמשים בתוספים הנכונים תוך כדי אבל זה לא באמת יתרום משהו מעבר ולאחר שתפסיק שזאת תקופת זמן של חודשיים זה לא יתרום לכלום, לא תהיה שום התקדמות, לא תוכל להמשיך לקחת - גם אם תנסה להמשיך לקחת אתה כבר תדע לבד איך הגוף יגיד לך לעצור, זה לא משחק, אלו חומרים משפרי ביצועים משפיעים על המון הורמונים ורצפטורים שונים בגוף.

בקיצצור - אם יש לך דרך לקחת מאמן שמתמחה (לא חסר באץ חברה שהוכיחו את עצמם עם ניסיון וותק) בכל הנושא ובאמת לקחת אחריות על הנעשה אז כנראה שזאת תהיה הדרך הנכונה ביותר - והבטוחה ביותר! 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית