הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראד ואנאבר

iProjectarmy

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
אהלן לכולם אני בלי ידע בנושא הסטרואידים, בן 24 מתאמן שלוש שנים. קניתי ראד 140 ואנאבר, האם השילוב שלהם טוב? יש לכם נקודות חשובות שיכולות לעזור לי עם הנושא? בלי ידע בכלל
מודה על כל תשובה

תשובה נבחרת
הבנתי...אתה מה מטרה שלך לסייקל?
רציתי לעשות מיני קאט לאיזה חודש ואז להתחיל במסה אחי, אני אחרי הורדה רצינית במשקל יש לי מסת שריר נחמדה אבל אני קצת תקוע בשלב של השמן רזה(אולי גם בגלל עור עודף אחרי הירידה) 73 קילו על 1.74
תן לי לנחש אתה לוקח אותם בלי בסיס של טסט
לך לדילר שלך ודפוק לו סמוחטה לפנים
תמיד תזכור לא מריצים שום סטרואיד בלי בסיס של טסט
זה הא-ב

• פותח/ת השרשור
חומר בסיס חובה שזה טסט אם אתה ממש רוצה להשתמש במה שרכשת, במיוחד בגלל האנאבר.
בנוגע לראד 140 אם הוא באמת אותנטי מקורי אז לאחר שבועות בודדים - מדגיש בודדים! תרגיש פגיעה בטסט , במיניות שלך, ועוד.
מי שאומר לך שראד 140 לא פוגע - טועה ומטעה - וחוץ מזה הוא גם גורם לבעיות שינה וכו' שלוקח זמן להיפטר מהתופעות שלו.
אל תשכח! בנוסף משתמשים לתקופה של 6-8 שבועות בדרך כלל ואפשרי לסחוט עוד אם משתמשים בתוספים הנכונים תוך כדי אבל זה לא באמת יתרום משהו מעבר ולאחר שתפסיק שזאת תקופת זמן של חודשיים זה לא יתרום לכלום, לא תהיה שום התקדמות, לא תוכל להמשיך לקחת - גם אם תנסה להמשיך לקחת אתה כבר תדע לבד איך הגוף יגיד לך לעצור, זה לא משחק, אלו חומרים משפרי ביצועים משפיעים על המון הורמונים ורצפטורים שונים בגוף.

בקיצצור - אם יש לך דרך לקחת מאמן שמתמחה (לא חסר באץ חברה שהוכיחו את עצמם עם ניסיון וותק) בכל הנושא ובאמת לקחת אחריות על הנעשה אז כנראה שזאת תהיה הדרך הנכונה ביותר - והבטוחה ביותר! 😃
אז מה אתה אומר? עדיף לי לקנות מזרק טסט וזהו ולשלב איתו את הראד וזהו?

אז מה אתה אומר? עדיף לי לקנות מזרק טסט וזהו ולשלב איתו את הראד וזהו?
לא ממש לא, אתה צריך לקרוא על כל הנושא ל PCT וכל המסביב , אל תעשה נזק לעצמך
קח מאמן ותמשיך משם , אם לא אז אל תכנס לזה.

שאלה אחרונה אח , אם אזמין סאמי 400 / נאק / ליבר זה יעשה את העבודה בלשמור על הכבד מפני הראד?
same400 mg וגם NAC וגדילן מצוי ביחד יוריד תפקודי כבד גבוהים לאחר /בזמן שימוש. דוטקה לא עושה תעבודה טוב כמו SAME מבדיקה שאני עשיתי.

ראד עם אנבאר ישבית לך את הציר.
עם אנבאר לוקחים טסט.
אם מתעקש להכנס לחומר אז ממליץ לעשות קודם ראד 140 אחכ ראד 150 אחכ ליגנדרול ואז בסוף סייקל של טסט עם או בלי אנבאר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית