הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כמה שאלות על אמינות קורס מדריכי חדר כושר בוינגייט

steaua rosie

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אהלן חברים....
אני כרגע עובר דרך הצבא את הקורס בוינגייט ויש שם הרבה תכנים שיש לי ספק לגביהם...
למשל- מלמדים שם שאסור לנעול מפרקים באף תרגיל, שיש להוציא אוויר בעת מאמץ, שמכונות זה דבר טוב למתחילים, שלבודד שרירים זה טוב, ושתוכניות אימונים כמו ABDC פירמידות וכו' הן יעילות מאוד...
האם הקביעה של הקורס בנוגע לכל התכנים הנ"ל היא נכונה?
האם מישהו פה עבר את הקורס ויכול לומר לי האם הקורס עצמו הוא נכון ויעיל מבחינת תוכנו?
האם הקורס דרך הצבא תקף גם לאזרחות?

תודה רבה 😃

אין בעיה לנעול מרפקים ו/או ברכיים, בתרגילים מסוימים צריך דווקא להחזיק את האוויר (וסלבה), מכונות זה דבר טוב לאלה שייצרו את המכונות, לבודד שרירים רוב האוכלוסיה לא צריכה אלא אם מדובר בשיקום, תוכניות אימונים ABCD לא מתאימות למתאמנים מתחילים, פירמידה זה המצאה של בילדרים שלא ממש צריך.
הדבר היעיל ביותר מבחינת הקורס הוא שאתה מקבל בסוף תעודה. ובשביל זה עושים אותו. אתה רוצה להחכים, תקרא ספרים/מאמרים.
כל עוד אתה מקבל תעודת הסמכה זה תקף גם לאזרחות.

אין בעיה לנעול מרפקים ו/או ברכיים, בתרגילים מסוימים צריך דווקא להחזיק את האוויר (וסלבה), מכונות זה דבר טוב לאלה שייצרו את המכונות, לבודד שרירים רוב האוכלוסיה לא צריכה אלא אם מדובר בשיקום, תוכניות אימונים ABCD לא מתאימות למתאמנים מתחילים, פירמידה זה המצאה של בילדרים שלא ממש צריך.
הדבר היעיל ביותר מבחינת הקורס הוא שאתה מקבל בסוף תעודה. ובשביל זה עושים אותו. אתה רוצה להחכים, תקרא ספרים/מאמרים.
כל עוד אתה מקבל תעודת הסמכה זה תקף גם לאזרחות.

מה דעתך על הפירמידה בתוכנית של ביל סטאר? לא שואל בציניות.

הסטים בתוכנית של ביל סטאר הם לא בפירמידות.
בוינגייט פירמידה זה שינוי במספר החזרות (כמובן גם במשקלים כי צריך להגיע לכשללללללללל כל סטטטטטטטט) מה שלא קורה בתוכנית של ביל סטאר ולכן זה לא פירמידות במובן הרגיל של פירמידות.

כתבתי שזה דרך הצבא...אז בה"ד 8....10 ימים

עכשיו אני מבין..
תשמע ב10 ימים כמה כבר אפשר ללמד ?וגם אני לא יודע מי מעביר לך את הידע.
לגבי אם זה תקף באזרחות תמיד חשבתי שזה לא תקף אך התברר לי שמשהי שאני מכיר עובדת בתור מדריכה באזרחות עם קורס כזה. - מצד שני יכול להיות שהיא עשתה איזשהי השלמה קטנה אני לא בטוח.
בכל מקרה אם באמת תרצה לעבוד בתחום הייתי מציע לך שתעשה קורס קצת יותר מקיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית