הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יצא לכם להתמודד עם ביקורת מהסביבה על אורח החיים הבריא שלכם?

Avital Hadary

משתמש מתחיל
105
114
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
129
105
114
האם יצא לכם להתמודד עם ביקורת מהסביבה על אורח החיים הבריא שלכם.png

האם יצא לכם להתמודד עם ביקורת מהסביבה על אורח החיים הבריא שלכם?
איך הגבתם? האם זה השפיע עליכם?

פעם יצאתי עם בחורה למסעדה והזמנו אוכל היא שאלה אותי למה אני מזמין כל כך קצת אמרתי לה שאני בחיטוב,היא דחפה לי צי'פס לפה כתגובה

ואוו, כל הזמן.
במשרד, אירועים, ובכל מקום.
אני על משטר תזונה בריא כבר 12 שנים, אז המשפחה לגמרי התרגלה ואפילו נהנים ומצטרפים לדרך תזונה שלי בכך שאנחנו מבשלים ביחד וזה כבר טבעי.
אבל חברים חדשים במקומות שונים, אני שם לב שלפעמים ממש נעלבים אם לא אטעם מהאוכל שלהם, או של האמא או הסבתא שלהם. אני חושב שאני יודע לסרב לאוכל בנימוס, וזה עוזר שגדלתי דתי ולא אכלתי מזון שלא ברמת הכשרות שלי כל חיי, אז מזונות שאני נמנע מטעמי בריאות, זה טבעי עבורי כמו בהכשר שאני לא צורך.

אני חושב שקשה יותר לאנשים שמציעים לי מזון, מאשר לי.

מהנהנים, מחייכים וממשיכים הלאה. סופם של דיונים על תזונה בדיוק כמו אלו שעל חיסונים, דת ופוליטיקה.

יותר קשה דווקא עם אשתי.
תחשבי שהיא לפעמים רוצה לאכול חזה עם יותר תבלינים ובכללי יותר קלוריות או בכלל רוצה המבורגר (אשתי חטובה ממש - היא צריכה מסה).
ואני בחיטוב.

כל הזמן בערך ובעיקר מהמשפחה שלי,
איך שהם רואים שינוי קטן בצלחת שלי אז יש כל אחד ניהיה תזנואי קליני וזורק עצות חסרות בסיס כמו
"תאמין לי תוריד את הלחם ותראה כמה משקל אתה מוריד" או עצות לבישול כמו "טיגון בשמן עמוק לא מוסיף קלוריות"
אני בדרך כלל לא מגיב לעצות של המשפחה שלי כי זה חסר טעם וזה סתם מוביל לוויכוחים אז לרוב אני שותק או אומר להם שהם צודקים 😂

חשוב לזכור שמי שצריך לקבל הערות הם אותם אנשים שלא מודעים לעצמם הן מבחינת תזונה והן מבחינת האימונים.

חשוב לזכור שמי שצריך לקבל הערות הם אותם אנשים שלא מודעים לעצמם הן מבחינת תזונה והן מבחינת האימונים.
הבעיה שזה סוג האנשים שהכי מרשים לעצמם לייעץ לכולם כאילו הם מאמנים ותזונאים קליניים 😂
נגיד קרוב משפחה שלי מעשן בסביבות ה2+ קופסאות סיגריות ביום! והוא תמיד מעיר לנו על זה שאנחנו שותים משקאות דיאט וכמה שזה מזיק לבריאות
(ובאותו זמן הוא מוזג לעצמו קולה רגילה/משקה אחר שעמוס בסוכר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית