הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מידע חדר כושר לא מרשה מיקרופלטות

יואב אפל

משתמש מתחיל
51
10
נק' מוניטין:
13
51
10
בא אלי אתמול המאמן בחדכ (הקאנטרי נס ציונה למי שמעוניין לדעת) ואומר לי שאסור לי להשתמש במיקרו פלטות. wtf?!? יש עצה מה לעשות? אני צריך אותם לפואר קליין ולחיצות כתפיים וחזה

תנסה לדבר עם ההנהלה או שתקנה ותביא איתך.
או שתשים עליו פס (אופציה טובה)
מוזר מאוד שזה מה שאומרים לך גם אם זה שייך למתקנים אחרים

• פותח/ת השרשור
החדר כושר הזה הוא זבל אמיתי ,המנהל נמצא רק בבוקר החל מיום שני עד חמישי ,המזכירות גם אף פעם לא נמצאות (פעם לא היו לא מתחרים בעיר )
ויש רק מאמן אחד שעושה דווקא אני אנסה להתעלם,מקסימום אני יעבור לחדר כושר החדש שפתחו בעיר

החדר כושר הזה הוא זבל אמיתי ,המנהל נמצא רק בבוקר החל מיום שני עד חמישי ,המזכירות גם אף פעם לא נמצאות (פעם לא היו לא מתחרים בעיר )
ויש רק מאמן אחד שעושה דווקא אני אנסה להתעלם,מקסימום אני יעבור לחדר כושר החדש שפתחו בעיר

איזה מכון זה? באיזה עיר?

שמעתי על מכונים שלא מרשים יותר מדי פלטות גדולות בדדליפט (שזה גם אבסורד אבל יש היגיון מאחורי הבקשה הזאת גם אם היא נובעת מליקויים בטיחותיים של המכון עצמו ולא כי זאת בקשה לגיטימית), אבל איזה היגיון יש בלאסור על שימוש במיקרו פלטות? WTF
הייתי אומר לו שיזמין אבטחה אם הוא רוצה ושלא יזיין לי את השכל, כל כך שונא את ההיטפלות הזאת למתאמנים בלי שום סיבה. גם לי היה פעם מקרה במכון שלי שעשיתי חתירה עם דאמבל על הראק של הדאמבלים כי יותר נוח לי מאשר על ספה ואחד המאמנים פשוט ניגש ואמר לי שאסור לי לעשות את זה, אמרתי לו או שתסביר לי איזה נזק אני גורם בלעבוד על הראק באזור שלא מונע גישה מאף אחד למשקולות ולא פוגע במתקן בשום צורה או שאל תבלבל לי את המוח. חבורה של ליצנים שחושבים שאנשים בחדר כושר עובדים אצלם.

בא אלי אתמול המאמן בחדכ (הקאנטרי נס ציונה למי שמעוניין לדעת) ואומר לי שאסור לי להשתמש במיקרו פלטות. wtf?!? יש עצה מה לעשות? אני צריך אותם לפואר קליין ולחיצות כתפיים וחזה
מה ההסבר שלו? , אם הן קיימות בחדר הכושר אז למה לא להשתמש ?, הביאו אותן ליופי?

לעקוף אותו וישירות לפנות להנהלה!
האם יש סעיף בחוזה,שאסור להשתמש בפלטות האלה?
היה ואין,תזמבר אותם ואותו בפרט על זה!

אני הבאתי אותם לא החדר כושר,הוא אמר לי שזה נגד הנהלים וגם TRX אסור או משהו כזה
זה הגיוני כי אם ציוד לא של חדר הכושר יפצע מישהו זה בעיה של המקום. אבל כמובן גם טיפשי כי זה פלטות קטנות.
אבל לא רוצים ליצור תקדים עם סוגי ציוד אחרים

גם אסור המכונים מסוימת להביא סוגרים מהבית, אפילו אם הם טובים משל המקום.

@yanivgoft

קיצור. תמצא דרך אחרת להתקדם שהיא לא בעזרת התקדמות ליניארית של 20 גרם בשבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית