הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

TRT שהשתבש [אבוד עצות]

• פותח/ת השרשור mrdnds
  • פורסם בתאריך

mrdnds

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
1
25
1
שלום
התחלתי TRT לפני חודשיים הכל היה בסדר עד שהחלטתי להוסיף אנאבר לאחר יומיים אנאבר במינון 20 מ"ג התפרץ לי ג'ינו, רגישות גבוהה נפיחות גוש בפטמה
התחלתי להשתמש ב 0.50 ארימקדס לא עזר חיפשתי עצות הבנתי שאני צריך לשלב נולבדקס לפני השינה, לא היה לי את הכדור
התחלתי לקחת פרווריון 50 מ"ג ביום
ארימדקס כדור כל יום
לאחר כמה ימים אני מרגיש החמרה במצב שלי
כאילו הגוף שלי מתפרק אני מאבד שריר יורד במשקל היה לי מלא מאסה לפני שבוע היום אני נראה אחרת לגמריי זה הזויי
הדופק שלי תמיד גבוהה אני לא מפסיק להזיע כואב לי במלא מקומות בגוף אני רק הולך קצת ברגל הדופק על 200
לא יודע מה לעשות

• פותח/ת השרשור
תבדוק לחץ דם.
גש לרופא ותעשה בדיקות דם של פרופיל הורמונלי.

פעם הבאה לא לגעת!!
הלחץ דם שלי גבוהה גם מבלי לבדוק אני מרגיש את זה
אם אני הולך לרופא ומבקש ממנו בדיקות כאלה, כנראה אצטרף לספר לו הכל... איזה בדיוק מומלץ לעשות מישהו יכול לרשום לי..
מה לא לגעת? בטסט או אנאבר ?
לא פעם ראשונה על טסט בעבר עשיתי מלא סייקלים יצאתי מזה, אבל זאת פעם ראשונה אני משלב אנאבר עם טסט

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש מצב שלקחת דיבול ולא אנאבר???
רכשתי אנאבר עכשיו להגיד לך שאני עכשיו בטוח שזה אנאבר, כבר לא. כי בעבר לקחתי אנאבר אפילו 40 מג ולא היה את כל התופעות לוואי שחוויתי 10 מ"ג והיה קשוח

פשוט לפי התופעות זה לא נשמע אנאבר..
לחץ דם גבוה? ג'ינו?
אלה תופעות של סטרואידים אחרים ולא של dht..

בכל מקרה לדעתי תוריד את האנאבר הזה מהסייקל ותראה אם יש שיפור.

שלום
התחלתי TRT לפני חודשיים הכל היה בסדר עד שהחלטתי להוסיף אנאבר לאחר יומיים אנאבר במינון 20 מ"ג התפרץ לי ג'ינו, רגישות גבוהה נפיחות גוש בפטמה
התחלתי להשתמש ב 0.50 ארימקדס לא עזר חיפשתי עצות הבנתי שאני צריך לשלב נולבדקס לפני השינה, לא היה לי את הכדור
ארימדקס כדור כל יום
כאילו הגוף שלי מתפרק אני מאבד שריר יורד במשקל היה לי מלא מאסה לפני שבוע היום אני נראה אחרת לגמריי זה הזויי
הדופק שלי תמיד גבוהה אני לא מפסיק להזיע כואב לי במלא מקומות בגוף אני רק הולך קצת ברגל הדופק על 200
לא יודע מה לעשות
לא הבנתי מה אתה רוצה עכשיו? אמרו לך תביא טמוקסיפן וגם רילוקסיפן שיטפל בגינו. מה זה לא היה לי את הכדור ? לך תביא . ולהבא תביא אותו בחרום שיהיה בצד שלא תחפש בנרות מתי שכבר מתחיל להיות מעוכר . מתי שיהיה לך טמוקסיפן ורילוקסיפן את הארימידקס אתה תוריד. אנאבר שלך זה לא אנאבר תוריד אותו. זה הטיפול.

למה לעזזל אתה לוקח ארימידקס כל יום אתה גורם לגוף שלך להשבית את האסטרוגן
אתה רק מחמיר את הבעיה עוד יותר
לוקחים פעם פעמיים בשבוע גג
מן הסתם אתה תרגיש חרא מאסטרוגן גבוה הוא הפך לאסטוגן נמוך אתה משחק עם מערכת הורמונלית של הגוף
מה שאתה מרגיש עכשיו זה בדיוק חלק מהסימפטומים של אסטרוגן נמוך

• פותח/ת השרשור
לאיזה רופא מומלץ לפנות???
הרופא משפחה שלי לא הבין מאיפה באתי עליו עם הסיפור הזה ועשה לי טובה שהסכים רק בדיקות דם כלילות

לאיזה רופא מומלץ לפנות???
הרופא משפחה שלי לא הבין מאיפה באתי עליו עם הסיפור הזה ועשה לי טובה שהסכים רק בדיקות דם כלילות
מה קשור רופא? איפו אתה חושב שאתה נמצא? גש לדילר תבקש טמוקסיפן ורילוקסיפן ותיהיה בריא.

• פותח/ת השרשור
מה קשור רופא? איפו אתה חושב שאתה נמצא? גש לדילר תבקש טמוקסיפן ורילוקסיפן ותיהיה בריא.
גבר אולי לא קראת מה שרשמתי, אני עם לחץ דם גבוהה ודופק גבוהה.
מאבד שריר ויורד במשקל בצורה קיצונית בגלל זה פניתי לרופא
חוץ מזה לא מצאתי דילר בארץ אני נאלץ להזמין רק מחול

גבר אולי לא קראת מה שרשמתי, אני עם לחץ דם גבוהה ודופק גבוהה.
מאבד שריר ויורד במשקל בצורה קיצונית בגלל זה פניתי לרופא
חוץ מזה לא מצאתי דילר בארץ אני נאלץ להזמין רק מחול
ריסקת את האסטרוגן..

לרופא מעניין תביצה שאתה מאבד שריר אין לך מה לדבר שם חוץ מבדיקות
זה פשוט לא אנאבר תחזיר את המוצר

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה, ג'ינו כבר יש לי.. אז אם ממשיך את הטסט או מספיק אותו זה כבר לא ישנה כלום נכון?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תגיד גבר במידה ואני משיג רילוקסיפן, כמה לוקחים ולמשך כמה זמן?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

בדיקות דם

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-06-09 122340.png
    צילום מסך 2025-06-09 122340.png
    KB 41.1 · צפיות: 65
נערך לאחרונה:
לא מקבלים גינו בדרכ ממה שאתה מתאר זה בראש שלך יותר מפיזי בגוף.
תחזור לtrt רגיל בלי אוראלים והגוף ירגע לבד, עם יש גישה לטמוקסיפן אז מן הסתם לקחת תקופה.
ועצה שלי מנסיון תזונה גרוע הופכת את תופעות הלוואי קשות יותר ממליץ לך לאכל כמו שצריך זה תמיד יעזור

שלום
ארימדקס כדור כל יום
לא יודע מה לעשות

לא לוקחים ארימידקס כל יום.
ריסקת את האסטרוגן לאפס ובגלל זה אתה מרגיש כמו סמרטוט.
אתה צריך אסטרוגן כדי לתפקד, גם כגבר.
אסטרוגן בין היתר ממתן לחץ דם, שומר על ליבידו ותחושת אנרגיה.
כל מה שתיארת תואם לזה שריסקת את האסטרוגן יותר מידי עם הארימידקס כל יום.

אין שום סיכוי שניהיה לך ג'ינו ביומיים, לכל היותר אולי הרגשתי עקצוצים או אי נוחות בפתמות.
רקמת שד לא צצה ביומיים.

לדעתי תרד מכל החומרים ותעשה pct.
כי ממה שאתה רושם אתה קורא לזה TRT אבל זה לא מרופא, אז זה סייקל.
פשוט רד מהחומרים ותעזוב את זה, זה לא בשבילך אם אתה נכנס לפאניקה בשנייה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית