הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נוזלים במסה

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
אני כרגע חודש וחצי במסה נקייה- עלייה של בערך קילו וחצי- שניים בזמן הזה, כולל נוזלים של המעבר מחיטוב למסה (הייתי שבועיים בנייטרלי בערך). רואה על עצמי שגדלתי יפה ונקי, הקוביות נשארו כמעט בולטות אותו דבר מהחיטוב. עולה במשקלי עבודה ובנפח אימון יפה (תקיעה קטנה בשבוע האחרון, אולי אשקול דילאוד אם זה ימשיך).

אוכל 3200-3300 קלוריות ביום.

אממה, בשבוע הקודם היה לי סופש קצת קצת מופרע מבחינה קלורית, גם חתונה של חבר טוב ביום רביעי (אוכל, אלכוהול וכו', מאמין שבערך אלף קל' מעל הנייטרלי), יום הולדת שלי בחמישי (שוב איזה 500 מעל נייטרלי), ואחרי כל זה שישי שבת לא נמשיך בנפילה? אז עוד איזה אלף קל' מעל הנייטרלי. יצא לי בערך 2000 קלוריות עודפות מהרגיל בסופש הזה מבחודש וחצי האחרון.

בחיטוב הייתי סבבה עם נפילות כאלה כי תוך 4 ימים הכל יורד, אבל במסה, מה, זה אמור להישאר איתי ללוות אותי עד היומולדת הבא? מתי הנוזלים אמורים לרדת, אם בכלל, אם אני ממשיך בקלוריות הרגילות שלי? לא רוצה לחשוב כרגע על מיני קאט. מבחינה ויזואלית באמת ראיתי יום אחרי כל הסופש הזה שבאמת יש ממש נוזלים בגוף בבטן וכו', אבל אתמול-היום זה כבר ירד וחזרתי למראה שהיה לי לפני הסופש הזה. אבל המשקל, אוי המשקל, קפץ לי ביום ראשון מ-86 ל-87.5, ואחרי יום ירד ל-86.5, ואתמול והיום חזר ל87.9!!
מה לעשות, לחכות עוד שבוע לראות שזה מתייצב? זה טבעי שהממוצע השבועי בשבועיים הקרובים יעלה? מה כדאי לעשות עם זה? אולי להוריד איזה 200 קלוריות ליום עד שיתייצב? (הבעיה שיהיה לי פחות כח לשבור שיאים באימונים 😃 )
לא מבין את זה, מה כל חריגה קטנה עכשיו במסה אני אשלם עלייה ככה חח?
הממוצע אמור להתייצב על פני חודש בערך ואם לא אז לקצץ/מיני קאט קטן?
ואם למשל זה לא מתייצב ועדיין יש עלייה יחסית גדולה אבל מבחינה ויזואלית אני בסדר הייתם ממשיכים כרגיל?
כל זה כי אני ממש רוצה עלייה מינימלית בשומן/נוזלים.
תודה רבה למי שעונה

בחיטוב הייתי סבבה עם נפילות כאלה כי תוך 4 ימים הכל יורד, אבל במסה, מה, זה אמור להישאר איתי ללוות אותי עד היומולדת הבא? מתי הנוזלים אמורים לרדת, אם בכלל, אם אני ממשיך בקלוריות הרגילות שלי? לא רוצה לחשוב כרגע על מיני קאט. מבחינה ויזואלית באמת ראיתי יום אחרי כל הסופש הזה שבאמת יש ממש נוזלים בגוף בבטן וכו', אבל אתמול-היום זה כבר ירד וחזרתי למראה שהיה לי לפני הסופש הזה. אבל המשקל, אוי המשקל, קפץ לי ביום ראשון מ-86 ל-87.5, ואחרי יום ירד ל-86.5, ואתמול והיום חזר ל87.9!!
בהנחה ואתה במסה מאגרי הגליקוגן שלך כבר די מלאים ממזמן, השוני הקטן במשק הנוזלים לא רלוונטי בשום צורה.
אין שום סיבה לעשות מיני-קאט לנוזלים, המשקל שלך יתאזן תוך כמה ימים שתחזור לשגרה.
מה לעשות, לחכות עוד שבוע לראות שזה מתייצב? זה טבעי שהממוצע השבועי בשבועיים הקרובים יעלה? מה כדאי לעשות עם זה? אולי להוריד איזה 200 קלוריות ליום עד שיתייצב? (הבעיה שיהיה לי פחות כח לשבור שיאים באימונים 😃 )
לא מבין את זה, מה כל חריגה קטנה עכשיו במסה אני אשלם עלייה ככה חח?
הממוצע אמור להתייצב על פני חודש בערך ואם לא אז לקצץ/מיני קאט קטן?
כל זה כי אני ממש רוצה עלייה מינימלית בשומן/נוזלים.
תודה רבה למי שעונה
להמשיך כרגיל.
אתה צריך להבין איך עובד עניין משק הנוזלים לפני שאתה מנסה לשנות בו משהו.
המשקל שלך יתייצב בהמשך.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית