הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שתייה וצבירת נוזלים

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
האם אי שתיית מים בכמות מספקת גורמת לאגירת נוזלים ואז בתהליך חיטוב זה משפיע על המראה?

מדוע חד משמעית..? איך זה עובד?
תחשוב שזה כמו מנגנון הגנה של הגוף לשמור על מאזן מסויים של נוזלים... שאאתה לא שותה מספיק אז הגוף יותר שומר על הנוזלים שכבר קיימים
וסלח לי שאני אומר אבל לא לשתות מספיק בגלל "נוזלים" זה הדבר הכי אבל הכי מטומטם ששמעתי
לא משנה אם אתה במסה או חיטוב נוזלים לא צריך לקחת בחשבון... גם תלא יכול באמת להחשיב או לדעת את זה
ב2023 אנשים עדיין אוכלים סרטים על השטויות הלא רלוונטיות האלה

• פותח/ת השרשור
תחשוב שזה כמו מנגנון הגנה של הגוף לשמור על מאזן מסויים של נוזלים... שאאתה לא שותה מספיק אז הגוף יותר שומר על הנוזלים שכבר קיימים
וסלח לי שאני אומר אבל לא לשתות מספיק בגלל "נוזלים" זה הדבר הכי אבל הכי מטומטם ששמעתי
לא משנה אם אתה במסה או חיטוב נוזלים לא צריך לקחת בחשבון... גם תלא יכול באמת להחשיב או לדעת את זה
ב2023 אנשים עדיין אוכלים סרטים על השטויות הלא רלוונטיות האלה
זה מרגיש שאתה די בסרט בעצמך..לקחת את השאלה שלי לסיפור שלם אצלך בראש

מהיכרותי עם הנושא,
שתיית מים משפיעה על כמה פאקטורים שונים, אחד מהם זה אגירת נוזלים בגוף. שתיה מרובה אכן מונעת אגירת נוזלים, לפי המון מקורות ומחקרים.
בנוסף להכל, מים אחראים על מטבוליקה תקינה, על העפה של רעלנים מהגוף, עיכול, איזון מלחים, שקשור גם על אגירה שנוזלים שדיברנו עליה מקודם.
בגדול, מכל מה שאמרתי עכשיו, לזקק את זה לתשובה, אז כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית