הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט ללכת לקרוספיט או לעשות פאוורליפטינג לתקופה....

Mr.hippo

משתמש מתחיל
77
7
נק' מוניטין:
16
77
7
מצד אחד אני מתחבר לרעיון של קרוספיט להיות טוב בכמה אספקטים של כושר אבל מצד שני להאדם הממוצע לא יודע כמה זה בר ביצוע. בכול זאת יכול רק להרשות לעצמי 3-2 אימונים בשבוע אולי עדיף לבנות בסיס של כוח?
@MikeRozner

קרוספיט מאוד נגיש למתאמנים חדשים. ממליץ מאוד למצוא מכון עם מאמנים טובים להתאמן שם במידה וכמובן להתאים את הwod לפי רמת הכושר שלך, שזה מה שמאמן טוב יכול לעשות

למה שלא פשוט תנסה את שניהם ותראה ממה אתה נהנה יותר?
אישית הייתי מציע להתחיל עם ליפטינג כי זה יתן לך גם בסיס של כח לקרוספיט שאחרי זה תנסה ופשוט תגלה ממה מהם אתה נהנה יותר. מה שכן, חשוב שאם תעשה קרוספיט זה יהיה במקום עם מאמן טוב שלא יפצע אותך מלתת לך לעשות הנפות אולימפיות בלי טכניקה לחזרות גבוהות וכו'.

מצד אחד אני מתחבר לרעיון של קרוספיט להיות טוב בכמה אספקטים של כושר אבל מצד שני להאדם הממוצע לא יודע כמה זה בר ביצוע. בכול זאת יכול רק להרשות לעצמי 3-2 אימונים בשבוע אולי עדיף לבנות בסיס של כוח?
@MikeRozner
זה בערך כמו להגיד אני אוהב ספגטי וגם המבורגר אז מה לאכול, זה תלוי קודם כל בבחירה שלך ובמה שאתה אוהב (וזמין ברמה טובה באזור שלך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית